miercuri, 7 noiembrie 2012

Review - Pensula Kabuki pentru fata ELF Studio






Am cumpar aceasta pensula de pe www.eyeslipsface.com.ro, cum am spus si aici , si de cand am luat-o nu am mai dat-o din mana in vreuna din zile. Am vrut de mult timp o Kabuki, tot o vedeam prin tutoriale si chiar eram curioasa cum este. De aceea, cand am vazut ca este si la reducere, nu m-am putut abtine sa nu o comand.


Ce spun ei:

Aceasta noua pensula anti-bacteriana cu peri sintetici de Taklon este mai moale, absoarbe mai bine si poate fi folosita cu produse umede sau uscate. Fii un makeup artist profesionist si creaza un look fara imperfectiuni cu aceasta pensula e.l.f. studio! Pensula Kabuki este usor de folosit, ofera o acoperire usoara a fetei sau a corpului, asigurand un finisaj fara imperfectiuni. Pensula compacta are o marime perfecta pentru a permite aplicari precise si controlate a bronzer-ului, a pudrei sau a unui iluminator.

*Vegan Friendly



Ce spun eu:

Adoooor aceasta pensula. E prima Kabuki pe care o folosesc, insa m-a cucerit. O folosesc mereu cand trebuie sa aplic pudra. Este foarte micuta la baza, insa foarte pufoasa si deasa la peri. Si foarte molcuta, dar in acelasi timp tare pentru ca este densa, nu stiu cum sa explic.  Imi place mult si culoarea, negru cu alb, pare foarte classy.

Nu am incercat-o la altceva, insa cred ca si pentru blush este buna. Pentru aplicarea pudrei este perfecta. Am observat insa ca daca aplic pudra cu un buretel, parca dureaza putin mai mult pana incepe sa imi luceasca fata. Nu stiu care este legatura insa. Cu toate aceste, eu m-am lasat de buretel si aplic doar cu Kabuki pudra.  Da o acoperire usoara si uniforma, pentru ca ne ajuta sa nu luam prea multa pudra pe perisori. Imi place ca pot face si miscari circulare cu ea, pentru a avea un aspect mai flawless si a amesteca si blush-ul/bronzer-ul.

In ceea ce priveste curatatul, pensula se curata destul de usor. Un plus il are pentru ca nu i-a cazut niciun fir de par si nu si-a schimbat nici forma dupa spalari repetate. De asemenea, daca o folosesc ziua si o spal seara, pana a doua zi dimineata este uscata si gata pentru o noua utilizare. Pana acum nu am gasit vreun defect si sper sa ma tina tot asa macar o bucata de timp.

In concluzie, chiar va recomand aceasta pensula kabuki. Imi place tare mult si chiar as fi curioasa daca a incercat cineva sa o foloseasca la aplicarea unui fond de ten lichid...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB