duminică, 13 ianuarie 2013

Review - Cosmetic Plant crema contur ochi anticearcan cu ulei de catina si masline


Pentru ca nu prea am creme puternic hidratante si cearcanele si ochii umflati nu intarzie sa apara, am decis sa incerc aceasta crema de la Cosmetic Plant, anticearcan. Am deja 3 luni de cand o folosesc si am vazut ce poate face pentru mine.


http://www.cosmeticplant.com/catina/crema-contur-ochi-anticearcan-cu-ulei-de-catina-si-masline~C0158.htm



Ce spun ei:
Hrănitoare, hidratantă, regenerantă, crema îngrijeşte pielea delicată din jurul ochilor. Uleiurile de cătină, măsline, sâmburi de struguri împreună cu vitaminele A, E şi pantenol fortifică epiderma fragilă şi contribuie la reducerea progresivă a ridurilor şi a liniilor fine. Peptidele purificate din soia şi orez alături de oxidoreductază şi extractul de albăstrele diminuează cearcănele şi pungile de sub ochi prin îmbunătăţirea microcirculaţiei şi consolidarea ţesutului conjunctiv.Se aplică zilnic dimineaţa şi seara în jurul ochilor pe pielea perfect curată, prin mişcări uşoare de masaj.



Ce spun eu:

Ambalajul este foarte dragut si micut, de 30 ml. Este o cantitate destul de mare pentru o crema de ochi. Este putin neigineic, fiind tip borcanas, insa nu ma deranjeaza foarte tare, pentru ca nu o aplic pe toata fata. Mi se pare ca are un capac foarte fragil, pentru ca am reusit sa il crap cand il infiletam.

Consistenta este foarte cremoasa, chiar putin grasa. Are o culoare galbuie si un miros nu tocmai placut, insa banuiesc ca se datoreaza uleiului de catina si de masline, asa ca este in regula.

Ingrediente :
Aqua, Cetyl alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric triglyceride, Stearic acid, Potassium cetyl phosphate, Isopropyl myristate, Dimethicone, Hydrolyzed rice bran protein, Glycine soja protein, Oxido reductases, Titanium dioxide, Alumina, Simethicone, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Polyacrylamide, Olea Europaea oil, Vitis Vinifera seed oil, Hippophae Rhamnoides oil, Panthenol, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, Centaurea Cyanus flower extract, Sodium benzoate, Disodium EDTA, Methylparaben, BHA.

Efecte : O aplic de 3 luni, dimineata si seara (rar se mai intampla sa uit ). Am consumat abia un sfert din crema, asa ca ma va tine aproape un an cred. Eu vreau sa o termin, pentru ca asteapta la rand gelul de la Hofigal si nu vreau sa le amestec. Ce imi place la ea este ca, dupa aplicare, simt cum imi hidrateaza foarte bine zona ochilor. Eu nu prea am creme de fata foarte hidratantate, deoarece am un ten gras si prefer cremele mai lejere, de aceea am si cumparat-o pe aceasta special pentru ochi. Insa acesta este singurul efect obtinut. Nu  regenerare, nu diminuare a cearcanelor. In privinta ridurilor u ma pronunt, pentru ca nu prea am. Am observat ca diminueaza partial umflaturile de sub ochi, in sensul ca dimineata nu ma mai trezesc cu ochii foarte umflati. Insa efect anticearcan nu am vazut.  Zona ochilor arata exact ca inainte de folosirea cremei.Nu aveam acum asteptari ecagerate, sa imi stearga cearcanele cu buretele, insa cu gelul de la Hofigal am simtit o imbunatatire, o reducere accentuata a umflaturilor si a cearcanelor si parca zona era revigorata si iluminata apoi.

In concluzie, o recomand doar daca doriti o crema hidratanta conceputa pentru zona ochilor. In rest eu nu am observat imbunatatiri. Insa poate in cazul vostru crema va da randament.

2 comentarii:

Alina spunea...

si pe mine m-a tinut un an, eu am fost foarte incantata pentru ca gasisem, in sfarsit, o crema care sa nu intre in conflict cu ochii mei sensibili.

Anonim spunea...

Da, este spornica. Este ok, insa gelul de la Hofigal mi se pare mai bun.

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB