duminică, 4 noiembrie 2012

Review - Cosmetic Plant Loţiune tonică fără alcool cu Aloe Vera





Pentru ca am auzit lucruri bune despre produsele de la Cosmetic Plant, am cumparat aceasta lotiune tonica, asa cum m-am laudat aici  . Mi-a placut tare mult ca nu are alcool, pentru ca stiu ca poate irita tenul. O folosesc regulat, in fiecare dimineata dupa ce ma curat (rutina aici), asa ca am reusit sa imi fac o parere cu privire la acest produs.



Ce spun ei:

Indicată chiar şi tenului uscat, loţiunea curăţă şi tonifică epiderma stimulând funcţiile biologice ale pielii şi activând circulaţia sângelui. Conţine vitamina E, pantenol şi extract de Aloe Vera bogat în aminoacizi, minerale, polizaharide, vitamine.  Purifică, împrospătează şi tonifică pielea, pregătind-o pentru aplicarea cremei preferate.
Pret: 9,5 lei / cantitate: 200 ml



Ce spun eu:

Ambalaj:  Are un ambalaj simplu, clasic pentru lotiunile tonice. Pe el gasim toate informatiile necesare, inclusiv ingredientele. Predomina verdele si imi place pentru ca ma duce cu gandul instant la prospetime.

Consistenta: Este lichida, parca se vede putin albastruie pe discheta demachianta.. Imi place ca este spornica, nu trebuie mult produs pentru intreaga fata. Are un miros proaspat, cred ca a Aloe Vera.

Ingrediente : Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis leaf extract, Trideceth-9, PEG-5 Ethylhexanoate, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Panthenol, Tocopheryl acetate, Lactic acid, Sodium benzoate, Disodium EDTA, Parfum, CI 42090, CI 19140 . Dupa cum vedeti, nu prea are iritanti.. ceea ce este bine !

Efecte: Desi am un ten mixt spre gras si pe aceasta lotiune scrie ca este pentru ten normal si uscat, mi se potriveste. Am ales sa nu iau tot pentru ten gras pentru ca si-asa folosesc produse destule pentru reducerea sebuumului si nu vreau sa ajung sa am un ten prea uscat apoi. Recomand acest produs, pentru ca mi se pare ca este benefic pentru piele. Se lauda si cu vitamine, pantenol, vitamina E care este buna pentru piele. Nu stiu exact in ce proportie sunt bune..insa imi place cum se simte pielea mea dupa aplicare. Intr-adevar mi se pare ca purifica pielea, pentru ca ma simt mai curata si fina dupa ce o folosesc. O si improspateaza si tonifica, datorita substantelor continute.Chiar imi place sa o aplic, pentru ca ma simt revigorata total. Imi place ca neavand alcool, nu usuca piele, astfel incat ramane fina, numai buna pentru aplicarea unei creme. De asemenea, nu am avut nicio problema cu tenul de cand o folosesc..si am vreo luna si jumatate. Banuiesc ca ar fi aparut vreun cos sau ceva in atata timp, daca nu mi se potrivea.



In concluzie, va recomand acest produs si ma bucur ca nu m-a dezamagit. In mod clar il voi mai cumpara, pentru ca este greu sa gasim lotiuni tonice fara alcool, care sa fie si bune si ieftine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB