sâmbătă, 1 decembrie 2012

Preferatele lunii noiembrie


Cum luna noiembrie s-a sfarsit, am decis sa va arat care au fost produsele mele preferate. Nu au fost singurele folosite in luna ce-a trecut, insa in mod clar au fost folosite de cele mai multe ori. 

Preferatele mele in materie de dus :



1. Gel de dus Balea Young cu mango si vanilie  - l-am primit de la Alina lui Brumarel in cadrul unui concurs organizat pe blogul ei si i-am facut review si aici, asa ca stiti de ce imi place.
2. Gel de duş exfoliant şi energizant cu extracte din mentă şi zmeură Nature Secrets  - este preferatul meu de vreo 2-3 luni, imi place tare mult cum miroase si faptul ca face o exfoliere usoara. Il am de la Oriflame si costa in jur de 12-17 lei cred, in functie de reducerea acordata.
3. Sampon Garnier Ultra Doux cu merisor si ulei de arganl-am luat de pe www.1001cosmetice.ro cu 7 lei parca, inca mai am din el. Ma inteleg foarte bine cu acest sampon, nu am avut probleme cu matreata si nici nu mi-a uscat parul. De asemenea, miroase excelent!
4. Masca de par Kallos Latte - o am tot de pe www.1001cosmetice.ro , este ieftina si buna. Are 2 luni de cand o folosesc si mai am jumatate de borcan. I-am facut un review aici.
5. Gel pentru igiena intima Feminelle - si acesta este tot de la Oriflame si ma inteleg tare bine cu el.


Preferatele mele in materie de machiaj:


1. Elf Studio Stipple Brush  - review aici ,a facut ca stippling sa fie metoda mea preferata de a aplica fondul de ten.
2. Fond de ten Revlon Colorstay  - pana acum vreo luna cred nu l-am avut niciodata, insa o data ce l-am cumparat l-am folosit foarte des. Stiti ca imi place de aici
3. Farmasi Corector Camouflage Liquid  - a fost primul meu corector lichid si m-a incantat foarte tare.. insa este pe terminate de acum. I-am facut si un review aici
4.Corector Miss Sporty So Clear  - acestui corector ii sunt fidela de cativa ani; indiferent cate corectoare am, acesta trebuia sa faca parte din colectia mea. Imi place tare mult pentru ca acopera bine, nu se cunoaste unde este aplicat si este spornic. De asemenea, este si ieftin : in jur de 7 lei.
5. Balsam de buze Nivea Lip Cherry  - si acest balsam face parte din arsenalul meu de vreo 2-3 ani. Costa in jur de 7-8 lei, are un miros superb de cirese, hidrateaza bine si mai adauga si un strop de rosu buzelor.
6. Elf Servetele absorbante - acestea au fost primele mele servtele de acest gen, am dat 9 lei pe ele si v-am povestit mai multe aici
7. Elmiplant crema -gel matifianta - am cumparat-o de pe www.1001cosmetice si am folosit-o regulat ca baza de machiaj. Per ansamblu sunt multumita de ea, fondul de ten se aplica foarte bine, insa efectul de matifiere nu este atat de lunga durata ( vreo 2-3 ore)

Cam acestea sunt produsele care au reusit sa ma incanta in aceasta luna. Insa cum sunt pe terminate, probabil le voi schimba, cel putin pe unele, pentru a incerca si alte produse de acelasi gen.

2 comentarii:

Alina spunea...

ma tot uit la gelul intim de la Oriflame...poate am sa-l cumpar :).

Anonim spunea...

Mie chiar imi place.. Si eu am oscilat o vreme daca sa il iau sau nu dar am prins o reducere care m-a convins !

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB