vineri, 11 ianuarie 2013

Review- Boots Tea Tree & Witch Hazel Foaming Face Wash





Hoinarind prin Sensiblu am vazut si aceasta spuma de curatare de la Boots. Nu i-am putut rezista pretului destul de mic (25 lei pentru 150 ml) si aspectului fresh, asa ca am cumparat-o si imediat am trecut la folosirea sa. Acum am deja 3 luni de cand o folosesc, de regula doar dimineata.. si sunt multumita de ea.


 Ce spun ei:

Curata in profuzime si reimprospateaza.
Acest gel spumant contine ulei de Tea Tree cu efect antibacterian si extract calmant de Hamamelis. 
Lasa pielea curata si sanatoasa, curatand-o in profunzime de impuritati, machiaj si exces de sebum, fara sa o usuce.
Efect antibacterian fara sa blocheze porii.
Tonifica tenul. 
Produsul contine o,1 % ulei de Tea Tree si 10% extract distilat de Hamamelis. 



Ce spun eu:
Ambalajul  este din plastic transparent, cu pompita si capacel. Imi place ca este transparent pentru ca pot vedea mereu cat produs mai am, insa stiam ca lumina poate afecta efectele ingredientelor in cazul unui ambalaj transparent. Pe ambalaj gasim toate informatiile necesare utilizarii sale. 

Consistenta este, asa cum spune si denumirea produsului, spumanta. Imi place textura lejera, care alaturi de parfumul fresh, ma revigoreaza dimineata. O pompita este suficienta, cantitatea de spuma ajungand pentru intreaga fata. O am de 3 luni si abia am consumat 1/4 din produs.
Ingrediente : gasiti aici http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_6ef798263.html lista de ingrediente si actiunea lor. Sunt putin dezamagita ca are printre primele ingrediente Sodium Laureth Sulfate  si Alcohol . De asemenea conform Cosmeticscop, si Witch Hazel este un posibil iritant, desi are intr-adevar proprietati antioxidante. Insa macar uleiul de Tea Tree este bun, desi nu stiu exact daca este in concentratia necesara. 
Data viitoare o sa caut varianta Sensitive a spumei de curatare, pentru ca am vazut ca exista.Totusi este bine ca este un produs care se curata de pe fata, asa ca poate nu sunt atat de daunatoare ingredientele.

Efecte: Sunt destul de incantata de aceasta spuma. Este spornica, are un miros fresh si curata bine. Se clateste usor cu apa calduta si piele ramane curata si tonifiata. Nu cred ca ar face fata sa curete singura machiajul, dar pentru impuritati si resturi de machiaj se descurca. De asemenea, imi place ca nu usuca tenul, asa cum se si lauda. Desi contine cativa iritanti, nu am avut probleme dupa folosirea ei, insa un ten mai sensibil poate ar reactiona negativ. 

In concluzie, in afara de ingredientele care pot irita tenul, spuma este perfecta pentru mine. Pe viitor, o sa caut varianta Sensitive totusi, pentru ca nu imi place sa pun alcool asa mult pe fata mea.

1 comentarii:

BeautySpot spunea...

Nu stiam ca exista si varianta Sensitive,o sa caut si eu:) Te pup (BeautySopot)

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB