joi, 27 decembrie 2012

Review - Farmasi Pudra Compacta Happy Face


http://www.farmasi.ro/farmasi-pudra-compacta-happy-face--p-13.html



Am vrut sa cumpar aceasta pudra de vreo jumatate de an, insa abia acum 1 luna am reusit sa ajung la un stand Farmasi. M-a atras tare mult, deoarece eram multumita de fondul de ten si corectorul lichid de la Farmasi, plus ca are un pret mic de 10 lei, asa ca nu aveam ce pierde. Mi-am ales nuanta 02, care mi se pare foarte potrivita pentru nuanta tenului meu.

Imi place tare mult ambalajul , este negru, simplu si mititel. Pudra are 14 grame, o cantitate destul de buna. Plasticul este destul de rezistent, am scapat-o de vreo 2 ori nu s-a intamplat nimic, insa nu as "incerca" sa o scap de mai multe ori. Inauntru gasim pudra, acoperita de o folie rezistenta si un buretel pentru aplicare alb.

Consistenta este destul de prafoasa, asta fiind si singurul minus pe care i l-am gasit. Am observat ca daca nu uniformizez cum trebuie pudra pe fata, exista riscul sa ramane cate o dunga prafoasa pe la margini. Desi parfumul este penultimul ingredient, pudra este foarte parfumata. Mi se pare ca seamana cu mirosul fondului de ten Stay Matte. Nu ma deranjeaza, dar nici nu ma incanta prea tare, insa prietenul meu adora mirosul acesta. 

Ingrediente


Ca efecte, sunt multumita de aceasta pudra. Nuanta 02 mi se potriveste, iar acoperirea este mica spre medie. Desi mi se pare prafoasa, nu incarca tenul, decat daca pune cineva o cantitate prea mare. Nu prea folosesc buretelul ei, mi se pare asa prea aerat si subtirel si parca nu se ia pudra pe el. De regula o aplic cu pensula Kabuki si o cantitate foarte mica este suficienta. Finish-ul este destul de natural. Imi place ca matifiaza tenul, insa aspectul mat nu tine mai mult de 2-3 ore. Cu toate acestea, nu ma deranjeaza, pentru ca pudra nu dispare de pe fata timp de cateva ore si nu se strange in liniile fine, avand o rezistenta destul de buna.


In concluzie, imi place destul de mult. I-as da nota 9/10, doar pentru ca mi se pare putin prafoasa. As recumpara-o, insa vreau sa incerc si pudra Farmasi Silky Touch pentur ca mi-a placut cum arata pe tester.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB