duminică, 30 septembrie 2012

Tag : 7 lucruri despre mine

Pentru ca tot circula tag-ul prin blogosfera, m-am gandit sa il fac si eu. NU prea am mult timp asa ca voi pune lucrurile care imi vin rapid in minte.

7 lucruri ciudate despre mine:

- nu imi place sa vorbesc la telefon mai mult de 5-10 min. Imi pierd rabdarea si incep sa nu mai fiu atenta, asa ca mai bine nu ma tine lumea prea mult la telefon si  ma abordeaza pe Internet sau prin SMS;

- daca mi se pune pata ca vreau o haina/produs cosmetic, ma gandesc incontinuu pana cumpar;

- inainte sa plec undeva, verific de vreo cateva ori apa, gazul, geamurile (putin OCD? );

- nu merg singura cu liftul, prefer sa urc 10 etaje pe jos, pentru ca ma tem sa nu raman blocata in lift;

- nu am rabdare sa stau in pat degeaba mai mult de 5 minute. Probabil de asta nici nu pot dormi la amiaza. Daca nu am un film, o carte ceva, nu stau deloc intinsa in pat ziua.;

- ma uit la filme horror doar cu sonorul oprit (asta daca ma convinge cineva sa ma uit la un film de acest gen). Imi plac filme cu crime, cu supans, dar nu si horror, mai ales cu fantome si oameni posedati;

- ma tem de intuneric. Da, cum ati vazut.. de intuneric. Daca raman singura acasa noaptea trebuie sa las  o lampa aprinsa pentru a putea adormi.
7 lucruri pe care nu le suport:

- oamenii care se plang de situatia in care se afla desi ei nu fac absolut nimic sa o imbunatateasca si asteapta ca altii sa o faca;

- paianjenii, orice insecte si reptilele. Ma tem de ele, mi se face scarba de ele.. nu le suport deloc;

- sa ma contrazica lumea desi stiu sigur ca am dreptate, dar ei nu vor sa inteleaga oricate argumente le-as aduce;

- misoginismul, mai ales cel dus la extrem;

- infidelitatea si minciuna din partea celor apropiati ( nu prea pot trece peste asa ceva oricat de mult mi-ar fi draga persoana respectiva);

- sa dau imprumut haine sau produse cosmetice. Si eu , la randul meu, evit sa imprumut de la prietene;

- sa nu ies o zi intreaga din casa. Trebuie macar cateva minute sa ies la aer, altfel ma doare capul si am o stare generala de indispozitie.

7 lucruri fara de care nu as putea trai

- parintii si prietenii mei;

- muzica ( daca intr-o zi nu ascult muzica deloc parca nici nu am petrecut o zi frumoasa si trebuie macar 5 minute sa ma las in voia muzicii);

- carti ( sunt o mare cititoare, devorez tot ce gasesc si nu as putea sta mai mult de o zi e fara sa pun mana pe o carte si macar sa p frunzaresc daca nu am timp de citit);

- telefon mobil si laptop conectat la Internet (mi se pare ca pierd conexiunea cu toata lumea daca stau fara ele);

- ochelari de vedere ( din pacate am vederea destul de proasta si nu m-as putea descurca sa vad in ceata mereu);

- dulciuri, rontaiala ( oricat de putin, dar sa fie zilnic cate ceva - sunt dependenta);

- afectiune

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Review - ELF Studio Stipple Brush




Cum va spuneam intr-un post anterior am cumparat de pe www.eyeslipsface.com.ro si pensula pentru stippling din gama Studio.  Citisem review-uri si pro si contra, dar ideea de baza era mereu ca pentru pretul ei este buna. Am reusit sa o folosesc de cateva ori si mi-am format o parere. Nu va fi un review foarte lung, pentru ca nu a foarte multe de zis.

Ce spun ei:

Aceasta noua pensula anti-bacteriana cu peri sintetici de Taklon este mai moale, absoarbe mai bine si poate fi folosita cu produse umede sau uscate. Fii un makeup artist profesionist si creaza un look fara imperfectiuni cu aceasta pensula e.l.f. studio. Perii stratificati creaza un look soft si lejer, perfecta pentru aplicarea fondului de ten sau pentru a adauga culoare pometilor si a-i evidentia. Utilizati aceasta pensula cu orice produs de fata, lichid sau pudra, ca de exemplu fond de ten, blush sau bronzer.

Ce spun eu :

Ca aspect, pensula este ok. M-am bucurat ca pare destul de solid manerul prins, desi am auzit lume plangandu-se ca s-a dezlipit manerul.  Mi-ar fi placut sa fie putin mai deasa, mai mare, pentru ca sa imi ia mai putin timp machiatul. Perii sunt moi si luciosi, ceea ce este un plus.

O folosesc la aplicarea fondului de ten. Am vazut mai multe tutoriale, pentru ca prima data cand am folosit-o a iesit un dezastru si-mi venea sa zic ca nu e buna de nimic. Dar daca tehnica este stapanita, pensula este chiar buna. M-au ajutat mult tutorialele lui Enkore, un "nene" foarte simpatic care explica foarte bine. Fondul de ten se aplica usor pe fata si mi se pare o acoperire foarte buna. Stiam ca este recomandata tehnica pentru tenul cu probleme si chiar ma bucura sa vad ca parca se acopera toate urmele lasate de acnee mult mai bine decat daca aplicam altfel fondul de ten. Timpul de aplicare este in jur de cateva minute; poate daca pensula era mai mare timpul era si mai scurt.  Confera tenului un aspect natural, foarte dragut si se mai poate "construi" fondul de ten pe zonele cu probleme fara a avea aspect de masca.

Se curata foarte usor si se usuca relativ repede (cateva ore), pentru ca nu este asa densa. Eu o usuc cu perii in jos pentru a nu ajunge apa la maner sa se dezlipeasca. Imi place ca nu a "naparlit" si nu s-a inasprit deloc. Deocamdata cel putin.

Sunt multumita de pensula si ma bucur ca am comandat-o. Este o alternativa mai ieftina pentru stippling, fiind in jur de 22 lei. ESte prima mea pensula stippling asa ca nu am termen de comparatie, dar mi se pare totusi buna s o recomand. Voua va place?

miercuri, 26 septembrie 2012

Review - Balsam multifunctional cu ceara de albine Avon Naturals




Asa cum ma laudam intr-un post anterior mi-am achizitionat si cutiuta cu minuni de la Avon, adica acest balsam multifunctional. M-a incantat foarte tare ca este asa micut si il pot lua oriunde cu mine si ca are miere (si cu totii stim ce buna este mierea pentru hidratare). Dupa cateva folosiri am ajuns la concluzia ca imi place.

Ce spun ei :

* Calmeaza buzele

* Contine miere si vitaminele E, B, C

* Hraneste piele de pe coate si din jurul unghiilor

Ce spun eu:

Ambalaj : Balsamul vine intr-o cutiuta foarte cute, de 15 ml. Mi-ar fi placut sa aiba alt tip de capac, sa nu trebuiasca mereu "desfiletat", sa fie prind oarecum de cutiuta si numai sa ridic capacelul. Ar fi fost mai bun cand esti intr-o graba mare. Dar oricum, imi place si asa.  Si culoarea ma atrage, ma duce cu gandul la un fagure.

Consistenta : Este foarte dens, numai bine sa nu se prelinga pe langa cutiuta. Se ia foarte usor pe deget si se intinde foarte bine. Imi place ca nu este lipicios si intra bine in piele.

Din pacate am aruncat cutiuta si nu mai stiu ce contine, asa ca nu va pot arata ingredientele. Ma gandesc ca totusi n-or fi nocive.

Efecte : Cum ziceam intra foarte bine in piele. Eu l-am folosit doar pentru buze si chiar pe cutiuta scria balsam de buze. Nu stiu asadar ce efecte are pe coate si pe pielea din jurul unghiilor. Buzele in schimb le simt foarte hidratate si raman catifelate. Eu am probleme mari cu buzele si acest balsam, folosit regulat, ma ajuta sa tin in frau uscarea buzelor. Nu se simte greu pe buze si are o aroma draguta de miere de uneori imi vine sa il mananc.  Si hidratarea este de durata, nu doar imediat dupa aplicare. Chiar simt cum intra in buze si le inmoaie.

In concluzie, imi place. Cred ca va fi recumparat, dar vreau intai sa incerc cutiuta cu minuni de la Oriflame. Pretul este destul de ok, am dat 11 lei pe el, dar avea parca reducere.  Eu zic ca merita banutii.

marți, 25 septembrie 2012

Review - Servetele demachiante Iseree (Lidl)




Stiu ca nu este indicat sa se foloseasca servetele demachiante, ci trebuie varianta clasica, dar eu mai folosesc, pentru ca mi se pare mai rapid plus ca oricum am apa micelara sau gel de curatare pe care il utilizez mereu dupa demachiat.  Am avut mai multe tipuri de servetele demachiante, mai ieftine, mai scumpe.. asa ca sunt invatata sa ma uit dupa ele cand sunt intr-un magazin. Si hoinarind prin Lidl am vazut si aceste servetele demachiante si mi-au facut cu ochiul de pe raft pana le-am pus in cos. Vin in 2 variante: pentru ten uscat/sensibil si pentru ten normal/mixt. Mi-a placut acest lucru, desi nu stiu daca este mare diferenta intre ele. Eu am luat varianta pentru ten mixt, ca deh.. asa mi-i tenul.

Ambalajul este  clasic pentru servetele demachiante, usor de depozitat si de folosit, iar servetele sunt mentinute umede cum trebuie.  Nu am apucat sa fac poza si la ingrediente, dar din cate am citit parca nu era nimic nociv.. stiu ca eram destul de multumita atunci. Nu au alcool, ceea ce este bine. De asemenea, se lauda ca ar avea ulei de migdale si asta imi place.

Servetelele sunt 25 la numar si mie imi ajunge unul pentru toata fata.  Pot spune ca sunt multumita de cum curata, la rimel trebuie sa insist putin mai mult, dar in rest, chiar e ok. Dupa folosirea lor, ma curat si cu solutie micelara si discheta este mereu curata, deci aceste servetele isi fac treaba foarte bine. Imi place ca nu ustura nici ochii si nu m-au iritat in vreun fel in timpul cat le-am folosit. Singurul "defect" ar fi ca mi-ar fi placut sa fie o idee mai catifelata, mai moi.. parca mi se par putin aspre. Dar atata timp cat nu ma irita, nu ma deranjeaza asa tare, de asta am si pus defect in ghilimele.

Pretul este iarasi un plus: in jur de 3,5 - 4 lei maxim. Si imi plac mai mult decat alte servetele  pe care am dat chiar si 15 lei.

In concluzie, imi plac si le voi mai recumpara cand am ocazia. Deocamdata vreau sa incerc si servetele cu Aloe Vera de la Kaufland si dupa aia ma decid care imi plac mai mult.

luni, 24 septembrie 2012

Cosmetic wishlist

Daca am facut acum vreo 2 saptamani un wishlist in materie de incaltaminte si imbracaminte, acum m-am gandit sa va arat ce mi-as dori sa cumpar in materie de cosmetice. Voi pune doar lucrurile pe care stiu ca le voi cumpara in viitorul apropiat, pentru ca altfel as avea muuuuuult prea multe pe lista. Dar asa, acest wishlist va functiona ca un reminder pentru shopping-ul de cosmetice. Fara prea multe cuvinte, incep enumerarea:

1. Fond de ten Revlon Colorstay - Combination/Oily Skin



Asa de laudat este pe bloguri, pe youtube, de colege, incat chiar vreau sa il incerc. Bineinteles, varianta pentru ten mixt/gras.  Cred ca asta va fi urmatorul fond de ten achizitionat.

2. Spray ELF Studio Make-up Mist & Set



Si pe asta l-am vazut in cateva tutoriale, plus ca nu am incercat niciodata un spray pentru fixarea machiajului asa ca sigur va fi in urmatoarea comanda de la ELF.

3. Fond de ten Vichy Normaderm

Este urmatorul fond de ten de pe lista dermato-cosmeticelor.  Pana acum am avut doar Toleriane, si-s curioasa sa vad cum se comporta si Normaderm. Am vazut ca parerile sunt impartite, dar chiar vreau sa il incerc.

4. Apa termala Avene



Atatea am auzit despre beneficiile apei termale, incat de vreun an tot zic ca o cumpar. Sper sa reusesc sa o iau la un moment dat, pentru ca mi se pare ca mereu gasesc altceva pe care sa dau banii la farmacie. As dori de la Avene, pentru ca am auzit multa lume multumita de ea. Dar totodata, orice apa termala care-mi cade in maini prima ar fi buna.

5. Corector lichid Max Factor Mastertouch



Sau orice alt corector lichid.. Pana acum am avut batoante corectoare si vreau sa vad daca este mai bun pentru minte unul lichid. De la Max Factor am vazut pe langa mine si de asta el ar fi cel mai probabil de cumparat.

6. Pensula ELF Studio Kabuki pentru fata



 

Imi place cum arata si ce se lauda ca face. Plus, vuieste internetul de pareri despre aceasta pensula. Asa ca trebuie sa o am si eu.

7. Cosmetic Plant Cremă gommage pentru curăţarea tenului cu extract de gălbenele



Imi plac produsele de la Cosmetic Plant, mi s-au parut de calitate si sunt foarte ieftine. Si aceasta crema imi face cu ochiul tare.Mai ales cand am vazut ca mai este si laudata.

8. Farmec demachiant pentru ochi si buze pentru machiajul rezistent la apa (bifazic)



Nu am mai avut demachiant bifazic pana acum si vreau sa vad cum este si daca imi place. Produsele de la Farmec mi se par ok.

9. Dizolvant lac de unghii Cien de la Lidl



Il vad mereu pe rafturi, dar am tot asteptat sa mi se termine dizolvantul pe care il am acum. Mi se pare foarte ieftin pentru cat produs este. Plus ca este si laudat.

10.MAYBELLINE MASCARA The Colossal Volum'Express CAT EYES



Imi plac rimelurile de la Maybelline si as vrea sa vad cum arata acesta pe gene. Si-mi place ca este galben. Probabil va fi urmatorul rimel cumparat.

11. Essence Kit pentru sprancene



De mult timp vreau un kit si era cat pe ce sa-l cumpar de pe un site dar nu il mai aveau in stoc. Data viitoare sigur il voi lua. Imi place continutul si mi se pare un produs bunicel din ce am citit despre el.

12. Balsam protector Tender Care Cherry de la Oriflame



Sunt innebunita dupa aceste cutiute, am avut cu ciocolata, acum vreau cu cirese. Si am vazut ca este si la reducere in campania 14, asa ca e un must-have!

13. Dischete demachiante de la Lidl

Nu am gasit poza cu ele, nici eu nu stiu cum arata, dar stiu ca au avut si chiar imi doresc. Numai ca la mine in Lidl nu se gasesc de nicio culoare. Poate am mai mare succes in Iasi.

14. Apa micelara Blanchette B

Cum ajung intr-un Kaufland ma voi uita dupa ea.. Vreau sa vad ce poate si la cat de eiftina este nu-mi pare rau daca nu mi se pare ok.

Cam atat vreau sa achizitionez deocamdata.. dar lista se modifica asa usor.

sâmbătă, 22 septembrie 2012

Review - Crema sebo-reglatoare purificatoare Gerovital Plant - StopAcnee




A fost prima data cand am utilizat aceasta crema, sperand ca imi va calma sebuum-ul nebun. Face parte din gama Stop Acnee de la Gerovital Plant, iar pe ambalaj se lauda cu rezultate foarte bune. Nu am luat toate produsele din gama, pentru ca nu am avut nevoie, avand cremele mele. Se gaseste cam prin toate farmaciile si pe internet.
Ce spun ei :

Este o crema de intretinere zilnica a tenului seboreic si acneic. Regleaza secretia de sebum, emulsioneaza lipidele in exces si are un efect calmant, cicatrizant si antiseptic datorita uleiului de galbenele, extractului de boswellia serrata si extractului vegetal antiacneic. Dupa folosirea acestui produs, tenul tau va fi mat, fara urme de grasime.

Ce spun eu:

Ambalaj : Crema vine intr-un tubulet de 50 ml, verde, ca toate produsele din gama Stop Acnee. Se dozeaza produsul foarte usor si este destul de igienic, nebagand mana in crema.

Ingrediente : Aqua (Water), Niacinamide, Yeast Ferment Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chesnut) Seed Extract, Ammonium Glycyrrhizate, Panthenol, Propylene Glycol, Zinc Gluconate, Caffeine, Biotin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Oil, Boswellia Serrata Resin Extract, Dipropylene Glycol, Ocimum Basilicum (Basil) Flower/Leaf/Stem Extract, Phaseolus Vulgaris (Kidney Bean) Extract, Hedera Heix (Ivy) Extract, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Parfum, EDTA, BHA.

Da stiu, muuuuulte la numar. Inclusiv niste parabeni. Desi acum este controversat si pe Paula's Choice spunea ca nu sunt de fapt asa nocivi cum ii percepem noi.

Consistenta: Este albicioasa, foarte cremoasa, se intinde usor pe fata si intra repede in piele. Nu lasa o pelicula transparenta ca alte creme.

Utilizare : Se foloseste dimineata si seara, de preferat dupa curatarea fetei cu Gelul spumand antimicrobian de la Gerovital (bineinteles ca isi promoveaza produsele din gama). De regula folosesc seara si ziua inainte sa ma machiez. Mi se pare o baza de machiaj buna.

Efecte: In ceea ce priveste rezultatele obtinute dupa folosirea cremei, pot spune ca efect calmant, cicatrizant si antiseptic are. Piele se simtea hidratata si mai fresh dupa ce era absorbita crema, iar petele lasate de acnee au mai trecut putin. Insa efectul sebo-reglator nu s-a facut prezent la mine.  Poate am eu probleme mult mai mari cu sebuumul decat alte fete, poate ar fi trebuit folosite si restul produselor din gama, nu stiu. Fata mea a continuat sa se simta grasa si sa luceasca ori cu crema asta, ori fara.  Nu ma asteptam sa imi rezolve in totalitate problema cu sebuumul , dar macar sa se vada putin acolo ca am folosit o crema care regleaza excesul de sebuum. In rest insa, imi place crema. Cum ziceam si mai sus, imi place sa o folosesc ca baza de machiaj, fondul de ten se intinde foarte frumos dupa ce o aplic.

O voi recumpara? Posibil, dupa ce incerc si alte creme. Mi-a placut cum se simte pe piele, dar am fost putin dezamagita in ceea ce priveste sebuumul. Dar pesntru 14 lei, eu zic ca merita incercata.

vineri, 21 septembrie 2012

Bunatati de la ELF

Tot auzind de ELF pe ici pe colo, m-am gandit ca ar fi cazul sa imi comand si eu ceva de la ei. Asa ca intr-o dimineata de luni, m-am trezit pusa pe treaba si mi-am facut cont pe www.eyeslipsface.com.ro pentru a trece la cumparaturi.  Din pacate nu erau toate produsele pe stoc, asa ca am ramas numai la 3 produse. Pentru inceput. Am de gand sa mai incerc diverse chestiute de pe la ei, ma atrag.

Produsele sunt:



1. Pensula „Stipple” ELF Studio Make-up


Aceasta noua pensula anti-bacteriana cu peri sintetici de Taklon este mai moale, absoarbe mai bine si poate fi folosita cu produse umede sau uscate. Fii un makeup artist profesionist si creaza un look fara imperfectiuni cu aceasta pensula e.l.f. studio! Perii stratificati creaza un look soft si lejer, perfecta pentru aplicarea fondului de ten sau pentru a adauga culoare pometilor si a-i evidentia. Utilizati aceasta pensula cu orice produs de fata, lichid sau pudra, ca de exemplu fond de ten, blush sau bronzer.

Pret: 22 lei

Nu am folosit-o inca, dar promit ca revin cu un review dupa ce o folosesc. Pentru moment, sunt incantata de ea, nu ma asteptam sa fie mai mare sau mai deasa pentru ca pe bloguri citisem ca e micuta.

2. Pensula pentru pudra ELF Essentials Make-up

Folositi-o pentru aplicarea produsele sub forma de pudra, la estomparea nuantelor, conturarea fetei. Perfecta pentru aplicarea fondului de ten sub forma de pudra sau compact, a brozerelor si fardului de obraz. Puneti pensula in pudra si aplicati fondul de ten pe fata, pentru a obtine o acoperire perfecta, ori aplicati fardul de obraz pe pometi, pentru conturarea fetei si pentru a da culoare obrajilor.Aceasta pensula pensula functioneaza la fel de bine si pentru aplicarea fondului de ten crema sau fluid.

Pret: 9 lei

Nici despre aceasta pensula nu mi-am format o parere, fiind ca abia ce am primit comanda ieri si nu am apucat sa o folosesc.  Imi place cum arata si ca e micuta.

3. Servetele absorbante pentru fata

Aceste servetele absorb instantaneu grasimea, micsoreaza porii si matifiaza pielea. Textura de bumbac reduce luciul pielii si o pastreaza mata pentru ore intregi. Extractul de ceai verde ajuta la retexturizarea pielii, mascand imperfectiunile tenului. Pachetelul intra cu usurinta in geanta, pentru a-l putea lua cu voi oriunde.Contine 50 de servetele.

Pret: 9 lei

Prima data cand le-am vazut in colet nici nu le-am bagat in seama si m-am gandit ca au uitat cei de la ELF sa mi le trimita. Stiu, silly me ! Mi se parusera un pliant ceva mititel. Cand am cascat mai bine ochii am vazut ca de fapt sunt servetelele mult asteptate. Imi place modul cum sunt ambalate, ocupa asa putin loc de inca in buzunarul din spate la blugi. Nu le-am probat inca, dar sper sa fie ok. Daca imi vor fi bune, le devin client fidel !

In ceea ce priveste livrarea, coletul a ajuns la 3 zile de la plasarea comenzii. Imi place ca pensulele au fiecare husa lor, pe care o voi pastra. Am fost putin dezamagita deoarece era o promotie, cu tus de ochi gratuit, si , desi indeplinisem conditiile, nu l-am primit. Dar na, nu a fost asta obiectivul asa ca am trecut cu vederea. Oricum, voi mai comanda de la ei, pentru ca vreau sa mai incerc produse.

LE: Am primit la o saptamana dupa tusul. Fara sa ma anunte dinainte. A  fost o surpriza draguta, pentru ca imi luasem gandul de la el. Este foarte dragut si imi place cum se comporta la prima folosire. Le multumesc ca s-au tinut de promotie.



joi, 20 septembrie 2012

Review - Lotiune micelara Bioderma Sebium H2O




Aceasta lotiune am cumparat-o inca dinainte sa stiu care-i treaba cu lotiunea micelara, eram novice in domeniul acesta. Cu timpul mi-am dat si eu seama ce insemana lotiune micelara. Pentru explicatii, internetul este prietenul nostru. Am cumparat-o la recomandarea dermatologului meu din acea perioada, pentru o mai buna curatare a fetei. Si intr-adevar, m-a cucerit.  Am cumparat varianta Sebium, datorita tenului meu mixt spre gras cu tendinte acneice. este si varianta Sensibio pentru ten sensibil.
Ce spun ei:


• O inovaţie BIODERMA, Sébium H2O curăţă delicat pielea fără s-o usuce, prin atragerea şi captarea impurităţilor şi surplusului de sebum.
• Îmbogăţit cu agenţi activi purifianţi, Sébium H2O curăţă epidermul în profunzime şi reglează secreţia de sebum. Complexul sebo-reglator patentat Fluidactiv® normalizează calitatea sebumului.
• Sébium H2O garantează toleranţă oculară şi cutanată.
• Sébium H2O este non-comedogen.



Ce spun eu:

Ambalaj : Produsul vine intr-o sticla transparenta, de 250 ml sau de 500 ml, cu capac. Usor de aplicat pe discheta demachianta, usor de depozitat si de carat prin bagaje. Nimic mai simplu. Imi place ca sticluta este transparenta, pentru ca pot vedea cat produs mai am.

Ingrediente :  APĂ, GLICERIDE CAPRILICE/CAPRICE PEG-6, CITRAT DE SODIU, GLUCONAT DE ZINC, SULFAT DE CUPRU, EXTRACT DE GINKGO BILOBA, MANITOL, XILITOL, RHAMNOZA, FRUCTO-OLIGO-ZAHARIDE, PROPILENGLICOL, ACID CITRIC, DISODIU EDTA, BROMURA DE CETRIMONIU, PARFUM.

Consistenta : Fiind o lotiune, este foarte lichida si apoasa. Este perfecta pentru dischetele demachiante. Un plus are pentru ca nu este deloc lipicioasa. De aceea nici nu necesita clatire, probabil.

Utilizare:  Se utilizeaza dimineata si seara. Se toarna putin produs pe discheta demachianta si se curata astfel fata. Nu necesita clatire, deoarece este ca o apa si nu ramane nimic dubios pe ten.   Eu nu o folosesc ca demachiant, ci mai mult ca o lotiune tonica, adica intai ma demachiez cu altceva si apoi pun putina apa micelara pe o discheta si curat prin tamponare resturile de machiaj in caz ca au mai ramas. In lipsa de demachiant insa, am folosit-o doar pe ea si rezultatele au fost foarte bune, fata ramanand curata.

Efecte: Lotiunea este intr-adevar foarte buna pentru curatarea fetei. Trebuie putin produs pentru o folosire si chiar isi face treaba, indepartand orice urma de machiaj. Mi-a placut chiar si pentru demachiatul ochilor, fiind foarte blanda si curatand perfect rimelul si creionul dermatograf, iar ochii nici macar nu m-au usturat sau inrosit. De asemenea, am observat un alt efect al lotiunii: daca aveam cosuri si o foloseam seara, dimineata deja cosurile erau uscate si aproape trecute. Mi s-a parut genial, mai ales ca eu sufar de acnee nu numai in acea perioada a lunii. Deci pe langa curatare, mai si vindeca putin. Ce sa imi doresc mai mult de la o lotiune micelara?

In concluzie, imi place foarte mult acest produs si-l recumpar de fiecare data cand am ocazia. 500 ml sunt suficienti pentru cateva luni, se consuma greu deoarece nu trebuie mult produs deodata. Nu stiu sigur sa va spun pretul, deoarece cumpar des cand este la reduceri sa oferte, dar cred ca in jur de 60 lei. Corectati-ma daca gresesc. V-o recomand si sper sa vi se potriveasca si voua!




miercuri, 19 septembrie 2012

Review - Fond de ten Maybelline Affinitone




Am cumparat acest fond de ten fara prea multa gandire, ramasesem fara fondul meu de ten si aveam nevoie urgenta de unul si acesta l-am gasit la un magazin pe langa casa mea.  Daca nu ar fi fost de la Maybelline nici nu as fi avut pretentii prea mari, fiind doar un fond de ten luat in graba.  Dar dupa cateva folosiri mi-am dat seama ca este destul de ok si mi se potriveste binisor. Si l-am mai recumparat, sa fie acolo, ca rezerva. Mi-am luat nuanta Light Porcelain si desi la inceput pare mai deschis decat tenul meu, se adapteaza culorii ulterior si este ok.

Ce spun ei:
AFFINITONE este primul fond de ten cu pigmenţi de culoare naturali de la Maybelline New York care uniformizează cele mai subtile variaţii de nuanţă ale tenului.
Îmbogăţit cu Vitamina E pentru hidratare naturală de durată pe care o poţi vedea şi simţi.
Noua formulă se adaptează perfect tenului, pentru un rezultat impecabil, incredibil de natural şi fără pori încărcaţi.

Ce spun eu:

Ambalaj : Dupa cum vedeti si in poza, fondul de ten este intr-un tub de 30 ml, fara pompita. Nu ma deranjeaza lipsa pompitei deoarece sunt invatata cu fonduri de ten in tub si mi se pare ca se poate doza usor cantitatea necesara pentru machiaj.

Consistenta: Este un fond de ten lichid, foarte lichid chiar daca exista asa ceva. Trebuie dozat cu atentie, deoarece exista riscul sa curga mult mai mult decat este necesar. Fiind lichid, se intinde foarte usor pe fata si lasa un aspect uniform.

Ingrediente : http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_775011009.html Aici sunt si ingredientele si efectul lor.

Efecte : Desi este un fond de ten lichid, are o acoperire medie. Se intinde foarte usor pe fata, da un aspect uniform si nu are un efect de masca. De asemenea, nu lasa pete si pana acum nu mi-a provocat iritatii, cosuri sau puncte negre.  Este buildable, asa ca daca pun doua straturi acoperirea este chiar mare fara a fi cakey sau prafos. Pielea pare chiar hidratata, poate cum se lauda ca are in continut vitamina E. Bineinteles, nu confera o hidratare in profunzime.  In ceea ce priveste rezistenta, cred ca pe un ten normal sau mai uscat ar rezista mai mult. La mine, desi fixat cu pudra,  deja in 2 ore incepe sa apara luciul acela dragut, insa acoperirea ramane buna inca vreo cateva ore.

All in all, este un produs bun. Pretul este in jur de 32 lei, dar foarte des il gasiti la reduceri si este aprox. 20 lei. Eu zic ca merita banii.

duminică, 16 septembrie 2012

Bunatati de la 1001cosmetice

Revin cu o noua postare cu bunatati cumparate saptamana aceasta. Toate sunt luate de pe site-ul www.1001cosmetice.ro, site pe care il recomand. Imi place site-ul deoarece are o varietate de produse, la preturi acceptabile, livrarea este rapida si mai exista si promotii. Toate produsele primite de la ei au fost sigilate si in cea mai buna stare. De asemenea, am avut transportul gratuit deoarece am avut cumparaturi de o anumita valoare si am primit cadou un mini-deodorant Nivea si o mostra de parfum Slip Into de la Avon.  In continuare va voi arata produsele cumparate, fara a face insa un review la ele deoarece e prima data cand le-am achizitionat si nu le-am folosit indeajuns.



In prima poza:

1. Elmiplant crema hidratanta antiimperfectiuni

Aceasta crema este special formulata cu ingrediente active naturale care elimina cosurile, inchid porii si hidrateaza eficient tenul, prevenind iritatiile. Arborele de Ceai, cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene, mentine tenul curat si fara impuritati. Extractul de Lemongrass stimuleaza si revigoreaza tenul, lasandu-l improspatat si tonifiat. Acidul Salicilic ajuta la destuparea porilor si previne reastuparea lor, imbunatatind procesul natural de regenerare a pielii.
Pret: 15 lei/cantitate : 40 ml

2. Elmiplant crema-gel matifianta
Uita de tenul incarcat! Aceasta crema cu o textura usoara este imbogatita cu ingrediente active naturale, care regleaza secretia de sebum, principala cauza pentru un ten care luceste
.
Pret: 15 lei/cantitate: 50 ml

3. Elmiplant gel exfoliant zilnic
Acest gel special formulat cu ingrediente active naturale, exfoliaza si purifica tenul, prevenind aparitia punctelor negre.
Pret: 13 lei/ cantitate: 150 ml

4. Cosmetic Plant Loţiune tonică fără alcool cu Aloe Vera
Indicată chiar şi tenului uscat, loţiunea curăţă şi tonifică epiderma stimulând funcţiile biologice ale pielii şi activând circulaţia sângelui. Conţine vitamina E, pantenol şi extract de Aloe Vera bogat în aminoacizi, minerale, polizaharide, vitamine.  Purifică, împrospătează şi tonifică pielea, pregătind-o pentru aplicarea cremei preferate.
Pret: 9,5 lei / cantitate: 200 ml

5. Cosmetic Plant crema contur ochi anticearcan cu ulei de catina si masline
Pret: 12 lei/cantitate: 30 ml



Poza a doua:

1.  Fond de ten Rimmel London Lasting Finish 25 h - 100 Ivory
Recunoaşte, în fiecare zi te lupţi cu stresul. Programul tău începe devreme şi se termină târziu în noapte. Totuşi faci faţă cu brio de fiecare dată, nu crezi că ar trebui să o facă şi machiajul tău?Formulă cu un complex revitalizant de minerale pentru a energiza pielea suprasolicitată. Şi la fel de important, noua formulă dispune de sistemul Aqua Primer, astfel încât pielea se simte hidratată întreaga zi, fără a da senzaţia de disconfort pe parcursul întregii zile.
Recunoaşte, eşti femeie mai mult de 24 de ore pe zi! Nu ar trebui ca machiajul tău să reziste cel puţin la fel de mult?
Pret: 29 lei / 30 ml

2.  Pudra compacta Miss Sporty So Matte Perfect Stay - 001 Light
Pudra fina ce absoarbe excesul de sebum , reduce aparitia ridurilor sine si iti confera un aspect mat , dar in acelasi timp natural. Contine aplicator si oglinda.
Pret: 13 lei / 9,4 g

3. Baton corector anti-imperfectiuni Miss Sporty So Clear 
Batonul corector acopera cosurile si petele rosii in timp ce formula sa actioneaza asupra factorilor care cauzeaza aparitia imperfectiunile.
Pret: 7 lei

4.  2 x Ada creion dermatograf : Black + Maro teracot
Creioane pentru machiaj şi contur cu mina moale uşor de aplicat. Se fixează bine, nu se întinde şi se îndepărtează uşor la demachiat.
Pret: 1 leu x 2

5.  Tus de pleoape Kallos - Black
Culoare intensa.
Nu se usuca mat,are un efect glossy.
Aplicator tip pensula,rezista foarte mult timp si nu se intinde.
Pret: 7.5 lei

6. Mascara Miss Sporty XX Long Mascara Black

Pentru genele super-lungi si perfect separate. Remarca diferenta dupa o singura aplicare. Periuta precisa curbeaza , alungeste si separa genele de la radacina pana la varfuri. Formula care ajuta la fortifierea genelor.
Pret: 12 lei

7. Sampon Garnier Naturals merisor si ulei de argan

Formula Garnier Naturals Merisor si ulei de Argan asociaza uleiul de argan*, renumit pentru virtutile sale hranitoare cu merisorul*, recunoscut pentru proprietatile antioxidante si protectoare, intr-o textura cremoasa care nu incarca parul.
Pret: 7 lei/ cantitate: 250 ml

Cam acestea sunt produsele. Am mai comandat si pentru mama cateva creme, dar nu le-am mai pozat.  Descrierea este preluata de pe site-ul www.1001cosmetice.ro . Vor urma review-uri dupa folosirea lor. Deocamdata nu prea pot sa-mi dau cu parerea, doar sa le laud ambalajul, parfumul sau textura.

Voi ati incercat unul dintre aceste produse?

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Giveaway - produse Flormar

Va anunt un nou giveaway pe blogul http://neverspoiledenough.blogspot.ro.
Premiile sunt produse de la Flormar, pe toate gusturile:
- un primer iluminator - baza de machiaj Flormar
- un rimel Flormar Spider Lash 3 in 1
- un Gloss Longwearing 401 Flormar
- un creion de ochi Flormar Ultra Eyeliner nuanta Purple

Va las link-ul postarii pentru toate detaliile necesare:
http://neverspoiledenough.blogspot.ro/2012/09/giveawayflormarromaniaprimerrimelglosseyeliner.html

vineri, 14 septembrie 2012

Bunatati de la Avon



 

Sunt o fana a produselor Avon Naturals si cred ca voi fi inca o bucata buna de timp. Imi place tot la ele:  calitate buna pentru pretul platit, ambalaje dragute, parfum extraordinar. Am incercat mai multe produse din aceasta gama si acum a venit randul acestora:

 

1. Masca de fata cu lapte si miere

Hidrateaza si catifeleaza pielea instantaneu.

Laptele: hraneste, catifeleaza si ofera fermitate pielii.

Mierea: stimuleaza circulatia, hraneste si combate imbatranirea pielii.

Am cumparat-o deoarece acum, cu venirea sezonului mai rece, piele are nevoie de mai multa hidratare. Desi am un ten mixt spre gras, tot trebuie din cand in cand sa aplic cate o masca hidratanta, deoarece mi se usuca tenul de la unele creme antiacneice. Nu am mai incercat-o pana acum, dar sper sa fie buna. Imi plac ingredientele (mierea si laptele) si miroase foarte bine.

 

2. Balsam multifunctional cu ceara de albine

* Calmeaza buzele

* Contine miere si vitaminele E, B, C

* Hraneste piele de pe coate si din jurul unghiilor

Este multifunctional, dar eu il voi folosi doar pentru buze. Am citit multe review-uri pozitive despre acest produs si sper sa fie ok si pentru buzele mele uscate peste masura. Este delicios la aplicare si imi place si cutiuta micuta in care vine produsul, desi poate nu e tocmai igienic.

 

3. Lotiune de corp cu pepene rosu

Potoleste setea de hidratare a pielii, ii ofera o senzatie placuta de prospetime si o protejeaza de radicalii liberi.

Lotiunea am cumparat-o pentru ca adoooooor mirosul de pepene. Si intr-adevar, miroase delicios de bine. Am mai avut lotiuni din aceasta gama si nu m-au dezamagit in ceea ce priveste hidratarea pielii. Pe ambalaj scrie ca este si pentru maini, dar eu o voi folosi strict pentru corp, pentru maini am deja alte creme.

 

Acestea sunt produsele comandate recent, dar imi fac cu ochiul deja altele. Dupa ce le voi folosi mai intens, voi reveni cu review-uri.

joi, 13 septembrie 2012

Review - Pudra Rimmel Stay Matte





Am cumparat aceasta pudra matifianta din dorinta de a tine in frau luciul inestetic al fetei, care nu intarzie sa apara intr-o ora-2 de la machiaj. Am mai avut-o si acum vreo 2 ani, dar atunci nu bagam in seama asa tare ce efecte are, ce parere are lumea despre ea, etc. Acum, inainte sa o cumpar, am avut ce studia tot felul de review-uri, numai numai sa fie buna. Am gasit si pareri pro, si pareri contra. In continuarea voi expune si parerea mea, nu chiar cea mai buna, dar nici rea.

Ce spun ei :
Control al stralucirii pana la 5 ore. Minimizeaza aspectul porilor deschisi si confera un aspect mat natural. Nu poti sa rezisti fara ea!


Ce spun eu:


Ambalaj:  Pudra este intr-o cutiuta draguta, cu capac transparent. Nu sunt foarte incantata de ambalaj, deoarece as fi preferat un capac care nu se desprinde de tot de cutiuta; mi se parea mai rezistenta astfel. De asemenea, mi-ar fi placut sa aiba si oglinda, ca alte pudre, pentru ca, atunci cand ai nevoie de un retus, sa nu apelezi la o alta oglinda.

Ingrediente : http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_b63549526.html Gasiti aici si ingredientele, si daca sunt benefice sau nu.

Consistenta : Consistenta este tipica pentru o pudra compacta: putin cremoasa, nu prea prafoasa, se ia foarte usor pe pensula.

Folosire : La fel, nu am ce spune nou: se foloseste ca orice pudra. Se poate folisi un buretel sau o pensula. Atunci cand vreau o matifiere mai buna folosesc burete, iar pentru un aspect mai natural dau cu brush-ul numai putin.  Se intinde foarte usor si nu da un aspect prafos fetei.

Efecte: In ceea ce priveste efectele, ma declar cat de cat multumita. Spun cat de cat, pentru ca totusi nu tine atat de mult pe cat se lauda (5 ore) , cel putin nu pe fata mea. Se obtine imediat un aspect mat, dar peste 3 ore luciul iese la suprafata. Trebuie sa recunosc totusi, ca fata nu devine lucioasa deodata si peste tot, ci treptat, asa ca pana sa devine glob de discoteca trec 5 ore lejer. In rest, nu mi-au aparut cosuri/puncte negre de la ea sau alte iritatii. Nu am observat insa o micsorare vizibila a porilor, dar nici nu aveam prea mari asteptari.

Per ansamblu, sunt multumita da ea si posibil sa o mai recumpar la un moment dat. Eu zic ca pentru pretul ei (in jur de 23 lei) isi face treaba. Probabil pe un ten normal spre mixt ar fi foarte buna.

miercuri, 12 septembrie 2012

Tag : What's in my bag ?

Am preluat si eu un tag care circula mult prin blogosfera, pentru ca mi s-a parut dragut. Insa eu nu am asa muulte produse ca alte bloggerite, deoarece nu-mi prea place sa car dupa mine.

Aceasta este geanta:



 

Geanta simpla, neagra, de piele.. da recunosc, nu prea am multe genti. Dar nici nu ma atrag asa mult. Imi este de ajuns sa am o geanta incapatoare, pe care o car dupa mine peste tot. Abia cand se strica, imi iau alta.

Si ce contine ea:



1. Un "magnific" portofel, vechi de cand lumea, care inca este in stare foarte buna si de aceea nu-l schimb. L-am cumparat pentru ca era maro, mititel si cu o floricica draguta.

2. Clasicele Tic-Tac. Mai am si gume uneori, dar de Tic-Tac inca nu ma pot desparti definitiv. Le rontai uneori strict de plictiseala.

3. Un pix. Mereu port dupa mine acest pix, nu se stie cand am nevoie de el.

4. Un clestisor mic, albastru, cu care imi pot prinde bretonul cand ma enerveaza sau cand mi-e cald (nu suport bretonul la >30 grade cand transpir si se lipeste tot de frunte).

5. O oglinjoara rotunda, draguta, luata cred de prin piata acum ceva timp. O car dupa mine pentru ca pudra nu are oglinda si ma mai retusez daca sunt plecata cateva ore.

6. Balsamul de buze Nivea Lip Cherry. Pentru hidratarea buzelor, care mi se usuca foarte repede + gust placut (da, mai mananc uneori din greseala) + culoare draguta(mi le face putin rosii si-mi place).

7. Pudra Rimmel Stay Matte. Avand un ten mixt spre gras, tenul imi luceste dupa cateva ore si este necesar un mic retus.

8. Servetele. Nu se stie cand am nevoie de ele. Desi in ultimul timp apelez mai mult la servetelele umede, pe acestea le-am prins in poza.

Ce nu apare in poza , dar exista in geanta:

9. Chei

10. Sticluta cu apa de 0.5 L - este importanta hidratarea. Nu beau eu 2 l pe zi,dar macar  ma chinui sa beau cat mai mult .

11. Mp3 + casti, daca merg undeva singura si e lung drumul (lung, adica peste 15 min :)) )

Cam asta contine de obicei geanta mea. Bineinteles ca variaza continutul de ocazie, de locul unde merg, de vreme.

 

 

 

luni, 10 septembrie 2012

Review - Pudra de argila Aslavital pentru tratamente cosmetice





Ce spun ei :

Pentru obtinerea unor masti cosmetice, pudra de argila speciala se poate amesteca cu diferite sucuri de fructe, legume, cu iaurt, lapte, miere de albine, ulei de masline, galbenus de ou in functie de tipul de ten.

Prin calitatile sale, Argila speciala, este un produs cosmetic de mare valoare, care poate fi folosit cu succes in tratamentul tuturor tipurilor de ten, chiar si in cazutile celor sensibile si in tratamente cosmetice naturit\ste, resectiv in prepararea unor masti instant.

Ce spun eu:

Folosesc de ceva timp mastile cu argila de la Aslavital si sunt chiar multumita de efectele lor asupra tenului.

Ambalaj:  Pudra se gaseste intr-o cutiuta draguta, clasica si este grupata in 10 plicuri, fiecare de 20 grame, daca nu ma insel. Un plic imi ajunge pentru vreo 3-4 folosiri, dar depinde daca aplicati doar pe fata, sau pe fata si decolteu. Eu de regula aplic doar pe fata si folosesc cam 1/4 dintr-un plic, pe care-l strang apoi bine sa nu curga pudra si-l pun inapoi in cutie.

Preparare : Modul de preparare este foarte, foarte simplu si rapid : intr-un bol de sticla torn pudra, apoi adaug putina apa ( sau ce doriti ) si amestec cu o lingurita de lemn pana se omogenizeaza. Nu uitati ca nu trebuie sa folositi ceva din metal sau plastic, deoarece isi pierde din proprietati! Eu am luat in principal pudra pentru a-mi face masti pentru un ten gras cu tendinte acneice, de aceea amestec doar cu apa potabila. Deoarece am si tenul gras uneori mai amestec si cu suc de citrice, obtinand astfel o masca astringenta. In functie de tipul de ten se poate amesteca efectiv cu orice: sucuri, apa minerala, miere, etc.

Folosire : Pentru tenul acneic este recomandat timp de 7 zile sa se faca o masca pe zi, iar apoi de 1-2 ori pe sapptamana.   De regula, fac o masca pe saptamana, pentru ca folosita prea des imi usuca obrajii si nu prea imi place.  Nu cred ca are relevanta momentul zilei : stiu fete care fac masca dimineata, altele, seara, altele inainte de baie. De obicei eu imi fac masca imediat dupa baie pentru ca atunci am porii deschisi.  De asemenea, durata aplicarii difera: eu o las cam 15-20 min maxim pe fata, deorece imi usuca fata daca o las mai mult si ma inrosesc pe obraji. Dar stiu care lasa 10 min sa 30 minute. Dupa ce trece timpul, o curat cu o discheta demachianta umeda. Mi se pare cel mai usor de curatat asa.

Efecte :  Dupa folosire, piele ramane curata si foarte fina la atingere.  Pe o durata mai mare de timp, am observat ca reduce putin din excesul de sebuum. Totodata, reduce numarul cosurilor. Nu pot spune ca previne aparitia lor, dar in mod sigur apar mai putine de cand o folosesc. Insa nu a avut efecte miraculoase in privinta lor sau a sebumuului, doar o ameliorare. Recunosc, in ziua cand o folosesc, daca ma machiez ulterior nici vorba sa-mi luceasca fata timp de ore bune. Pacat ca nu se mentine efectul macar pe cateva zile.

Concluzii : All in all, o recomand. Mie-mi place, mai ales ca nu m-am asteptat la o minune dupa folosirea ei. Sunt constienta ca exista mult mai multe variabile pentru un ten curat si frumos. O imbunatatire am observat totusi, de aceea continui sa o folosesc si v-o recomand.

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Giveaway - Karina's Blog

http://karina0205.blogspot.ro/2012/09/giveawayun-de-blogging.html

Foarte usor de inscris, premii pe masura !

Deadline: 1 octombrie.

joi, 6 septembrie 2012

Review - Spray revigorant pentru talpi Feet Up by Oriflame





Acest spray pentru talpi este o minunatie din punctul meu de vedere. Mai ales cand este cald, simt ca este absolut necesar un spray revigorant.  Prima data l-am vazut in catalogul unei colege si, fiind la oferta, nu am putut rezista tentatiei. Si cu timpul am devenit clienta fidela. Pretul este accesibil zic eu, la oferta in jur de 10 lei, fara oferta cam 21 lei parca.. pentru 150 ml. De asemenea, se dozeaza foarte bine si astfel nu se consuma foarte repede Eu il folosesc de regula pe picioare, dar uneori mai pulverizez si in interiorul pantofilor pentru a elimina mirosurile neplacute mai ales cand este o zi de mers foarte mult.

Ambalajul este tipic spray-urilor si mie imi place ca este mai simplu, deoarece nu ma omor dupa ambalaje foarte colorate, nu ca ar fi fost asta un motiv sa nu-l cumpar. Contine menta si ulei de eucalipt, care dau o senzatie de racoare divina pe talpile incinse de mers. Si mirosul il adoooor, eu fiind o mare fana a acestor 2 ingrediente. In ceea ce priveste restul ingredientelor, nu prea m-am interesat sa vad daca sunt bune sau nu, doar la produsele de fata incerc sa fiu  riguroasa. In rest, daca imi place un produs cum arata, miroase si da rezultate pe pielea mea, nu renunt la el desi ar putea sa aiba ingrediente mai daunatoare.  In ceea ce priveste aplicarea, dupa pulverizare, spray-ul se intinde foarte usor si intra imediat in piele. Pe langa senzatia de racoare, ma si relaxeaza si picioarele sunt fresh o bucata de timp. Ce altceva mi-as putea dori?

Singurul inconvenient este ca nu il gasesc in magazine si trebuie mereu ori sa caut pe cineva sa dau comanda ori sa il cumpar de pe internet. In rest, toate bune.  Voua va place sau doar eu sunt fana?

marți, 4 septembrie 2012

Seriale preferate

Trebuie sa recunosc: sunt dependenta de seriale. Cand am putin timp liber, imi pun un episod-doua-trei la incarcat si da-i si uita-te. Am adunat un numar destul de mare zic eu de seriale vizionate, plus ca mai am o lista cu cele pe care doresc sa le vad cum termim cu serialele on-going. De aceea, m-am hotarat sa enumar serialele care mi-au placut cel mai mult, care m-au impresionat intr-un fel sau altul si care m-au facut depedenta. Ordinea este aleatorie, nu realizez un top deoarece nu m-as putea hotari care sa fie pe locul 1 si care pe ultimul loc. Voi pune si cate un trailer de la primul sezon sa va faceti o idee.

Categorii:

1. Comedie:

- Friends

Trailer







- Cougar town

Trailer







- Weeds

Trailer







- How I met your mother

Trailer:







- Sex and the city

Trailer







2. Politist / legal / thriller

- Criminal Minds

Trailer







- The Good Wife

Trailer







- CSI : NY

Trailer







- Prison Break

Trailer







- Rizzoli & Isles

Trailer







- Lie to me

Trailer







- Damages

Trailer







- Drop Dead Diva

Trailer







3. Medical

- Grey's Anatomy

Trailer







Medical + comedie :

- Scrubs

Trailer







4. Adolescenti

- Pretty little liars  (+ suspans)

Trailer







- One Tree Hill (+drama)

Trailer







5. Istoric

- Game of  Thrones ( + fantastic)

Trailer







- The Tudors

Trailer







6. Drama

- Desperate Housewives (+ comedie)

Trailer







- The Vampire Diaries  (+ fantastic)

Trailer







Sper sa fie cat de cat ok incadrarea mea in categorii.. imi vine greu deoarece niciunul din seriale nu apartine doar unei categorii, fiind mixte. Voi ce seriale preferate aveti?

Review - crema de maini Oriflame Silk Beauty





Aceatsa a fost crema mea de maini timp de vreo 2 ani. Prima data am luat-o la oferta de la Oriflame si nu m-am mai dezlipit de ea .. pana cand am decis sa mai incerc si alte creme, macar asa, de curiozitate. Nu am gasit nimic care sa nu-mi placa la ea, decat ca nu este comercializata prin magazine sa o pot lua mai usor cand am nevoie.

Puncte +:

- crema vine intr-un ambalaj foarte dragut, mai girlie, care permite dozarea si  poate fi inghesuita cu usurinta in gentute

- are o consistenta cremoasa, dar nu prea grasa, si intra foarte repede in piele

- are un miros placut

- mainile raman catifelate si chiar se cunoastea ca sunt bine hidratate in urma folosirii cremei

- contine proteine din matase care sunt cunoscute ca hidratante pentru piele  si extract de orhidee

- se consuma destul de greu

- pretul este mic.. mai ales ca mai sunt si oferte

- cantitate : 100 ml

All in all, v-o recomand din suflet !

luni, 3 septembrie 2012

Giveaway!!

Premii:

  1. Iluminator Sleek Glo

  2. Pensula Dome Kabuki

  3. Paleta Sleek Sunset

  4. Paleta Sleek Oh So Special


Mai multe informatii pe http://livefashiontoday.blogspot.ro/2012/09/giveaway.html

Wishlist tomnatic

Pentru ca, daca e sa ne luam dupa calendar, toamna a inceput de 3 zile, m-am gandit sa fac un mic wishlist cu ceea ce mi-as dori sa achizitionez pentru septembrie in materie de imbracaminte. Unele le-am si vazut in magazine si astept sa obtin fonduri sa le cumpar..altele inca nu le-am gasit, dar voi fi perseverenta.



Review- Balsam de par Cien Colour & Shine

Am cumparat prima data acest balsam de curiozitate, desi nu prea aveam incredere ca va fi bun tinand cont de pretul modic platit. Si am ajuns sa-l folosesc constant de vreo 3 luni si chiar sa-l recomand apropiatilor. Sa stiti ca am observat imbunatatiri mai mari dupa folosirea sa, decat de exemplu dupa ce am folosit Elseve. Mi-am cumparat Colour & Shine deoarece imi vopsesc parul de vreo 3 ani si chiar are nevoie de protectie...macar cat se poate. Aspecte contra nu am gasit deocamdata, decat poate faptul ca il gasesc numai in Lidl, nu si prin alte magazine.

Pro's:

- are provitamine

- parul nu se incalceste, este mai usor de periat

- confera putina stralucire parului

- ajuta impotriva deteriorarii parului

- pret foarte mic: 5 -6 lei pentru 300 ml

- are un miros placut
In concluzie, vi-l recomand cu drag. Sper sa vi se potriveasca si voua. Din punctul meu de vedere este la fel de bun sau mai bun decat multe balsamuri mult mai scumpe si cunoscute.
 

©2009 Beauty call... | by TNB