duminică, 2 decembrie 2012

Review - Gel de dus exfoliant cu menta si zmeura Oriflame


Dupa cum stiti si din postul anterior, acest gel de dus se numara printre favoritele mele de ceva timp. L-am achizitionat de la Oriflame, cu 10 lei la redeucere de vreo doua ori. Intre timp mi-am luat si crema de maini cu menta si zmeura din aceeasi gama, pentur ca ador mirosul.




Ce spun ei:
Gel parfumat pentru duş, cu extracte energizante de mentă şi zmeură şi granule exfoliante. Revigorază corpul în timpul duşului şi îndepărtează stratul de celule moarte.
17 lei/250 ml




Ce spun eu :
Primul lucru care m-a atras la el este ambalajul; este din plastic transparent (asa ca putem vedea cat produs mai este) si capacelul este solid ( un lucru bun, pentru ca le mai scap prin dus uneori). Este si tare vesel, pentru ca este colorat si sugestiv.

In ceea ce priveste consistenta , gelul este destul de lichid, insa nu genul care sa curga in nestire. Are mici particule verzi, probabil extractul din menta. Mi se pare destul de spornic, pentru ca nu trebuie foarte mult gel pentru a obtine o exfoliere usoara si o curatare in acelasi timp. Parfumul este extraordinar: intai se simte mirosul de zmeura, insa aplicat pe piele se simte un miros tare fain de menta.

Ca efecte , pot spune ca ma incanta. In primul rand, ajuta la exfolierea usoara a pielii  Probabil nu este de durata, insa pe mine ma multumeste. In al doilea rand, curata si destul de bine. Ma bucur ca face spuma, nu in exces, dar face .. si nu simt nevoia sa pun foarte mult gel deodata.  Si chiar este energizant, nu stiu daca de la textura sau de la miros, insa mereu ma simt revigorata cand ies din dus. Parfumul persista pe piele imediat dupa dus, insa nu stiu cat de mult mai rezista apoi pentru ca folosesc si lotiunea de corp care il acopera.

Probabil acest gel de dus va face parte din colectia mea inca o buna bucata de timp. Imi place cam tot ce tine de el si imi da o stare de bine cand il folosesc. La pret intreg costa in jur de 17 lei, insa este uneori si la oferta cu 10 lei. Eu zic ca merita banutii.

4 comentarii:

AlexantzA spunea...

M-a tentat si pe mine, insa am facut cumva sa nu-l iau, chiar daca l-am comandat pentru prietene. :)
Ar trebui sa-i acord atentie data viitoare.

Anonim spunea...

Si eu am ezitat prima oara.. ionsa ma bucur ca l-am comandat, chiar este bun :)

Alina spunea...

de mult l-am ochit dar acum iar am peste 20 de geluri, trebuie sa mai aman...

Anonim spunea...

:)) si eu am tot adunat in ultimul timp..sunt pe drumul cel bun spre 20 :)) pentru ca mereu tot ma uit la geluri de dus pe unde intru.

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB