miercuri, 12 septembrie 2012

Tag : What's in my bag ?

Am preluat si eu un tag care circula mult prin blogosfera, pentru ca mi s-a parut dragut. Insa eu nu am asa muulte produse ca alte bloggerite, deoarece nu-mi prea place sa car dupa mine.

Aceasta este geanta:



 

Geanta simpla, neagra, de piele.. da recunosc, nu prea am multe genti. Dar nici nu ma atrag asa mult. Imi este de ajuns sa am o geanta incapatoare, pe care o car dupa mine peste tot. Abia cand se strica, imi iau alta.

Si ce contine ea:



1. Un "magnific" portofel, vechi de cand lumea, care inca este in stare foarte buna si de aceea nu-l schimb. L-am cumparat pentru ca era maro, mititel si cu o floricica draguta.

2. Clasicele Tic-Tac. Mai am si gume uneori, dar de Tic-Tac inca nu ma pot desparti definitiv. Le rontai uneori strict de plictiseala.

3. Un pix. Mereu port dupa mine acest pix, nu se stie cand am nevoie de el.

4. Un clestisor mic, albastru, cu care imi pot prinde bretonul cand ma enerveaza sau cand mi-e cald (nu suport bretonul la >30 grade cand transpir si se lipeste tot de frunte).

5. O oglinjoara rotunda, draguta, luata cred de prin piata acum ceva timp. O car dupa mine pentru ca pudra nu are oglinda si ma mai retusez daca sunt plecata cateva ore.

6. Balsamul de buze Nivea Lip Cherry. Pentru hidratarea buzelor, care mi se usuca foarte repede + gust placut (da, mai mananc uneori din greseala) + culoare draguta(mi le face putin rosii si-mi place).

7. Pudra Rimmel Stay Matte. Avand un ten mixt spre gras, tenul imi luceste dupa cateva ore si este necesar un mic retus.

8. Servetele. Nu se stie cand am nevoie de ele. Desi in ultimul timp apelez mai mult la servetelele umede, pe acestea le-am prins in poza.

Ce nu apare in poza , dar exista in geanta:

9. Chei

10. Sticluta cu apa de 0.5 L - este importanta hidratarea. Nu beau eu 2 l pe zi,dar macar  ma chinui sa beau cat mai mult .

11. Mp3 + casti, daca merg undeva singura si e lung drumul (lung, adica peste 15 min :)) )

Cam asta contine de obicei geanta mea. Bineinteles ca variaza continutul de ocazie, de locul unde merg, de vreme.

 

 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB