miercuri, 19 septembrie 2012

Review - Fond de ten Maybelline Affinitone




Am cumparat acest fond de ten fara prea multa gandire, ramasesem fara fondul meu de ten si aveam nevoie urgenta de unul si acesta l-am gasit la un magazin pe langa casa mea.  Daca nu ar fi fost de la Maybelline nici nu as fi avut pretentii prea mari, fiind doar un fond de ten luat in graba.  Dar dupa cateva folosiri mi-am dat seama ca este destul de ok si mi se potriveste binisor. Si l-am mai recumparat, sa fie acolo, ca rezerva. Mi-am luat nuanta Light Porcelain si desi la inceput pare mai deschis decat tenul meu, se adapteaza culorii ulterior si este ok.

Ce spun ei:
AFFINITONE este primul fond de ten cu pigmenţi de culoare naturali de la Maybelline New York care uniformizează cele mai subtile variaţii de nuanţă ale tenului.
Îmbogăţit cu Vitamina E pentru hidratare naturală de durată pe care o poţi vedea şi simţi.
Noua formulă se adaptează perfect tenului, pentru un rezultat impecabil, incredibil de natural şi fără pori încărcaţi.

Ce spun eu:

Ambalaj : Dupa cum vedeti si in poza, fondul de ten este intr-un tub de 30 ml, fara pompita. Nu ma deranjeaza lipsa pompitei deoarece sunt invatata cu fonduri de ten in tub si mi se pare ca se poate doza usor cantitatea necesara pentru machiaj.

Consistenta: Este un fond de ten lichid, foarte lichid chiar daca exista asa ceva. Trebuie dozat cu atentie, deoarece exista riscul sa curga mult mai mult decat este necesar. Fiind lichid, se intinde foarte usor pe fata si lasa un aspect uniform.

Ingrediente : http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_775011009.html Aici sunt si ingredientele si efectul lor.

Efecte : Desi este un fond de ten lichid, are o acoperire medie. Se intinde foarte usor pe fata, da un aspect uniform si nu are un efect de masca. De asemenea, nu lasa pete si pana acum nu mi-a provocat iritatii, cosuri sau puncte negre.  Este buildable, asa ca daca pun doua straturi acoperirea este chiar mare fara a fi cakey sau prafos. Pielea pare chiar hidratata, poate cum se lauda ca are in continut vitamina E. Bineinteles, nu confera o hidratare in profunzime.  In ceea ce priveste rezistenta, cred ca pe un ten normal sau mai uscat ar rezista mai mult. La mine, desi fixat cu pudra,  deja in 2 ore incepe sa apara luciul acela dragut, insa acoperirea ramane buna inca vreo cateva ore.

All in all, este un produs bun. Pretul este in jur de 32 lei, dar foarte des il gasiti la reduceri si este aprox. 20 lei. Eu zic ca merita banii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB