joi, 1 noiembrie 2012

Review - Apa micelara Blanchette B





Pentru ca si acest produs a fost destul de laudat, am zis ca merita sa dau cei 6 lei pe el sa vad cum mi se pare.Mentionez ca singura apa micelara incercata a fost cea de la Bioderma, careia i-am facut review aici si de care am fost foarte multumita. "Surioara" ei de la Blanchette B mi se pare net inferioara, insa este de asteptat si daca luam in calcul rpetul, fiind cred de 4-5 ori mai ieftina decat Sebium.



Ce spun ei :

Solutie micelara pentru curatarea delicata a fetei, pentru demachierea ochilor, purifianta. Nu ataca bariera hidrolipidica a epidermei. Are un efect calmant si reimprospator, tonifica si hidrateaza peielea. Aplicati solutia pe o discheta de vata si demachiati fata si gatul.



Ce spun eu:

Ambalaj: Produsul este ambalat clasic, intr-un tub de 200 ml. Imi place ca are un capacel care se inchide bine si ca este de plastic si destul de subtire, asa ca o pot lua prin bagaj fara griji. In rest, ambalajul este simplu, iar pe spate gasim indicatii si ingrediente.

Ingrediente : Aqua,  Poloxamer 184, Polysorbate 20, Disodium Cocoamphodiacetate, Propylene Glicol, Sodium Hyaluronate, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Methylisothiazolinone. Nu am gasit nimic care sa ma deranjeze la ingrediente. Are Parfum, insa nu am avut probleme, plus ca si cea de la Bioderma, Sebium, are parfum, fiind pentru tenul gras. Mai are si 1-2 parabeni, insa nu este asta un motiv sa nu cumpar un produs. Methylisothiazolinone stiam ca este iritant, insa fiind la coada listei, ma gandesc ca nu este in concentratie asa mare.

Consistenta : Asa cum ii spune si denumirea, este o solutie apoasa. Se foloseste impreuna cu  o discheta demachianta si fiind asa lichida este usor de aplicat. Este transparenta si are un miros proaspat, care nu persista insa pe fata. Imi place si ca nu este lipicioasa si nu se simte pe fata.

Efecte: Sunt relativ multumita de acest produs. Eu zic ca este o alternativa mult mai ieftina fata de iubitul meu Sebium, insa este un produs destul de bun. Imi place ca totusi curata destul de bine, insa am observat ca este necesara o cantitate mai mare de produs fata de sus-numita apa micelara. Insa nu cred ca este o problema, pentru ca si-asa este foarte ieftina. Am folosit-o si la demachierea ochilor si, desi curata bine, nu stiu daca ar reusi sa curete un machiaj rezistent la apa, pentru ca trebuie sa insist putin la demachiere pentru a mi se duce rimelul. Nu ma ustura ochii de la ea, asa ca are o bulina alba. De asemenea, imi place si ca nu este lipicioasa si nu usuca tenul. De regula ma clatesc dupa ce o folosesc, pentru ca am si un gel de curatare in rutina de ingrijire, asa ca nu stiu cum se comporta daca ar fi lasata mai mult pe ten, insa nu cred ca ar dauna. Efect reimprospator are, insa nu mi se pare ca hidrateaza pielea asa cum se lauda. Insa nu cred ca asta ar fi scopul principal al apei micelare, asa ca nu prea ma intereseaza. Este de ajuns ca demachiaza bine. Daca la Bioderma observam un efect de uscare a cosurilor, la Blanchette nu am vazut sa aiba vruen efect asupra lor. Insa nici asta nu ma dezarmeaza.



In concluzie, i-as da un 8/10 poate si asta pentru ca nu cred ca face fata unui machiaj rezistent la transfer, decat daca folosim vreo cateva dischete demachiante. Insa pentru uzul zilnic, mi se pare foarte buna. Se gaseste in Kaufland, asa ca daca aveti drum pe acolo va recomand sa o incercati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB