sâmbătă, 8 decembrie 2012

Review - ELF Paleta "Complexion Perfection"


Am cumparat aceasta paleta de la un blog sale, deoarece nu ma incumetam sa dau 22 lei fara sa stiu daca imi place. Si imediat cum mi-a ajuns coletul, am si pus-o la treaba. Am folosit-o si pe post de pudra, peste fondul de ten, dar si ca un corector, sub pudra.



Ce spun ei:
Creaza un ten uniform si radiant, care va arata minunat si sanatos. Formula usoara uniformizeaza nuanta tenului si absoarbe excesul de grasime. Lumineaza, matifiaza si neutralizeaza tenul. Nuantele trebuie sa se amestece una cu cealalta, deoarece cea albastra neutralizeaza oranjul, verdele neutralizeza rosul, rozul neutralizeaza griul si galbenul lumineaza si neutralizeaza rosul.
22 lei/ 13,5 grame



Ce spun eu:

Imi place tare mult ambalajul care, specific gamei Studio, este negru si are o nota de eleganta. Este destul de subtire, asa ca incape cu usurinta peste tot. M-a atras si faptul ca are o oglinda "sanatoasa", cat capacul, in care se vede imaginea foarte bine. Asa ca ma pot retusa si cand sunt pe drumuri, fara sa car oglinda dupa mine. De asemenea, imi place ca se inchide bine, pentur a nu exista riscul sa mi se desfaca prin geanta.

Este formulata bine, avand ca  ingrediente : Mica, Talc, Magnesium Myristate, Polymethyl Methacrylate, Nylon-12, Titanium Dioxide, Octyldodecanol, Dimethicone, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Silica, Sodium Dehydroacetate, Boron Nitride .
Imi place are are mica (un fel de mineral) si magnesium. De asemenea are si titanium dioxide, bun pentru protectia solara. Uitandu-ma pe Cosmeticscop, nu am gasit niciun iritant, ceea ce este perfect pentru ten.

Consistenta este in regula, nici prea cremoasa, nici prea prafosa, semanand bine cu pudrele de fata. Are 4 culori, dupa cum bine vedeti, insa ele nu sunt foarte pigmentate. Dar imi place ca se ia foarte bine pe pensula/ buretel si se aplica usor. Nu are niciun miros distinctiv si imi convine.

Ca efecte, pot spune ca imi place. De regula trec cu pensula Kabuki prin toata paleta, insa am observat ca functioneaza si sa folosesc doar o culoare. Insa cand le amestec parca imi da un aspect sanatos si estompeaza imperfectiunile mai bine. Asadar, in urma aplicarii, aspectul este natural si sanatos, iar pudra nu este prafoasa pe fata. De asemenea, si matifiaza binisor.. iar efectul tine in jur de 3-4 ore la mine. In ceea ce priveste efectul de iluminare, nu pot garanta nimic, insa cum ziceam si ma repet, da fetei un aspect sanatos. Acoperirea este mica, deoarece pudra este translucida. Am mai citit ca albeste fata foarte tare, insa mie mi se pare ca nu schimba cu nimic nuanta fondului de ten. Poate pe un ten foarte inchis se observa acest efect negativ. Eu cum sunt alba, nu am observat o schimbare a culorii. In ceea ce priveste rezistenta la trasnfer, nu se ia pe telefon, poate pentru ca nu este nici prafoasa.

In concluzie, in mod sigur cand se va termina o voi cumpara, pentru ca merita cei 22 lei cu varf si indesat. Probabil ma va tine o buna bucata de timp, pentru ca este nevoie de foarte putin pentru a uniformiza imperfectiunile si a matifia tenul.

4 comentarii:

AlexantzA spunea...

Ma tenta si pe mine, dar tot n-am ajuns sa o iau. Daca se iveste ocazia, o voi cumpara sigur.
Eu am luat High Definition si am vazut ca se plang fetele ca albeste, vorba ta, noroc ca eu-s alba si n-am nicio problema cu asta :))

Anonim spunea...

Imi place mult si e si bine formulata cred. Eu sunt invers, am pe lista pudra HD :))

bydee-make-up spunea...

O trec si eu pe wishlist. :)

Anonim spunea...

Chiar mi se pare ca merita.. si rar ma multumesc pudrele pe deplin:))

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB