marți, 4 decembrie 2012

Review - Cutiuta cu minuni Tender Care Cherry (Oriflame)




Dupa cum m-am laudat aici , am reusit sa pun mana pe mult doritul Tender Care Cherry. Voiam mai mult de ciocolata, insa acesta era la reducere in catalog si am zis ca merita incercat.


Ce spun ei :
Binecunoscutul balsam protector multifuncţional, devenit clasic, aniversează 30 de ani de succes printr-o ediţie specială, limitată, cu aromă de cireşe. Combinaţia unică de ceară de albine, vitamina E şi alţi compuşi emolienţi, precum şi uleiuri vegetale din formula cremei Tender Care, calmează pielea şi îi îmbunătăţesc hidratarea. Se foloseşte pe orice zonă a corpului cu piele uscată şi aspră, pentru a-i reda imediat senzaţia de catifelare.
15 lei /15 ml


Ce spun eu:

Ambalaj : Sincer sa va spun, prima data pentru ambalaj am vrut sa am acest balsam multifunctional. Mi se pare asa dragut si elegant in acelasi timp. Imi place mai mult decat ambalajul celui de la Avon, insa ambele au acelasi defect din punctul meu de vdere: capacul trebuie desurubat mereu.

Consistenta: Balsamul este foarte dens, insa se ia foarte usor pe deget sau pensula. Are un punct in plus pentru ca nu este lipicios. Ma asteptam nu stiu de ce sa fie colorat, insa de fapt este alb. Mirosul de cirese este extraordinar, de imi vine sa il mananc mereu cand deschid cutiuta!

In ceea ce priveste ingredientele , sincer nu le am scrise pe undeva.. insa vedeti si voi cu ce se lauda ca ar contine benefic: ceară de albine, vitamina E şi alţi compuşi emolienţi, precum şi uleiuri vegetale. Pana acum suna bine. Si sincer pentru buze, nu  ma interesez prea tare cu privire la ce ingrediente mai are.

Ca efecte, mi se pare la egalitate cu cel de la Avon, caruia i-am facut review aici . Imi place ca se aplica usor si simt cum intra si in pielea buzelor. Hidratarea este de durata si nu trebuie o cantitate mare la o aplicare. Nu coloreaza buzele in vreun fel, fiind transparent o data aplicat. L-am incercat si pe coate, pentru ca mi se usuca mai des pielea si intr-adevar o lasa catifelata.

Daca e sa aleg intre acesta si cel de la Avon, il aleg pe acesta pentru ca are un miros mai dragut si un ambalaj mai elegant. Insa ca efecte, eu zic ca se aseamana bine. Data viitoare vreau sa iau neaparat unul cu ciocolata.

2 comentarii:

bydee-make-up spunea...

Balsamurile Tender Care sunt preferatele mele. Am unul mereu cu mine la birou si unul pe noptiera si il folosesc in fiecare seara.
Le voi recumpara la nesfarsit. :)

Anonim spunea...

Si mie imi plac..acum il vreau pe cel de ciocolata pana de Craciun!

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB