joi, 29 noiembrie 2012

Bunatati de la Dacic Cool


De mult timp voiam sa plasez o comanda pe http://magazin.daciccool.ro , insa am asteptat sa se mai adune cate un produs la wishlist. De asemenea, am vrut sa si profit putin de promotia de Sf. Andrei, cand sarbatoritii cu numele de Andrei/Andreea sau cu nume derivate primesc cadou, gratuit, de o valoare egala cu produsele comandate, produse din zona lor de interes. Dublarea se aplica doar in limita sumei de 200 de lei, adica ceea ce se comanda peste suma de 200 de lei nu se dubleaza. Si cum numele meu este Andreea, numai bine am beneficiat de cadou.  Pe site au si promotii sub denumirea de Saptamanile sanatatii, in care in fiecare saptamana fac cadou cate un produs. Acum a fost saptamana produselor Bio si am primit ca bonus, o cutie de ceai ecologic de la Hofigal. De asemenea, am mai beneficiat de 2 promotii pentru cuantumul comenzii : prima  promotie ofera la depasirea a 40 lei un ceai ecologic, iar in a doua promotie, pentru o comanda de minim 75 lei se ofera un gel dupa epilare Epifin de la Hofigal.  Tentant, nu? Trebuie sa recunosc ca au niste promotii delicioase, de tot iti vine sa mai comanzi ceva.



Ce am comandat pentru mine: 








1. Ceai de menta Hofigal 

Imi place tare mult ceaiul de menta si am vrut sa vad cum este si cel de la Hofigal.
25 de pliculete / 2, 6 lei

2.Crema de gomaj Activa Hydraferm - Gerocossen
Crema de gomaj Gerocossen Activa Hydraferm are o formula speciala antirid, imbogatita cu complex pretios din masline si microsfere din samburi de caise. Curata in profunzime porii si elimina impuritatile de pe piele, indeparteaza celulele moarte, stimuleaza regenerarea celulara si permite o penetrare mai buna a ingredientelor active din produsele de ingrijire.

Mai am o crema de gomaj, de la Cosmetic Plant, insa eram curioasa sa o incerc si pe aceasta dupa ce am citit cateva review-uri pozitive si am vazut ce dragut arata.
50 ml/15 lei

3. Unt de corp Herbals cu piersica si avocado - Gerocossen
Catifeleaza pielea si ii confera suplete. Hraneste intensiv pielea uscata.

Nu prea am avut eu unturi de corp, insa m-a tentat tare mult acesta. Miroase extraordinar de bine si sper sa imi si placa din punctul de vedere al efectelor.
250 ml/15 lei

4. Gel antiacneic Acneogel - Hofigal
Produs antiacneic, antiseboreic, antiseptic, astringent, regenerator.

Inca nu am gasit crema ideala pentru tenul meu cu probleme, asa ca si aceasta crema trebuie probata.
50ml/6 lei




Ce am comandat pentru mama:






1. Crema ultra-hidratanta pentru ten uscat Activa Hydraferm - Gerocossen

50 ml/18 lei

2. Crema antirid de noapte Natural cu laptisor de matca - Gerocossen
50 ml/20 lei

Nu prea pot spune ceva despre aceste 2 creme, sper insa sa-i fie bune mamei. Daca va intereseaza efectele avute, pot sa ii cer parerea.




Ce am primit in cadrul promotiilor :



1. Revista Hofigal - cu o serie de sfaturi despre boli si tratamente cu produsele Hofigal
2. 4 cutii de ceaiuri : de Passiflora, de busuioc, de soc si de roinita - probabil mama le va valorifica mai bine decat minte, pentru ca nu prea beau ceaiuri.
3. Gel de intretinere corporala anticelulitic Supliform 75ml - Hofigal - chiar eram curioasa sa vad daca ma inteleg cu el, insa nu l-am comandat. Daca tot l-am primit, sigur va urma un review.
4. Sampon 5R Hofigal - nu am avut niciodata sampon de la ei, de regula folosesc un smapon special pentru par vopsit, insa ii voi da o sansa si acestuia.
5. Balsam pentru par Hofigal - nu am mai folosit balsam de ceva timp, pentur ca folosesc masca de la Kallos Latte, insa il voi incerca sa vad daca parul meu se intelege cu el.
6. Gel contur ochi Hof.Viodana - Hofigal - despre acest gel chiar am auzit lucruri bune, insa asteptam sa mi se termine crema contur ochi de la Cosmetic Plant si apoi sa il comand. A picat la fix.
7. Gel dupa epilare Epifin - Hofigal - chair aveam nevoie de un gel dupa epilare, pentru ca mi se terminase si nu apucasem sa cumpar altul. Am mai avut Epifin si mi se pare foarte bun.
8. Crema pentru maini Alexandra - am deja vreo 4 creme de maini, insa nu strica una in plus. Imi place cum miroase..si o voi folosi sigur.
9. Lotiune tonica fara alcool cu miere Gerocossen - pe site nu am gasit-o, asa ca nu aveam cum sa o comand. Dar m-am bucurat, pentru ca mai am putin din lotiunea de la Cosmetic Plant.
10. Crema hidratanta pentru ten uscat cu Aloe Vera, miere si ulei de masline Gerocossen - nici aceasta nu am gasit-o pe site, insa imi place ce contine. I-am dat-o mamei, pentru ca eu am ten gras si ma tem ca nu mi s-ar potrivi daca este prea hidratanta.

In concluzie, am primit mult mai mult decat am comandat. Comanda a ajuns in 3 zile de plasare, iar produsele au fost foarte bine ambalate. Mi-a placut ca la cremele in tub exista chiar si un sigiliu. In mod sigur voi mai comanda de la ei, cu sau fara promotie, pentru ca au produse variate si ieftine. Vreau data viitoare sa incerc si remedii naturale cum ar fi tincturi sau suplimente, pentru ca au o varietate de astfel de produse.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB