miercuri, 26 septembrie 2012

Review - Balsam multifunctional cu ceara de albine Avon Naturals




Asa cum ma laudam intr-un post anterior mi-am achizitionat si cutiuta cu minuni de la Avon, adica acest balsam multifunctional. M-a incantat foarte tare ca este asa micut si il pot lua oriunde cu mine si ca are miere (si cu totii stim ce buna este mierea pentru hidratare). Dupa cateva folosiri am ajuns la concluzia ca imi place.

Ce spun ei :

* Calmeaza buzele

* Contine miere si vitaminele E, B, C

* Hraneste piele de pe coate si din jurul unghiilor

Ce spun eu:

Ambalaj : Balsamul vine intr-o cutiuta foarte cute, de 15 ml. Mi-ar fi placut sa aiba alt tip de capac, sa nu trebuiasca mereu "desfiletat", sa fie prind oarecum de cutiuta si numai sa ridic capacelul. Ar fi fost mai bun cand esti intr-o graba mare. Dar oricum, imi place si asa.  Si culoarea ma atrage, ma duce cu gandul la un fagure.

Consistenta : Este foarte dens, numai bine sa nu se prelinga pe langa cutiuta. Se ia foarte usor pe deget si se intinde foarte bine. Imi place ca nu este lipicios si intra bine in piele.

Din pacate am aruncat cutiuta si nu mai stiu ce contine, asa ca nu va pot arata ingredientele. Ma gandesc ca totusi n-or fi nocive.

Efecte : Cum ziceam intra foarte bine in piele. Eu l-am folosit doar pentru buze si chiar pe cutiuta scria balsam de buze. Nu stiu asadar ce efecte are pe coate si pe pielea din jurul unghiilor. Buzele in schimb le simt foarte hidratate si raman catifelate. Eu am probleme mari cu buzele si acest balsam, folosit regulat, ma ajuta sa tin in frau uscarea buzelor. Nu se simte greu pe buze si are o aroma draguta de miere de uneori imi vine sa il mananc.  Si hidratarea este de durata, nu doar imediat dupa aplicare. Chiar simt cum intra in buze si le inmoaie.

In concluzie, imi place. Cred ca va fi recumparat, dar vreau intai sa incerc cutiuta cu minuni de la Oriflame. Pretul este destul de ok, am dat 11 lei pe el, dar avea parca reducere.  Eu zic ca merita banutii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB