sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Review - Gel de dus Finale (Lidl)





Pentru ca produsele de la Lidl sunt convenabile la pret (cel putin produsele proprii), nu am putut rezista sa nu iau si acest gel de dus de la Finale, mai ales ca scria ca are extract de grapefruit si pepene. Are un pret modic, pana in 4 lei pentru 300 ml, asa ca nu era gaura in buget daca nu imi placea.



Ce spun ei :

Datorita formulei speciale cu extract de grapefruit si pepene, improspateaza si ingrijeste pielea. Aroma proaspata are efect revigorant pe parcursul intregii zile.



Ce spun eu :

Ambalaj: Nimic nou la ambalaj, majoritatea gelurilor de dus sunt intr-un tub de genul. Imi pare rau ca la gelul meu de dus capacul nu sta bine fixat si ma tem sa il iau prin genti, insa cred ca este un caz izolat.

Consistenta: Ei bine, acest gel de dus nu este deloc consistent. Este foarte,foarte lichid.. asa ca patesc sa imi curga mai mult sau sa curga printre degete pe jos. Are un miros fresh, dar nu de grapefruit sau pepene... ceva nedefinit.

Efecte : Nu sunt fana acestui gel de dus. Este in regula, dar nu m-a convins. Imi place senzatia pe care o lasa pe piele, de prospetime. Nu cred insa ca si ingrijeste pielea, insa nu asta m-a deranajat. Curata destul de bine, mai ales daca folosesc si un burete de baie. Insa trebuie o cantitate mai mare de produs, pentru ca nu face prea multa spuma. Asa ca se consuma relativ repede fata de alte geluri de dus. De asemenea, are un miros discret si fresh, care nu persista absolut deloc pe piele..nici macar 10 min dupa dus, ce sa mai zic de o zi intreaga cum se lauda ei?



In concluzie, nu m-a cucerit. Am din aceeasi gama sapunul lichid, care mi se pare superior gelului de dus. Insa acest gel de dus nu are nimic deosebit, decat poate ca este ieftin. Curata bine, dar cam atat. Merita incercat totusi, pentru ca la urma urmei asta e doar parerea mea.

1 comentarii:

Alina lui Brumarel spunea...

n-am incercat nici un gel de dus Finale, doar CIEN. Acum am prea multe ca sa mai fac shopping...

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB