miercuri, 14 noiembrie 2012

Bunatati de la Essence



Dupa ce am oscilat intre kitul pentru sprancene si corectorul de la Elf si cele de la Essence, am decis sa le acord acestora din urma o sansa. Asa ca am intrat iarasi pe www.1001cosmetice.ro , am pus frumusel cele 3 produse in cos si am asteptat sa imi soseasca. Bineinteles, produsele au sosit de indata, cum m-au invatat cei de pe acest site si am primit iarasi un mini cadou, de data aceasta un gel de dus Nivea la 50 ml. A fost o comanda micuta, pentru ca mai voiam si BB Cream-ul de la Garnier pentru ten mixt/gras dar nu il aveau in nuanta mea pe stoc. Ce am achizitionat:







1. Essence Forget it! corector 3 in 1

Aceasta mini paleta 3in1 este tot ce ai nevoie pentru a acoperi petele,cearcanele,roseata si umbrele! Utilizeaza roz pentru cearcane,verde pentru roseata si bej pentru pete.

Pret: 11.5 lei

Este dragut, capacelul pare cam fragil, insa nu cred ca vor fi probleme. Imi place ca are instructiunile pe spate pentru folosirea culorilor. Nu am mai avut un corector de acest gen asa ca sunt curioasa sa vad ce face.



2. Essence Set pentru stilizarea sprancenelor

Setul pentru stilizarea sprancenelor este o mini-trusa perfecta pentru sprancene ingrijite minunat,periere,culoare si forma in cateva secunde. Setul contine:3 modele sabloane, 2 nuante fard sprancene, 1 pensula pentru fard

Pret: 13 lei

Pana nu de mult nu prea dadeam importanta sprancenelor, doar le pensam.. apoi am inceput sa folosesc creion pentru sprancene, asa ca achizitionarea unui kit era inevitabila. Chiar sper sa ma inteleg cu el, am gasit un sablon din cele 3 care mi se potriveste, iar nuanta inchisa a fardului este perfecta pentru mine.



3. Essence Nude Glam oja

Nuanta: Hazelnut Cream Pie

Pret: 8 lei

Voiam oja nude de ceva timp, insa nu mi se lipea de mana niciuna.Cred ca aceasta este printre nuantele deschise, dar asa si voiam.. cat mai aproape de culoarea naturala a unghiilor. Acum sa vedem cum se intinde si cum se usuca, pentru ca de regula la aceste capitole mai am probleme.



Sunt nerabdatoare sa incerc corectorul si setul pentru sprancene.. despre set am auzit lucruri bune mai multe, asa ca sper sa imi placa. Cel mai sigur voi reveni cu un review la aceste 2 produse. Daca doreste cineva vreun swatch pentru oja, sa ma nunte si fac tot posibilul sa il postez.

5 comentarii:

coco spunea...

setul de sprancene il vreau si eu :)

Portraitinblack spunea...

Imi place deocamdata, o sa vin cu un review complet zilele astea.

rodica spunea...

Buna, poti pune un swatch cu oja? Sunt curioasa cum se vede pe unghii.Pupici

DanielaFrincu spunea...

Imi place mult blogul tau! Minunata mi se pare ideea de a prezenta parerea producatorului in paralel cu parerea ta, ca si consumator! Felicitari pentru idee! O zi placuta!

Portraitinblack spunea...

Multumesc! La fel!

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB