luni, 10 decembrie 2012

Bunatati de la Elemental.ro



Am auzit tare multe despre pudra de orez, asa ca am vrut neaparat sa o incerc si eu. De asemenea, am vrut si argila verde, stiind ca aceasta este cea mai indicata tenului gras. Asa ca am  plasat la inceputul saptamanii trecute o comanda pe http://www.elemental.ro/ . Pentru ca trebuie comanda minima de 50 lei, am mai tras de o colega de camera pana si-a luat si ea cate ceva. Expedierea produselor s-a facut prin Fan Courier, cu o taxa de transport de 15 lei.

Ce mi-am cumparat:

1. Argilă verde fină uscată la soare Mayam
Este o argilă activă universală, apreciată pentru proprietățile de absorbire,vindecare, catifelare și purificare. Argila tip montmorillonite se consideră a fi cea mai potrivită pentru aplicații cosmetice datorită conținutului ridicat de minerale și a capacității mărite de absorbție. S-a dovedit eficace în special în cazurile de piele inflamată și pentru îngrijirea pielii grase sau mixte, este un bun regulator de sebum. 
Este potrivită pentru curățarea și netezirea oricărui tip de piele.
 Pret: 6,5 lei/100 grame

Deja mi-am facut o masa, pentru ca si-asa pudra de argila de la Aslavital mi se terminase. Astept sa vad cum se comporta la mai multe aplicari pentur a-i face un review. 

2. Pudra de orez Mayam
Pudra de orez este extrem de apreciată pentru calităţile sale cosmetice, este un bun suport al compoziţiilor cosmetice pudroase, catifelant şi matifiant. Este matifiant, absorbant, dedurizant, confera atingere matasoasa.
 Pret: 4,9 lei/10 grame

Abia astept sa o incerc, caut insa acum un recipient in care sa o rastorn.

3. Borcan din sticlă ZOIA cu capac metalic, 100 ml
Pret: 3.2 lei

L-am cumparat pentru a depozita in el cate o crema.

Deocamdata atat am comandat, insa deja am observat o serie de produse pe care vreau sa le mai cumpar. Poate vine Mosul cu o comanda. Sigur voi mai cumpara de la ei, pentru ca au produse foarte bune si imi place tare mult si site-ul, deoarece la fiecare produs gasim informatii detalitate despre el, mod de utilizare si alte indicatii.


2 comentarii:

coco spunea...

o groaza de minunatii pe acolo , nu ? :)

Anonim spunea...

Ooooooo daaaaa ! :))

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB