marți, 11 decembrie 2012

Review - Crema-gel matifianta Elmiplant Skin Control



In speranta ca ii voi da de cap problemei cu luciul inestetic al tenului, am comandat de pe www.1001cosmetice.ro si aceasta crema matifianta. Citisem lucruri bune despre ea, asa ca imi facea cu ochiul de mai de mult. Am 2 luni de cand o folosesc ca baza de machiaj zilnic aproape, asa ca mi-am dat seama cat de potrivita este pentru mine.


Ce spun ei:
Uita de tenul incarcat! Aceasta crema cu o textura usoara este imbogatita cu ingrediente active naturale, care regleaza secretia de sebum, principala cauza pentru un ten care luceste.
Arborele de Ceai, cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene, mentine tenul curat si fara impuritati. Extractul de Bambus tonifica pielea si reda tenului tau textura neteda si catifelata. Caracteristici:
- mentine tenul curat si fara impuritati;
- tonifica pielea si reda tenului tau textura neteda si catifelata;
- formula non-grasa
- nu contine parabeni sau parafina

 15 lei/50 ml


Ce spun eu:
Ambalaj: Crema vine intr-un tub de plastic de 50 ml, cu capacel, asemanator cremei hidratante anti-imperfectiuni. Imi place mult amabalajul, asa verde, pentru ca imi da o senzatie de revigorare. De asemenea, imi place ca nu este un plastic tare, asa ca pot doza usor crema.

Consistenta : Asa cum ii spune si denumirea, crema seamana bine cu un gel, deoarece are o textura usoara. Se intinde foarte bine si intra repede in piele, fara a lasa o pelicula grasa, ci , din contra, tenul este matifiat. SI mirosul este dragut, asemanator cremei hidratante din aceeasi gama.


Ingrediente: Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Olea Europaea Fruit Oil, Polymethyl Methacrylate, Cocoglycerides, C14-22 Alcohols, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, C12-20 Alkyl Glucoside, Arachidyl Alcohol, Isohexadecane, Parfum, Capryloyl Glycinem Behenyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Arachidyl Glucoside, Polysorbate 60, Carbomer, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Sodium Lauroyl Lactylate, Sorbitan Isostearate, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Capryly Glycol, Hydrolyzed Vegetable Protein, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Ceramide 3, Phytosphingosine, Ceramide 6 II, Bambusa Vulgaris Extract, Sorbitol, Cholesterol, Butylene Glycol, Pectin, Serine, Arginine, Proline, Glucose, Chondrus Crispus, Ceramide 1 . Am impresia ca i-a mai schimbat formula, stiu ca vazusem pe Internet lista cu ingrediente in care avea Alcohol Denat. si altele diferite. Nici aceasta nu este cea mai buna formula posibila, insa nu am avut probleme dupa folosirea cremei.

Efecte: Desi pe ambalaj spune sa o folosim si dimineata si seara, eu o folosesc doar ziua, ca baza de machiaj. Sa vedem ce promite: revigoreaza si tonifica, pastreaza tenul curat, regleaza excesul de sebuum. Intr-adevar, pastreaza tenul curat, in sensul ca nu am avut probleme de la aceasta crema, insa nu cred ca are si vreun efect in vindecarea sau regenerarea pielii cu probleme. Imi simt fata tonifiata, posibil si texturii light si parfumului dragut si fresh pe care il are crema. In privinta efectului matifiant, sunt relativ multumita. Am observat ca daca folosesc crema si apoi si fondul de ten, luciul isi face prezenta cam in 3 ore de la aplicare. Asa ca este totusi in regula. Oricum la ce ten gras am eu nu am gasit pana acum o crema care sa imi tin fata fara sebuum mai mult de 2 ore. Poate printre produsele high-end se gaseste si crema perfecta pentru mine, insa pana adun banutii pentru ea, ma multumesc si cu aceasta.

In concluzie, eu zic ca este o crema ok, pentru pretul ei. Nu am gasit inca Sf. Graal in aceasta materie, insa sunt mai multumita de ea decat de crema sebo-reglatoare de la Gerovital (review aici). Se gaseste pe o gramada de site-uri romanesti si cam prin toate farmaciile prin care am intrat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB