sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Review - ELF Studio Tus crema pentru ochi







Scriu tot mai putin, deoarece sunt in plina sesiune si cand prind un moment liber prefer sa ma uit la un serial sau sa ies in oras. Insa acest review era in draft de vreo 2 saptamani, asa ca am decis totusi sa imi fac timp sa il completez si sa il public.
Acest tus a fost primit din partea celor de la http://www.eyeslipsface.com.ro/ in cadrul unei promotii. Este primul tus crema pe care l-am folosit, deoarece credeam ca imi plac mai tare cele lichide si niciodata nu cumparam unul crema.


Ce spun ei:
Creaza linii fine, definite si precise. Nu se intinde, nu curge si rezista in contact cu apa, se pastreaza timp indelungat chiar si in contact cu transpiratia, lacrimile si ploaia!
Toate nuantele contin si o pensula pentru aplicare!
Introduceti pensula unghiulara in tus, invartiti usor pana cand luati pe pensula o cantitate suficienta de culoare. Stergeti excesul de marginea recipientului. Trasati o linie deasupra genelor superioare, dinspre interiorul ochiului spre exterior. Daca doriti, aplicati tusul si pe linia genelor din partea inferioara a ochiului. Indepartati cu demachiant pentru ochi pe baza de ulei.
Pret: 22 lei/ 4, 7 grame


Ce spun eu:

Imi place ambalajul, desi mi se pare o idee mai mare decat ar fi cazul, tinand cont ca nu este foarte mult produs.Insa este elegant, iar pensula este foarte buna si practica. Pensula este micuta, de tip angled brush si ma ajuta sa trasez cu precizie o linie dreapta si egala, deoarece perii nu o iau razna in directii diferite.

Sincer, nu prea ma uit la ingrediente pentru tusuri (poate ar trebui, dar cum nu sunt foarte sensibila, nu am intampinat probleme) , insa pentru cele interesate, scriu si ingredientele, asa cum sunt ele afisate pe site: Isododecane, Hydrogenated Polyisobutene, Polybutene, Polyethylene, Barium Sulfate, Cyclomethicone, Disteardimonium Hectorite, Polyglyceryl-4 Isostearate, Propylene Carbonate, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI77891), Red No.40 Lake (CI 16035), Mica (CI 77019), Blue No.1 Lake (CI 42090), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Ultramarine Violet (CI77077).

Consistenta este, asa cum ii spune si numele,  cremoasa. Trebuie sa insist putin pentru ca tusul sa se ia pe pensula, si ma tem ca, in timp, tusul se va usca pentru ca mi se pare ca are tendinte de uscare. Tusul este foarte pigmentat, de aceea se consuma si greu, deoarece trebuie foarte putin produs pentru a obtine un negru intens. De asemenea, este mat, nu are sclipiri, spre bucuria mea. Pentru un look zilnic, nu imi plac tusurile stralucitoare.

In ceea ce priveste aplicarea, cum spuneam tusul se aplica foarte usor datorita pensulei. Ca rezistenta, ador acest tus. Rezista 12 ore lejer, fara sa se intinda, iar negrul ramane la fel de intens. Nu stiu insa cat de rezistent este la apa. Am observat ca se demachiaza destul de usor, deci posibil sa nu reziste foarte bine la apa.

In concluzie, imi place tusul. Vreau sa il incerc si pe cel de la Essence, altfel l-as recumpara sigur. Sper doar sa nu se usuce.


2 comentarii:

Aminara spunea...

Cel de la Essence va fi scos de pe piata, asa ca ti-as sugera sa te grabesti sa-l iei:D

Portraitinblack spunea...

Da, am auzit, insa stam ca din martie vor produce noi variante ale produselor !

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB