vineri, 14 decembrie 2012

Review - Essence Kit pentru sprancene




Dupa cum stiti de aici am decis sa imi cumpar primul meu kit de sprancene. Si pentru ca setul de la Essence are un pret convenabil, nu am ezitat sa il comand de pe www.1001cosmetice.ro.



Ce spun ei:
Setul pentru stilizarea sprancenelor este o mini-trusa perfecta pentru sprancene ingrijite minunat,periere,culoare si forma in cateva secunde.
Setul contine:3 modele sabloane
2 nuante fard sprancene
1 pensula pentru fard
Pret: 13 lei


Ce spun eu:

Sunt multumita de acest kit pentru sprancene. Stiu, nu am termen de comparatie, insa mi se pare relativ bun. Insa nu folosesc niciun model de sablon. Am gasit unul din cele 3 care mi se potriveste, dar ma descurc si fara el. De asemenea, nici nuanta deschisa nu o folosesc, pentru ca fiind cu parul brunet, mi se potriveste mai bine nuanta mai inchisa. 

Imi place ca ambalajul este asa micut, totul compact, mai mare dragul sa il iei prin geanta sau prin orice buzunarel. Capacul nu mi se pare foarte rezistent, imi da impresia ca nu este bine fixat, insa nu am avut probleme.

Pensula pentru fard este perfecta. Este micuta si are perii dispusi asimetric, pentru o mai buna aplicare a fardului pe sprancene. Eu o folosesc doar pe ea, pentru ca mi se pare ca aplica foarte bine fardul si uniformizeaza sprancenele.

Fardul in sine nu este foarte prafos, insa nici cremos. Se ia foarte bine pe pensula si se intinde usor, dand sprancenelor un aspect natural. Culorile sunt pigmentate, iar cea inchisa cel putin se vede foarte frumos. De asemenea, desi nu am fixat-o cu ceara sau cu mascara transparent, a rezistat culoarea cam 9 ore. Si chiar si dupa cele 9 ore, tot nu a disparut de tot.Si pentru ca se intinde bine, uniformizeaza si umple toate golurile care ar putea exista in sprancene, dandu-le un aspect foarte dragut.

In concluzie, imi place tare mult si cred ca il voi recumpara, mai ales ca este ieftin. Mi se pare ca arata mai natural decat un creion de sprancene, asa ca are un plus pentru asta de la mine.


2 comentarii:

Unknown spunea...

Uite ca am mai descoperit un blog f interesant! Place la mine!:) ti-am trimis mail pentr bookcrossing, scuze de intarziere.
Aaaa, habar nu aveam de unde pot comanda kit-ul de la Essence asa ca..multumesc!
Carmen

Anonim spunea...

:) ma bucur ca iti place!
Kitul se gaseste si pe alte site-uri.. insa aici era mai ieftin cu vreo 3 lei parca fata de restul si m-a atras :))

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB