joi, 20 septembrie 2012

Review - Lotiune micelara Bioderma Sebium H2O




Aceasta lotiune am cumparat-o inca dinainte sa stiu care-i treaba cu lotiunea micelara, eram novice in domeniul acesta. Cu timpul mi-am dat si eu seama ce insemana lotiune micelara. Pentru explicatii, internetul este prietenul nostru. Am cumparat-o la recomandarea dermatologului meu din acea perioada, pentru o mai buna curatare a fetei. Si intr-adevar, m-a cucerit.  Am cumparat varianta Sebium, datorita tenului meu mixt spre gras cu tendinte acneice. este si varianta Sensibio pentru ten sensibil.
Ce spun ei:


• O inovaţie BIODERMA, Sébium H2O curăţă delicat pielea fără s-o usuce, prin atragerea şi captarea impurităţilor şi surplusului de sebum.
• Îmbogăţit cu agenţi activi purifianţi, Sébium H2O curăţă epidermul în profunzime şi reglează secreţia de sebum. Complexul sebo-reglator patentat Fluidactiv® normalizează calitatea sebumului.
• Sébium H2O garantează toleranţă oculară şi cutanată.
• Sébium H2O este non-comedogen.



Ce spun eu:

Ambalaj : Produsul vine intr-o sticla transparenta, de 250 ml sau de 500 ml, cu capac. Usor de aplicat pe discheta demachianta, usor de depozitat si de carat prin bagaje. Nimic mai simplu. Imi place ca sticluta este transparenta, pentru ca pot vedea cat produs mai am.

Ingrediente :  APĂ, GLICERIDE CAPRILICE/CAPRICE PEG-6, CITRAT DE SODIU, GLUCONAT DE ZINC, SULFAT DE CUPRU, EXTRACT DE GINKGO BILOBA, MANITOL, XILITOL, RHAMNOZA, FRUCTO-OLIGO-ZAHARIDE, PROPILENGLICOL, ACID CITRIC, DISODIU EDTA, BROMURA DE CETRIMONIU, PARFUM.

Consistenta : Fiind o lotiune, este foarte lichida si apoasa. Este perfecta pentru dischetele demachiante. Un plus are pentru ca nu este deloc lipicioasa. De aceea nici nu necesita clatire, probabil.

Utilizare:  Se utilizeaza dimineata si seara. Se toarna putin produs pe discheta demachianta si se curata astfel fata. Nu necesita clatire, deoarece este ca o apa si nu ramane nimic dubios pe ten.   Eu nu o folosesc ca demachiant, ci mai mult ca o lotiune tonica, adica intai ma demachiez cu altceva si apoi pun putina apa micelara pe o discheta si curat prin tamponare resturile de machiaj in caz ca au mai ramas. In lipsa de demachiant insa, am folosit-o doar pe ea si rezultatele au fost foarte bune, fata ramanand curata.

Efecte: Lotiunea este intr-adevar foarte buna pentru curatarea fetei. Trebuie putin produs pentru o folosire si chiar isi face treaba, indepartand orice urma de machiaj. Mi-a placut chiar si pentru demachiatul ochilor, fiind foarte blanda si curatand perfect rimelul si creionul dermatograf, iar ochii nici macar nu m-au usturat sau inrosit. De asemenea, am observat un alt efect al lotiunii: daca aveam cosuri si o foloseam seara, dimineata deja cosurile erau uscate si aproape trecute. Mi s-a parut genial, mai ales ca eu sufar de acnee nu numai in acea perioada a lunii. Deci pe langa curatare, mai si vindeca putin. Ce sa imi doresc mai mult de la o lotiune micelara?

In concluzie, imi place foarte mult acest produs si-l recumpar de fiecare data cand am ocazia. 500 ml sunt suficienti pentru cateva luni, se consuma greu deoarece nu trebuie mult produs deodata. Nu stiu sigur sa va spun pretul, deoarece cumpar des cand este la reduceri sa oferte, dar cred ca in jur de 60 lei. Corectati-ma daca gresesc. V-o recomand si sper sa vi se potriveasca si voua!




3 comentarii:

Claudia spunea...

Utila prezentarea ta ! Am mai citit undeva despre lotiunea asta si cred ca ma voi orienta si eu spre ea deoarece s-ar potrivi tenului meu gras.

portraitinblack spunea...

Multumesc ! Sper sa fie un produs bun si in cazul altor persoane, pe mine chiar m-a multumit cu efectele avute in "domeniul" sebuumului si a acneei.

Review – Apa micelara Blanchette B « Beauty call … spunea...

[...] pare.Mentionez ca singura apa micelara incercata a fost cea de la Bioderma, careia i-am facut review aici si de care am fost foarte multumita. “Surioara” ei de la Blanchette B mi se pare net [...]

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB