duminică, 16 decembrie 2012

Nivea myHYDRABOX



Acum vreo 2 saptamani m-am inscris pe pagina de Facebook pentru testarea unor produse Nivea din gama Aqua Effect. Inscrierea a fost simpla, trebuia doar sa impartasim un secret de frumusete si sa lasam date de contact. Dupa ce am fost sunata saptamana trecuta sa ma anunte ca am castigat o cutiuta, am asteptat cu nerabdare coletul.. si acum cateva zile l-am ridicat. Ce am primit: 7 sacheţi tripli – cremă de zi, cremă de noapte şi lapte demachiant şi un pachet de şerveţele demachiante pentru ten normal şi mixt.





Pana acum am mai avut servetelele demachiante Nivea, care mi s-au parut ok, insa putin cam scumpe. Imi sustin parerea, servetelel curata foarte bine, nu contin alcool. Insa au un pret peste 10 lei din cate stiu si se gasesc servetele de aceeasi calitate la un rpet mult mai scazut.

Din cutiuta am incercat deocamdata laptele demachiant, pe care il recomand, pentru ca reuseste sa curete foarte bine machiajul, chiar si cel rezistent la transfer, iar fata nu mi-a fost iritata. De asemenea, nici ochii nu m-au usturat. Probabil il voi cumpara, dupa ce termin cu demachiantele pe care le mai am.

Nu am testat cremele inca, insa imi place ca Nivea Aqua Effect crema hidratanta de zi are SPF 15, care este mereu binevenit.

Din cate stiu, se mai fac inscrieri pana pe 23.12 aici : http://www.nivea.ro/Experimenteaza/ext/ro-RO/NVS-Aqua-Effect. Eu zic ca merita!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB