vineri, 16 noiembrie 2012

Review - Perie Tangle Teezer


Acum cateva zile am intrat in posesia periei Tangle Teezer, in nuanta Pink Fizz. La cate am citit despre ea prin blogosfera, am dorit tare mult sa o detin, insa nu mi-am permis sa o cumpar. Si norocul mi-a fost ca am castigat-o la un giveaway pe It'sFridaySomewhere . Oana a fost draguta si mi-a trimis imediat cadoul ( multumesc inca o data pentru premiu, pentru ca m-a bucurat tare mult), asa ca am putut sa o incerc foarte repede.






Ce spun ei:

Salon Elite ofera rezultate profesionale la indemana oricui. Descurcand parul ud sau uscat fara a trage de el. Peria are un design inovator centralizat concav care ofera fermitate parului de la radacina pana la varf. Perfecta pentru a te aranja intr-un timp scurt!
Detalii pe : http://www.tangleteezer.ro


Ce spun eu: 

Nu stiu cu ce sa incep sa o laud. In primul rand, este foarte simpatica, asa micuta, numai buna de tinut in mana datorita formei. Are si o culoare tare vesela, nu am surprins-o in poza dar este un roz aprins. Din cate am vazut exista in mai multe culori, astfel ca e greu sa nu gasim o culoare care sa nu ne placa. Tot in ceea ce priveste design-ul, mi se pare interesant ca are perii inegali, unii mai lungi si altii mai scurti, facilitand astfel pieptanarea si descalcirea. Perii sunt din plastic si destul de rigizi, insa sunt flexibili astfel incat mi se par blanduti cu parul.

Eu nu am un par foarte dificil, in sensul ca in afara de degradarea de la vopsea nu am de suferit. Firul nu imi este subtire si nici parul nu este rar. Insa fiind des, am probleme destul de mari cu incalcitul, mai ales dupa ce ma spal si stau putin cu prosopul pe cap, pas de il mai pot pieptana fara sa il rup. Si daca nu am o perie buna, raman cu "cocoloase" pe care nu le mai pot descalci decat in cateva ore bune (asta ca sa nu imi rup parul).  De aceea eram curioasa sa incerc Tangle Teezer-ul mai ales pe parul ud, pentru ca la multe perii  in situatia asta mi se rupe tare la pieptanat si cade in exces. Rezultatele m-au multumit : dupa periat, am gasit 2-3 fire de par pe perie si nu un manunchi ca la folosirea altor perii. Cand pieptan parul uscat, rezultatele sunt si mai bune: 0 fire de par rupte. Nu mi se pare deloc agresiva cu parul, pentru ca si daca este incalcit, il descurca foarte usor, fara a trage de fire.

De asemenea, nu este greu de intretinut, se curata foarte repede si o tin de regula in cutia in care a venit. Plus ca incape intr-o geanta cu usurinta, nefiind foarte mare.

In concluzie, imi place peria si ii multumesc Oanei ca mi-a dat ocazia sa o incerc. Am vazut ca este la oferta acum pe site, la 50 lei, asa ca daca doriti sa o incercati puteti profita de o reducere de 20 lei fata de pretul real.

1 comentarii:

It's Friday Somewhere spunea...

Ahh , nu stiam ca ai blog :* Ma bucur ca ti-a placut! Te pup :*

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB