luni, 24 septembrie 2012

Cosmetic wishlist

Daca am facut acum vreo 2 saptamani un wishlist in materie de incaltaminte si imbracaminte, acum m-am gandit sa va arat ce mi-as dori sa cumpar in materie de cosmetice. Voi pune doar lucrurile pe care stiu ca le voi cumpara in viitorul apropiat, pentru ca altfel as avea muuuuuult prea multe pe lista. Dar asa, acest wishlist va functiona ca un reminder pentru shopping-ul de cosmetice. Fara prea multe cuvinte, incep enumerarea:

1. Fond de ten Revlon Colorstay - Combination/Oily Skin



Asa de laudat este pe bloguri, pe youtube, de colege, incat chiar vreau sa il incerc. Bineinteles, varianta pentru ten mixt/gras.  Cred ca asta va fi urmatorul fond de ten achizitionat.

2. Spray ELF Studio Make-up Mist & Set



Si pe asta l-am vazut in cateva tutoriale, plus ca nu am incercat niciodata un spray pentru fixarea machiajului asa ca sigur va fi in urmatoarea comanda de la ELF.

3. Fond de ten Vichy Normaderm

Este urmatorul fond de ten de pe lista dermato-cosmeticelor.  Pana acum am avut doar Toleriane, si-s curioasa sa vad cum se comporta si Normaderm. Am vazut ca parerile sunt impartite, dar chiar vreau sa il incerc.

4. Apa termala Avene



Atatea am auzit despre beneficiile apei termale, incat de vreun an tot zic ca o cumpar. Sper sa reusesc sa o iau la un moment dat, pentru ca mi se pare ca mereu gasesc altceva pe care sa dau banii la farmacie. As dori de la Avene, pentru ca am auzit multa lume multumita de ea. Dar totodata, orice apa termala care-mi cade in maini prima ar fi buna.

5. Corector lichid Max Factor Mastertouch



Sau orice alt corector lichid.. Pana acum am avut batoante corectoare si vreau sa vad daca este mai bun pentru minte unul lichid. De la Max Factor am vazut pe langa mine si de asta el ar fi cel mai probabil de cumparat.

6. Pensula ELF Studio Kabuki pentru fata



 

Imi place cum arata si ce se lauda ca face. Plus, vuieste internetul de pareri despre aceasta pensula. Asa ca trebuie sa o am si eu.

7. Cosmetic Plant Cremă gommage pentru curăţarea tenului cu extract de gălbenele



Imi plac produsele de la Cosmetic Plant, mi s-au parut de calitate si sunt foarte ieftine. Si aceasta crema imi face cu ochiul tare.Mai ales cand am vazut ca mai este si laudata.

8. Farmec demachiant pentru ochi si buze pentru machiajul rezistent la apa (bifazic)



Nu am mai avut demachiant bifazic pana acum si vreau sa vad cum este si daca imi place. Produsele de la Farmec mi se par ok.

9. Dizolvant lac de unghii Cien de la Lidl



Il vad mereu pe rafturi, dar am tot asteptat sa mi se termine dizolvantul pe care il am acum. Mi se pare foarte ieftin pentru cat produs este. Plus ca este si laudat.

10.MAYBELLINE MASCARA The Colossal Volum'Express CAT EYES



Imi plac rimelurile de la Maybelline si as vrea sa vad cum arata acesta pe gene. Si-mi place ca este galben. Probabil va fi urmatorul rimel cumparat.

11. Essence Kit pentru sprancene



De mult timp vreau un kit si era cat pe ce sa-l cumpar de pe un site dar nu il mai aveau in stoc. Data viitoare sigur il voi lua. Imi place continutul si mi se pare un produs bunicel din ce am citit despre el.

12. Balsam protector Tender Care Cherry de la Oriflame



Sunt innebunita dupa aceste cutiute, am avut cu ciocolata, acum vreau cu cirese. Si am vazut ca este si la reducere in campania 14, asa ca e un must-have!

13. Dischete demachiante de la Lidl

Nu am gasit poza cu ele, nici eu nu stiu cum arata, dar stiu ca au avut si chiar imi doresc. Numai ca la mine in Lidl nu se gasesc de nicio culoare. Poate am mai mare succes in Iasi.

14. Apa micelara Blanchette B

Cum ajung intr-un Kaufland ma voi uita dupa ea.. Vreau sa vad ce poate si la cat de eiftina este nu-mi pare rau daca nu mi se pare ok.

Cam atat vreau sa achizitionez deocamdata.. dar lista se modifica asa usor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB