miercuri, 7 noiembrie 2012

Review - Gel de dus crema Jardins du Monde Bob de cacao din Africa




Pe foarte multe bloguri am citit despre gelurile de dus Jardins du Monde. Si cand am dat comanda la Yves Rocher am vazut ca aveau si reducere la aceasta gama. Asa ca, dupa cum stiti bine de aici, nu am ezitat sa il cumpar. Dupa ce am primit coletul abia am asteptat sa sar in dus si sa il incerc. Nu va fi un review prea lung, pentru ca nu am nici ce critica, nici ce lauda extrem de tare.



Ce spun ei:

Este momentul unui duş cremos, îndulcitor, hrănitor şi parfumat pentru pielea Dvs. graţie bobului aromat de cacao.

Pret: 7.9 lei / 200 ml (la reducere)



Ce spun eu:

Ambalaj : Imi place tare mult tubul, pentru ca este putin mai lat fata de alte tuburi de gel de dus si mai micut. Este simpatic. Plus ca are si niste boabe de cacao , asa ca este si sugestiv. Capacul mi se pare putin fragil, pentru ca este subtire.. insa probabil nu are rost sa imi fac griji ca se va rupe.

Consistenta: Asa cum ii spune si denumirea, este o crema de dus mai degraba decat un gel. Drept urmare, nu este tare lichid, ci mai mult cremos. Nu este insa nici foarte dens, ci numai bun de intins pe piele. Si nefiind asa lichid, nu se consuma prea usor.  Are un miros dragut de cacao, insa nu foarte puternic.  Nu stiu sa va spun daca si cat persista pe piele, pentru ca dupa ce ma sterg aplic mereu lotiune de corp, care are si ea mirosul ei. Insa mi se pare ca totusi persista, nu se duce o data cu apa la clatire.

Efecte: Imi face placere sa folosesc acest gel de dus. In primul rand, imi place ca nu curge printre degete cand il torn din tub. Apoi, imi place ca se intinde foarte bine pe piele si face multa spuma.  Si chiar simt ca pielea imi ramane foarte curata dupa dus. De asemenea, are un punct in plus pentru faptul ca nu lasa o pelicula lipicioasa, care sa il faca greu de spalat.  In ceea ce priveste hidratarea, nu m-a impresionat cu nimic. Intr-adevar, nu usuca piele, insa nu pot spuna ca m-am simtit hidratata dupa folosirea lui. Dar oricum, nu asta caut eu la un gel de dus; pentru hidratare exista toate nebuniile de cumparat. L-am cumparat mai ales pentru miros si textura, care imi plac mult.



In concluzie, sunt multumita de acest gel de dus si vreau sa incerc si altele din aceeasi gama. Se poate gasi si in magazinele Yves Rocher (daca aveti in oras) sau pe www.yves-rocher.ro, de unde puteti comanda si la telefon si online. Eu spun ca isi merita toti banii, pentru ca si fara reducere este in jur de 10-11 lei, ceea ce nu e asa mult.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB