marți, 13 noiembrie 2012

Review - Beauty Blender Sponge (Lucystyle)





Desi abia vineri am cumparat acest produs, dupa cum v-am anuntat aici , deja mi-am format o parere despre el. Intr-adevar, este o alternativa fooooooarte ieftina a Beauty Blender-ului si cred ca doar la  forma ce  se aseamana. Insa nu aveam oricum asteptari ridicate.



Ce spun ei:

Creat în scopul de a elimina liniile vizibile şi dungile lasate de fondul de ten, datorita tehnologiei speciale, buretele amesteca asa de bine fondul de ten incat nu vi se vor mai vedea porii fetei. Datorita formei acesta ajunge si in zonele greu accesibile fetei.

Inainte de folosire udati buretele si stoarceti-l pana nu mai ramane apa in el. Aplicati fond de ten si uniformizati cu ajutorul buretelui. Spalati bine dupa folosinta si puneti-l la uscat dupa care pastrati-l in cutiuta in care l-ati primit.

10 lei

Ce spun eu:

Imi place acest burete si nu prea in acelasi timp. Intr-adevar, intinde bine fondul de ten pe fata si nu lasa dungi si urme cum am mai patit la alti bureti sau la pensule. Deoarece are un capat mai subtirel si unul mai gros, este foarte usor de aplicat fondul de ten in toate zonele, chiar si in cele mai greu accesibile.

Cum il folosesc: Asa cum este si recomandat, ud buretelul bine, apoi il storc pentru a nu fi ud, ci doar umed. Apoi, de regula, torn fondul de ten pe un suport de plastic si apas usor buretelul peste fondul de ten pana se uniformizeaza si apoi il aplic pe fata, prin miscari asemanatoare celor de stippling (adica doar apas pe fata buretelul, nu intind sau trag, nu fac miscari circulare).  Am observat ca da o acoperire buna si un aspect chiar natural.

Ce nu imi place la el este ca mi se pare ca se consuma mult mai mult fond de ten decat daca il aplic prin alte metode.  Insa este bine ca oricat fond de ten pun aspectul nu este foarte incarcat. De asemenea, nu imi place pentru ca nu se curata bine. Oricat l-am spalat, tot a ramas "patat" de fond de ten. Mai incerc totusi si cu alte produse de curatare, poate poate se curata mai bine. Sper totusi sa nu fie de unica folosinta, pentru ca daca tot ramane fond de ten pe el nu imi inspira incredere sa il folosesc din motive de igiena.

Cam asta este tot ce spune despre el. Nu stiu insa daca merita folosit zilnic, doar pentru aspectul natural pe care il confera, pentru ca acesta se poate obtine si prin alte metode.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB