vineri, 14 septembrie 2012

Bunatati de la Avon



 

Sunt o fana a produselor Avon Naturals si cred ca voi fi inca o bucata buna de timp. Imi place tot la ele:  calitate buna pentru pretul platit, ambalaje dragute, parfum extraordinar. Am incercat mai multe produse din aceasta gama si acum a venit randul acestora:

 

1. Masca de fata cu lapte si miere

Hidrateaza si catifeleaza pielea instantaneu.

Laptele: hraneste, catifeleaza si ofera fermitate pielii.

Mierea: stimuleaza circulatia, hraneste si combate imbatranirea pielii.

Am cumparat-o deoarece acum, cu venirea sezonului mai rece, piele are nevoie de mai multa hidratare. Desi am un ten mixt spre gras, tot trebuie din cand in cand sa aplic cate o masca hidratanta, deoarece mi se usuca tenul de la unele creme antiacneice. Nu am mai incercat-o pana acum, dar sper sa fie buna. Imi plac ingredientele (mierea si laptele) si miroase foarte bine.

 

2. Balsam multifunctional cu ceara de albine

* Calmeaza buzele

* Contine miere si vitaminele E, B, C

* Hraneste piele de pe coate si din jurul unghiilor

Este multifunctional, dar eu il voi folosi doar pentru buze. Am citit multe review-uri pozitive despre acest produs si sper sa fie ok si pentru buzele mele uscate peste masura. Este delicios la aplicare si imi place si cutiuta micuta in care vine produsul, desi poate nu e tocmai igienic.

 

3. Lotiune de corp cu pepene rosu

Potoleste setea de hidratare a pielii, ii ofera o senzatie placuta de prospetime si o protejeaza de radicalii liberi.

Lotiunea am cumparat-o pentru ca adoooooor mirosul de pepene. Si intr-adevar, miroase delicios de bine. Am mai avut lotiuni din aceasta gama si nu m-au dezamagit in ceea ce priveste hidratarea pielii. Pe ambalaj scrie ca este si pentru maini, dar eu o voi folosi strict pentru corp, pentru maini am deja alte creme.

 

Acestea sunt produsele comandate recent, dar imi fac cu ochiul deja altele. Dupa ce le voi folosi mai intens, voi reveni cu review-uri.

1 comentarii:

Review – Balsam multifunctional cu ceara de albine Avon Naturals « Beauty call … spunea...

[...] cum ma laudam intr-un post anterior mi-am achizitionat si cutiuta cu minuni de la Avon, adica acest balsam multifunctional. M-a [...]

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB