sâmbătă, 22 septembrie 2012

Review - Crema sebo-reglatoare purificatoare Gerovital Plant - StopAcnee




A fost prima data cand am utilizat aceasta crema, sperand ca imi va calma sebuum-ul nebun. Face parte din gama Stop Acnee de la Gerovital Plant, iar pe ambalaj se lauda cu rezultate foarte bune. Nu am luat toate produsele din gama, pentru ca nu am avut nevoie, avand cremele mele. Se gaseste cam prin toate farmaciile si pe internet.
Ce spun ei :

Este o crema de intretinere zilnica a tenului seboreic si acneic. Regleaza secretia de sebum, emulsioneaza lipidele in exces si are un efect calmant, cicatrizant si antiseptic datorita uleiului de galbenele, extractului de boswellia serrata si extractului vegetal antiacneic. Dupa folosirea acestui produs, tenul tau va fi mat, fara urme de grasime.

Ce spun eu:

Ambalaj : Crema vine intr-un tubulet de 50 ml, verde, ca toate produsele din gama Stop Acnee. Se dozeaza produsul foarte usor si este destul de igienic, nebagand mana in crema.

Ingrediente : Aqua (Water), Niacinamide, Yeast Ferment Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chesnut) Seed Extract, Ammonium Glycyrrhizate, Panthenol, Propylene Glycol, Zinc Gluconate, Caffeine, Biotin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Oil, Boswellia Serrata Resin Extract, Dipropylene Glycol, Ocimum Basilicum (Basil) Flower/Leaf/Stem Extract, Phaseolus Vulgaris (Kidney Bean) Extract, Hedera Heix (Ivy) Extract, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Parfum, EDTA, BHA.

Da stiu, muuuuulte la numar. Inclusiv niste parabeni. Desi acum este controversat si pe Paula's Choice spunea ca nu sunt de fapt asa nocivi cum ii percepem noi.

Consistenta: Este albicioasa, foarte cremoasa, se intinde usor pe fata si intra repede in piele. Nu lasa o pelicula transparenta ca alte creme.

Utilizare : Se foloseste dimineata si seara, de preferat dupa curatarea fetei cu Gelul spumand antimicrobian de la Gerovital (bineinteles ca isi promoveaza produsele din gama). De regula folosesc seara si ziua inainte sa ma machiez. Mi se pare o baza de machiaj buna.

Efecte: In ceea ce priveste rezultatele obtinute dupa folosirea cremei, pot spune ca efect calmant, cicatrizant si antiseptic are. Piele se simtea hidratata si mai fresh dupa ce era absorbita crema, iar petele lasate de acnee au mai trecut putin. Insa efectul sebo-reglator nu s-a facut prezent la mine.  Poate am eu probleme mult mai mari cu sebuumul decat alte fete, poate ar fi trebuit folosite si restul produselor din gama, nu stiu. Fata mea a continuat sa se simta grasa si sa luceasca ori cu crema asta, ori fara.  Nu ma asteptam sa imi rezolve in totalitate problema cu sebuumul , dar macar sa se vada putin acolo ca am folosit o crema care regleaza excesul de sebuum. In rest insa, imi place crema. Cum ziceam si mai sus, imi place sa o folosesc ca baza de machiaj, fondul de ten se intinde foarte frumos dupa ce o aplic.

O voi recumpara? Posibil, dupa ce incerc si alte creme. Mi-a placut cum se simte pe piele, dar am fost putin dezamagita in ceea ce priveste sebuumul. Dar pesntru 14 lei, eu zic ca merita incercata.

1 comentarii:

Ana spunea...

i-am facut s eu review astazi :)) eu una ma impac foarte bine cu ea <3

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB