duminică, 28 octombrie 2012

Bunatati de la Yves Rocher



Demult tot voiam sa dau o comanda de pe www.yves-rocher.ro, asa ca tot ii dadeam tarcoale si ma gandeam ce as dori sa cumpar. Si cum ei au mereu promotii, e cam greu sa te abtii sa nu comanzi. Si la ofertele de saptamana trecuta, nu m-am mai putut abtine. Asa ca am zis sa profit de promotii si sa comand in sfarsit ce imi doream. Pentru ca am fost putin in criza de bani, nu am dat o comanda mare, insa am primit dublu fata de cat am dat.



Ce am cumparat:




1. Gel de duş cremă Jardins de Monde Bob de cacao din Africa

Este momentul unui duş cremos, îndulcitor, hrănitor şi parfumat pentru pielea Dvs. graţie bobului aromat de cacao.

Pret: 7.9 lei / 200 ml (la reducere)

2. Balsam pentru buze cu aromă de Nucă de cocos

Un parfum irezistibil şi delicios de Nucă de cocos pentru buze dulci şi exotice !
Aplicaţi fără moderaţie atunci când buzele Dvs. simt nevoia... să fie delicioase!

Pret: 12 lei/ 4 g

La prima impresie: miros delicios atat gelul, cat si balsamul. Si ambalajul este tare dragut si sugestiv. Abia astept sa le folosesc.



Ce am primit:



1. Catalogul de toamna Yves Rocher

2. Pensula pentru fond de ten Yves Rocher

Imi place, este foarte fina si moale, pare ca intinde bine fondul de ten. Voi reveni cu review dupa ce o folosesc mai temeinic.

3. Cadou-surpriza

Nu stiam ce este cand am comandat, dar era cadou pentru introducerea codului NEWSLETTER.. asa cred, sau pensula sa fi fost cadoul pentru abonarea la newsletter? Nu mai stiu exact. Este o crema de noapte Hydra Sève . Nu am tenul deshidratat, dar cum vine iarna, nu se stie cand voi avea nevoie de ea. Are 50 ml si am vazut ca pe site este 55 ron.



Concluzie: am dat 31 lei pe comanda (transportul este 12 lei prin Posta romana) si am primit in total produse mult mai scumpe. Crema si pensula depaseau cu mult suma platita. Si mai sunt si faine. Asadar, va dati seama ca sunt foarte fericita ca am plasat comanda. Si sigur voi mai comanda, pentru ca au niste super-oferte si reduceri. Plus ca stiu ca si produsele sunt de calitate.

1 comentarii:

Review – Gel de dus crema Jardin du Monde Bob de cacao din Africa « Beauty call … spunea...

[...] la Yves Rocher am vazut ca aveau si reducere la aceasta gama. Asa ca, dupa cum stiti bine de aici, nu am ezitat sa il cumpar. Dupa ce am primit coletul abia am asteptat sa sar in dus si sa il [...]

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB