miercuri, 19 decembrie 2012

TAG - Winterlicious


Pentru ca am vazut ca acest tag circula prin blogosfera, am zis sa il fac si eu:


1. Care este oja ta favorita iarna aceasta?

 

In mod clar este Essence Nude Glam Hazelnut Cream Pie. Imi plac foarte mult ojele nude si sunt incantata de aceasta pentru ca se usuca si repede si rezista bine pe unghii. Aici deja avea vreo 4 zile :)


2. Care este produsul favorit pentru buze iarna aceasta ?
Cutiuta cu minuni de la Oriflame, careia i-am facut review aici 


3.  Care este obiectul vestimentar cel mai des purtat iarna aceasta ?
Cel mai des, adica aproape zilnic, port paltonul meu bleumarin pana la genunchi. Doar daca este prea frig si am mult de umblat iau geaca pufoasa.


4.  Care este cel mai des purtat accesoriu iarna ?
Caciulita mea gri inchis de la Meli Melo, pentru ca sunt foarte sensibila la frig asa ca nu pot iesi cu capul gol cand afara este ger.



5. Care este parfumul preferat / lumanarea preferata?
Nu am un parfum anume pentru iarna, insa mereu mirosul de portocale sau scortisoara ma duce cu gandul la Craicun, asa ca acum folosesc multe creme si geluri de dus cu un astfel de miros. 


6. Care este bautura ta preferata iarna ?
Vinul fiert, clar !



7.Care este filmul tau preferat de sarbatori ?
Cred ca tare multi au spus asta, insa si eu aleg tot Home Alone 1 si 2 .. De cand sunt mica tot le-am vazut la TV si in fiecare an ma uit macar la unul dintre ele, mi se par geniale!



8. Care este melodia ta preferata de Craciun ?
Nu prea am o melodie preferata de Craciun.. de regula prin preajma Ajunului mai ascund colinde, in rest de toate si nimic anume.


9. Care este mancarea ta preferata de Sarbatori ?
Nu facem prea multe mancaruri traditionale de Craciun, insa este o traditie sa mancam mereu salata de boeuf, pe care o ador. Si bineinteles, nelipsitul cozonac.


10. Care este decoratiunea ta preferata de sarbatori ? 
Imi plac toate luminitele si funditele si globurile, mai ales ca acum exista o varietate mare de modele. Sunt in cautarea unor turturele ca in Home Alone, mi se par foarte dragute de pus in brad. In materia decoratiilor din oras mi-a placut tare mult bradul facut din ursi polari de la Palas din Iasi. 


Voi ce preferinte aveti in acest sezon?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB