sâmbătă, 29 septembrie 2012

Review - ELF Studio Stipple Brush




Cum va spuneam intr-un post anterior am cumparat de pe www.eyeslipsface.com.ro si pensula pentru stippling din gama Studio.  Citisem review-uri si pro si contra, dar ideea de baza era mereu ca pentru pretul ei este buna. Am reusit sa o folosesc de cateva ori si mi-am format o parere. Nu va fi un review foarte lung, pentru ca nu a foarte multe de zis.

Ce spun ei:

Aceasta noua pensula anti-bacteriana cu peri sintetici de Taklon este mai moale, absoarbe mai bine si poate fi folosita cu produse umede sau uscate. Fii un makeup artist profesionist si creaza un look fara imperfectiuni cu aceasta pensula e.l.f. studio. Perii stratificati creaza un look soft si lejer, perfecta pentru aplicarea fondului de ten sau pentru a adauga culoare pometilor si a-i evidentia. Utilizati aceasta pensula cu orice produs de fata, lichid sau pudra, ca de exemplu fond de ten, blush sau bronzer.

Ce spun eu :

Ca aspect, pensula este ok. M-am bucurat ca pare destul de solid manerul prins, desi am auzit lume plangandu-se ca s-a dezlipit manerul.  Mi-ar fi placut sa fie putin mai deasa, mai mare, pentru ca sa imi ia mai putin timp machiatul. Perii sunt moi si luciosi, ceea ce este un plus.

O folosesc la aplicarea fondului de ten. Am vazut mai multe tutoriale, pentru ca prima data cand am folosit-o a iesit un dezastru si-mi venea sa zic ca nu e buna de nimic. Dar daca tehnica este stapanita, pensula este chiar buna. M-au ajutat mult tutorialele lui Enkore, un "nene" foarte simpatic care explica foarte bine. Fondul de ten se aplica usor pe fata si mi se pare o acoperire foarte buna. Stiam ca este recomandata tehnica pentru tenul cu probleme si chiar ma bucura sa vad ca parca se acopera toate urmele lasate de acnee mult mai bine decat daca aplicam altfel fondul de ten. Timpul de aplicare este in jur de cateva minute; poate daca pensula era mai mare timpul era si mai scurt.  Confera tenului un aspect natural, foarte dragut si se mai poate "construi" fondul de ten pe zonele cu probleme fara a avea aspect de masca.

Se curata foarte usor si se usuca relativ repede (cateva ore), pentru ca nu este asa densa. Eu o usuc cu perii in jos pentru a nu ajunge apa la maner sa se dezlipeasca. Imi place ca nu a "naparlit" si nu s-a inasprit deloc. Deocamdata cel putin.

Sunt multumita de pensula si ma bucur ca am comandat-o. Este o alternativa mai ieftina pentru stippling, fiind in jur de 22 lei. ESte prima mea pensula stippling asa ca nu am termen de comparatie, dar mi se pare totusi buna s o recomand. Voua va place?

1 comentarii:

Bunatati de la ELF [2] « Beauty call … spunea...

[...] Da, stiu, mai am una. Insa am considerat ca este bine sa am 2 :una pentru acasa, una pentru camin. Si-asa era la reducere. Si chiar imi place, dupa cum v-am spus si aici [...]

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB