duminică, 4 noiembrie 2012

Review - Fond de ten Rimmel Lasting Finish 25h



Dupa cum bine stiti de aici , am achizitionat si acest fond de ten pentru a vedea cum este. Am ales nuanta 100 Ivory, cea mai deschisa si mi se potriveste foarte bine in sezonul rece cand sunt tare palida. Pe youtube l-am vazut tare laudat, iar pe bloguri si pareri pro si contra.




Ce spun ei:

Recunoaşte, în fiecare zi te lupţi cu stresul. Programul tău începe devreme şi se termină târziu în noapte. Totuşi faci faţă cu brio de fiecare dată, nu crezi că ar trebui să o facă şi machiajul tău?Formulă cu un complex revitalizant de minerale pentru a energiza pielea suprasolicitată. Şi la fel de important, noua formulă dispune de sistemul Aqua Primer, astfel încât pielea se simte hidratată întreaga zi, fără a da senzaţia de disconfort pe parcursul întregii zile.
Recunoaşte, eşti femeie mai mult de 24 de ore pe zi! Nu ar trebui ca machiajul tău să reziste cel puţin la fel de mult?
Pret: 29 lei / 30 ml



Ce spun eu:

Ambalaj: Este un ambalaj clasic pentru fondurile de ten de tip low-end, zic eu, si anume un tub de 30 ml cu capac. Imi place ca gasim o serie de informatii pe el si ca este negru.. Are cred o portiune transparenta prin care se vede culoarea, insa nu garantez ca este veridica, asa ca tot trebuie testat.

Ingrediente: http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_595d79762.html . Cam astea sunt..si cu detalii despre efectul lor. Nu ma deranjeaza nimic deocamdata, desi s-au strecurat si iritanti.

Consistenta: Acest fodn de ten este fluid, insa nu curge de pe mana de exemplu. In schimb, fiind totusi lichid, daca tinem tubul cu capacul in jos, cum sta in picioare, exista riscul sa curga mai mult cand il deschidem si sa se adune putin fond de ten in capac. Eu il tin invers si nu am probleme deloc. Are un parfum foarte discret, care mie imi place pentru ca ma duce cu gandul la o crema. Merge aplicat si cu degete, si cu pensula. Voi incerca si un buretele de indata ce imi ajunge comanda de buretei.

Efecte: Imi place destul de mult acest fond de ten si senzatia pe care mi-o confera.  Se lauda ca ar avea minerale si tehnologia Aqua Primer, care confera o senzatie de hidratare pielii toata ziua. Sincer sa va spun, chiar mi se pare putin hidratant acest fond de ten. Nu usuca si cand il aplic ma simt de parca as aplica o crema.

- acoperire: Acoperirea este buna, cu un singur strat obtinem o acoperire medie, iar cu 2 straturi subtiri acoperirea se mareste. Eu sunt multumita chiar si cu un strat, pentru ca daca folosesc si concealer reusesc sa ascund toate imperfectiunile.

- aspect: Imi place ca un singur strat da un aspect natural. 2 straturi parca incarca putin tenul, insa nu se vede urat pe fata, gen masca. De asemenea, nu oxideaza. Insa nu mi s-a parut ca se adapteaza la culoarea tenului ca alte fonduri de ten.

- rezistenta: Nefiind un fond de ten matifiant, nu ma asteptam oricum sa reziste fara luciu ore intregi. Insa fixat cu pdura dureaza in jur de 3-4 ore pana apare luciul. Si daca folosim niste servetele absorbante sau retusam putin cu pudra, rezista lejer pe fata vreo 8 ore. Imi place ca nu se strange in linii fine si nu curge de pe fata cand apare sebuumul, acoperirea ramanand destul de buna. Spun destul, pentru ca dupa vreo 5 ore mi se pare ca totusi se duce putin de pe fata. Insa nu dispare de tot nicaieri. In ceea ce priveste rezistenta la trasnfer, nu se ia tare pe haine sau telefon, insa nu este nici cel mai rezistent, pentru ca totusi se ia cate putin. Se mai lauda ca ar fi rezistent la transpiratie, caldura si umiditate, si pot spune ca intr-adevar rezista si in conditii mai extreme, asa ca il recomand si daca este cald afara si daca ploua, pentru ca nu se duce de pe fata.

In concluzie, imi place acest fon de ten, insa pentru 30 lei cred ca voi mai incerca si altele, in speranta ca imi voi gasi preferatul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB