joi, 8 noiembrie 2012

Review - Hydreane BB Cream (La Roche Posay)








Acum vreo 2 saptamani am participat pe pagina de Facebook a celor de la La Roche Posay Romania (http://www.facebook.com/larocheposayromania) la un concurs care avea ca premiu noul Hydreane BB Cream. Tot ce a trebuit sa fac a fost sa imi fac cont pe http://www.laroche-posay.ro/ si am fost inscrisa automat la tragerea la sorti. Saptamana trecuta am aflat ca ma gasesc printre fericitele 100 de castigatoare, iar marti m-a sunat curierul sa cobor sa ridic pachetul. Abia am asteptat sa ajung in camera sa vad ce nuanta am primit. Produsul se gaseste in nuanta Light si nuanta Medium, si stiam ca trimiterea lor nu s-a facut strict dupa preferintele noastre, ci dupa posibilitati. Am fost inca o data norocoasa si am primit nuanta Light, care mi se potriveste.



Ce spun ei:

Hydreane BB Cream: 1 gest de ingrijire, 5 beneficii pentru tenul tau:
Hidratare 12 ore: intruchipeaza puterea de hidratare si confortul gamei Hydreane.
Calmare: calmeaza pielea si ii reduce sensibilitatea dupa numai 2 saptamani de utilizare.
Uniformizare si luminozitate a tenului: cu o textura proaspata si usoara, se topeste in piele, multumita unui dozaj optim de pigmenti corectori si crema hidratanta. Tehnologia de dispersie a pigmentilor specifica BB ofera o omogenitate sporita, oferind tenului un aspect natural, placut si uniform. Rezultatul: o piele perfecta.
Protectie UV: Hydreane BB Cream contine un sistem de filtre solare care protejeaza pielea sensibila de efectele daunatoare ale razelor UVA si UVB. Protectie anti-UVB: SPF 20, protectie anti-UVA: PPD 12.
Printr-o singura aplicare, hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea. Pigmentii minerali BB sunt eliberati in piele pentru un ten perfect.

Testata sub control dermatologic. Fara parabeni. Non-comedogenic. Hipoalergenic. continut controlat de nickel*.



Ce spun eu:

Ambalaj : BB Cream-ul vine intr-un tub de 40ml, de plastic, cu capacel. Este un ambalaj intalnit des la creme, nimic deosebit. Mi-ar fi placut sa fie trecute si ingredientele pe tub, insa acestea sunt doar pe cutie parca. Se poate doza usor produsul si este usor de luat prin bagaje.

Ingrediente : Le gasiti pe site-ul : http://www.laroche-posay.ro/produse-tratamente/Hydreane/Hydreane-BB-Cream-p7709.aspx . Imi cer scuze ca nu le pot pune pe blog, insa nu iese cu telefonul nicio poza de aproape cum trebuie. Gasiti aici si ce efecte au unele ingrediente : http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_5bad90276.html . Mi se pare ciudat tare ca este un BB Cream pentru piele sensibila, insa are printre primele ingrediente alcoolul denat. care este iritant. Eu nu prea am probleme cu alcoolul in produse, insa un ten sensibil probabil s-ar irita.

Consistenta :  Produsul este fluid, insa nu extrem de lichid. Nu se prelinge pe mana, ci din contra, mi se pare chiar cremos. Este usor de intins pe fata si nu trebuie o cantitate mare folosita o data. Ce nu imi place insa este parfumul. Are un miros tare puternic, care pentru un ten sensibil se potriveste ca nuca in perete. Mie mi-a amintit de Vichy Normaderm Teint, insa nu stiu daca e cam acelasi parfum.

Efecte: Dupa ce l-am folosit mai des si singur si sub fondul de ten, pot spune ca este un produs bun, insa nu pentru un ten gras ca al meu. Cum spuneam si mai sus, se intinde foarte usor si trebuie putin produs o data. Un singur strat uniformizeaza tenul si are o acoperire mica a imperfectiunilor. Cu 2 straturi, acoperirea ajunge sa fie medie... foarte buna pentru un BB Cream, cred. Nu prea am folosit BB Cream-uri pana acum. Cand l-am folosit singur, am aplicat 2 straturi, pentru a nu mi se vedea toate cosurile si pigmentatia.

Da fetei un aspect natural, insa nu mi se pare ca lumineaza pielea, asa cum spun ei. Insa per ansamblu, fata arata bine. Ce nu imi place deloc la acest produs este ca are un aspect lucios pe tenul meu. Mie imi trebuie ceva sa matifieze macar putin, nu sa straluceasca si mai tare pe fata. Chiar si setat cu pudra, folosit singur sau ca baza de machiaj, luciul tot apare in 2 ore maxim. De aceea spun ca pentru un ten gras nu prea l-as recomanda.

In ceea ce priveste rezistenta, nu s-a remarcat cu nimic deosebit, rezista cateva ore pe fata si apoi se pierde printre sebuum si pori. Insa este in regula.La transfer nu este rezistent deloc, se ia pe telefon, servetel, etc.

Imi place ca are si SPF 20, stiu ca nu este foarte mare, insa macar este. Ei mai spun ca acest BB Cream calmeaza pielea sensibila, insa nu ma pot pronunta asupra acestui aspect pentru ca nu am un ten sensibil. In ceea ce priveste hidratarea, pot spune sincer ca ma simt hidratata ca si cum as folosi o crema buna. Asa ca acest BB cream este ideal pentru baza de machiaj, deoarece numai bine imi hidrateaza pielea inainte de aplicarea fondului de ten, pentru a nu-mi fi evidentiate zonele uscate.



Gasiti acest BB Cream din noiembrie in mai multe farmacii, pe unde sunt si produse de la La Roche Posay. Pretul este in jur de 60 lei, din cate spuneau cei de la firma. Mi se pare totusi un produs relativ bun, insa pentru un ten normal/uscat, nu gras. Sunt curioasa sa vad cum s-a comportat pe un ten mai uscat, sper sa apara un review sau o parere. Va tenteaza acest BB Cream?

4 comentarii:

Alina lui Brumarel spunea...

am reusit sa citesc si eu multele articole pe care le pierdusem, imi cer scuze inca o data pentru efectul intarziat de care am dat dovata si am remediat problema: te-am pus in blogroll sa fiu sigura ca asa ceva nu se mai intampla.

portraitinblack spunea...

Nu e nicio problema, ma bucur ca am fost demna de blog roll, sunt asa mai la inceput..

Ela's Dreams spunea...

Eu am BB Creamul de la Garnier nuanta Light si cum tenul meu e uscat nu mi se pare ca-l hidrateaza asa cum scrie , cred ca ma tenteaza sa incerc BB Creamul de La Roche Possay imi plac produsele lor si momentan folosesc de la ei crema de fata Hydraphase .Multumesc pentru acest rewiew :)

portraitinblack spunea...

Cu placere.. Eu cred ca ti s-ar potrivi, daca ai un ten uscat Mi se pare ca hidrateaza foarte bine, putin cam prea bine pentru cat imi trebuie mie la ce ten am :)) Sper sa-ti placa !

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB