duminică, 25 noiembrie 2012

Review - fond de ten Giordani Gold Mineral Therapy



http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=25376



Ce spun ei:

Fondul tău de ten favorit are acum un nou ambalaj, cu design deosebit. Acoperire naturală, pentru un ten ce străluceşte de sănătate. Formulă hrănitoare şi hidratantă, care ajută la estomparea imediată a semnelor de oboseală. În timp, pielea arată mai întinerită**. SPF 8.**Testarea consumatorului efectuată pe un eşantion de 97 de femei care au folosit produsul timp de trei zile. 30  ml


Ce spun eu:

Ambalaj :  Fondul de ten vine intr-un recipient de sticla mai groasa, foarte elegant. Este si putin transparent, insa nu se vede chiar foarte bine cat produs s-a consumat. Imi place tare mult ca are pompita si, desi nu are capac, pompita se blocheaza prin insurubare/invartire, asa ca nu curge produs decat daca vrem noi. Are nota 10 pentru ambalaj din partea mea.

Consistenta :  Are o consistena fluida, insa imi place ca nu este extrem de lichid. Pe piele chiar se simte foarte cremos. Datorita pompitei se dozeaza foarte usor, iar o cantitate mica face minuni. In ceea ce priveste parfumul, m-am bucurat sa observ ca are un miros discret.


Ingrediente
AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE, POLYGLYCERYL-3 OLEATE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL DIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, MICA, CERA ALBA, PHENYL TRIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CHLORIDE, METHYLPARABEN, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, PROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, ALUMINA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT, BHT
Si aici aveti o lista cu ingredientele si efectele lor : http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_22c266366.html

Efecte : Acest fond de ten m-a facut sa imi para si mai rau ca am un ten gras. Mi se pare extraordinar, insa pentru un ten normal/uscat. I-as mai putea reprosa ca are SPF, mic (8) insa daca folosim o crema cu SPF, este in regula. In primul rand imi place ca se intinde foarte usor si o cantitate mica acopera bine. Pe piele imi da o senzatie de hidratare, tocmai pentru ca devine cremos la aplicare. In ceea ce priveste acoperirea, un singur strat + concealer da o acoperire medie. Insa mi se pare buildable, asa ca se poate ajunge la un grad mai mare de acoperire. Ca finish, nu este mat deloc. De aceea spun ca il recomand unui ten normal/uscat. Tenul meu gras, din pacate, luceste foarte tare inca de la aplicare..si ramane asa pana cand aplic pudra. In schimb, aspectul este foarte natural si imi place tare mult. Si chiar si pe un ten normal, finish-ul este natural ( am vazut la o colega de camera). Ca rezistenta la transfer, sunt incantata: se ia foarte putin pe telefon/guler.  de asemenea, este rezistent si ca acoperire, nu se aduna in liniile fine de pe fata, nu dispare cine stie unde. Am observat ca si daca ploua, fondul de ten ramane acolo timp de cateva ore. Insa, in cazul meu, chiar si setat cu pudra, acoperirea ramane insa luciul intr-o ora isi face de cap..si tot trebuie sa il retusez la cel mult 2 ore. Pe un ten normal(la colega mea), mi s-a parut ca rezista lejer cateva ore fara sa luceasca fata. Mi-a placut si ca tenul meu nu a reactionat negativ la folosirea sa.

In concluzie, mi se pare un fond de ten bun. Se gaseste la Oriflame, la pretul de 45 lei cred, insa mai sunt si reduceri cand costa cam 22 lei. Eu zic ca merita banutii, mai ales daca aveti un ten normal/uscat. Pe un ten gras nu il recomand, decat daca vreti sa retusati in nestire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB