marți, 25 septembrie 2012

Review - Servetele demachiante Iseree (Lidl)




Stiu ca nu este indicat sa se foloseasca servetele demachiante, ci trebuie varianta clasica, dar eu mai folosesc, pentru ca mi se pare mai rapid plus ca oricum am apa micelara sau gel de curatare pe care il utilizez mereu dupa demachiat.  Am avut mai multe tipuri de servetele demachiante, mai ieftine, mai scumpe.. asa ca sunt invatata sa ma uit dupa ele cand sunt intr-un magazin. Si hoinarind prin Lidl am vazut si aceste servetele demachiante si mi-au facut cu ochiul de pe raft pana le-am pus in cos. Vin in 2 variante: pentru ten uscat/sensibil si pentru ten normal/mixt. Mi-a placut acest lucru, desi nu stiu daca este mare diferenta intre ele. Eu am luat varianta pentru ten mixt, ca deh.. asa mi-i tenul.

Ambalajul este  clasic pentru servetele demachiante, usor de depozitat si de folosit, iar servetele sunt mentinute umede cum trebuie.  Nu am apucat sa fac poza si la ingrediente, dar din cate am citit parca nu era nimic nociv.. stiu ca eram destul de multumita atunci. Nu au alcool, ceea ce este bine. De asemenea, se lauda ca ar avea ulei de migdale si asta imi place.

Servetelele sunt 25 la numar si mie imi ajunge unul pentru toata fata.  Pot spune ca sunt multumita de cum curata, la rimel trebuie sa insist putin mai mult, dar in rest, chiar e ok. Dupa folosirea lor, ma curat si cu solutie micelara si discheta este mereu curata, deci aceste servetele isi fac treaba foarte bine. Imi place ca nu ustura nici ochii si nu m-au iritat in vreun fel in timpul cat le-am folosit. Singurul "defect" ar fi ca mi-ar fi placut sa fie o idee mai catifelata, mai moi.. parca mi se par putin aspre. Dar atata timp cat nu ma irita, nu ma deranjeaza asa tare, de asta am si pus defect in ghilimele.

Pretul este iarasi un plus: in jur de 3,5 - 4 lei maxim. Si imi plac mai mult decat alte servetele  pe care am dat chiar si 15 lei.

In concluzie, imi plac si le voi mai recumpara cand am ocazia. Deocamdata vreau sa incerc si servetele cu Aloe Vera de la Kaufland si dupa aia ma decid care imi plac mai mult.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB