joi, 13 septembrie 2012

Review - Pudra Rimmel Stay Matte





Am cumparat aceasta pudra matifianta din dorinta de a tine in frau luciul inestetic al fetei, care nu intarzie sa apara intr-o ora-2 de la machiaj. Am mai avut-o si acum vreo 2 ani, dar atunci nu bagam in seama asa tare ce efecte are, ce parere are lumea despre ea, etc. Acum, inainte sa o cumpar, am avut ce studia tot felul de review-uri, numai numai sa fie buna. Am gasit si pareri pro, si pareri contra. In continuarea voi expune si parerea mea, nu chiar cea mai buna, dar nici rea.

Ce spun ei :
Control al stralucirii pana la 5 ore. Minimizeaza aspectul porilor deschisi si confera un aspect mat natural. Nu poti sa rezisti fara ea!


Ce spun eu:


Ambalaj:  Pudra este intr-o cutiuta draguta, cu capac transparent. Nu sunt foarte incantata de ambalaj, deoarece as fi preferat un capac care nu se desprinde de tot de cutiuta; mi se parea mai rezistenta astfel. De asemenea, mi-ar fi placut sa aiba si oglinda, ca alte pudre, pentru ca, atunci cand ai nevoie de un retus, sa nu apelezi la o alta oglinda.

Ingrediente : http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_b63549526.html Gasiti aici si ingredientele, si daca sunt benefice sau nu.

Consistenta : Consistenta este tipica pentru o pudra compacta: putin cremoasa, nu prea prafoasa, se ia foarte usor pe pensula.

Folosire : La fel, nu am ce spune nou: se foloseste ca orice pudra. Se poate folisi un buretel sau o pensula. Atunci cand vreau o matifiere mai buna folosesc burete, iar pentru un aspect mai natural dau cu brush-ul numai putin.  Se intinde foarte usor si nu da un aspect prafos fetei.

Efecte: In ceea ce priveste efectele, ma declar cat de cat multumita. Spun cat de cat, pentru ca totusi nu tine atat de mult pe cat se lauda (5 ore) , cel putin nu pe fata mea. Se obtine imediat un aspect mat, dar peste 3 ore luciul iese la suprafata. Trebuie sa recunosc totusi, ca fata nu devine lucioasa deodata si peste tot, ci treptat, asa ca pana sa devine glob de discoteca trec 5 ore lejer. In rest, nu mi-au aparut cosuri/puncte negre de la ea sau alte iritatii. Nu am observat insa o micsorare vizibila a porilor, dar nici nu aveam prea mari asteptari.

Per ansamblu, sunt multumita da ea si posibil sa o mai recumpar la un moment dat. Eu zic ca pentru pretul ei (in jur de 23 lei) isi face treaba. Probabil pe un ten normal spre mixt ar fi foarte buna.

2 comentarii:

Diana spunea...

Ce tip de ten ai ?

portraitinblack spunea...

Ten mixt spre gras chiar..cu tendinte acneice..

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB