sâmbătă, 16 februarie 2013

Giveaway - Bookcrossing + surpriza!


A venit si randul meu sa "pun" cartea in miscare! Am castigat aceasta carte la un bookcrossing organizat de Carmen si m-am angajat ca, la randul meu, sa organizez un giveaway, astfel incat cartea sa ajunga la alte cititoare care, la randul lor, sa o dea mai departe. Cu alte cuvinte, bookcrossingul este un fel de "Lasati cartea sa circule" !

Cartea este Fetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic , scrisa de Ute Ehrhardt si arata cam asa :






Prezentare: 

Ute Erhardt continua in stilul caracteristic povestile despre femeii si puterea lor si in Fetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic.
„In multe privinte exista un avans al femeilor. De la aparitia cartii Fetele bune ajung in rai, cele rele oriunde vor, m-a frapat intr-o masura si mai mare faptul ca nici femeile puternice nu s-au familiarizat inca prea bine cu gandul ca, in multe domenii, ele sunt mai bune. Scopul meu este acela de a privi cat mai obiectiv posibil aceste avantaje ale femeii si de a arata cum pot fi ele puse in valoare.
Noi am cedat prea multa vreme: Acolo unde barbatii se bat cu pumnul in piept, ei nimeresc adesea niste femei cu respectul de sine stirbit. Chiar cand dispun de niste posibilitati mai modeste, femeile competente le fac concurenta barbatilor.
Numai femeia care isi cunoaste atuurile, care sansa de a le opune rezistenta. Numai asa ea va ramane, intr-un mod firesc si constient de sine, pe pozitia ei. Nu vreau sa fac aici o delimitare intre femeie si barbat, cu atat mai putin, sa ma intreb care din ei doi este omul mai bun sau mai rau. Intentia mea este aceea de a le face pe femei sa simta ce capacitati zac in ele si ce posibilitati au, fiindca atunci ele isi vor folosi talentele, vor avea succes si chef de viata. Era cuminteniei s-a incheiat.” Ute Erhardt

Eu am citit-o destul de repede, este o carte usoara, despre puterea femeii.Este o carte interesanta, insa mi s-a parut putin exagerat cum se sublinia ca femeie este superioara barbatului din cam toate punctele de vedere. Nu ma intelegeti gresit, nici eu nu sunt total de acord cu mentalitatea conform careia femeia este sexul slab, insa mi s-au parut putin cam fortate unele situatii prezentate in carte.

Asadar, si voi aveti sansa sa o cititi si sa vedeti daca va convinge sau nu. Alaturi de carte, castigatoarea va primi si un produs surpriza.. pe care nu il dezvalui decat la final, insa va dau un indiciu: este un produs de fata si este tare dulce!


 Conditii:

- Sa ma urmariti prin GFC
- Sa dati Like paginii de Facebook a blogului
- Sa dati share concursului pe FB/ blog
- Optional, sa imi recomandati o carte
- Sa lasati comment cu numele cu care ma urmariti prin GFC, cu numele de Facebook si cu linkul de share!

Concursul se va incheia pe 7 martie, pentru ca pe 8 martie sa fac o bucurie uneia dintre voi! Castigatoarea va fi aleasa cu random.org. Castigatoare va trebui sa dea si ea cartea mai departe, acesta fiind si scopul bookcrossing-ului!


Nu uitati sa va inscrieti si la celalalt giveaway, in care puteti castiga o paleta cu 120 de culori, la : http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/01/giveaway-paletutzero.html



9 comentarii:

arianaa spunea...

GFC: arianaa
Facebook: Cimpeanu Elena
FB Share: https://www.facebook.com/elena.cimpeanu/posts/213822948756001

Daca nu ai citit-o deja iti recomand "Lolita" de Vladimir Nabokov. Un tip mai invarsta dezvolta o pasiune pentru o fetita de 12 ani.Este atat de faimoasa incat au facut si un film dupa carticica.

Beauty and others spunea...

GFC: beauty_and_others

FB: Nicoleta Alexandra

share: http://www.facebook.com/nicoletalexandra/posts/271675499629577

Recomandare: Colorado Kid de Stephen King :)

Anonim spunea...

Am citit-o prin liceu, mi-a placut ! Multumesc de recomandare si succes!

Anonim spunea...

Stephen King se numara printre autorii mei preferati, buna recomandare! :)) Voi cauta cartea! Multumesc si succes!

al13ex spunea...

GFC: Alex Reborn
Facebook: Alex Reborn
Share: https://www.facebook.com/al13ex.reborn/posts/219597904845884

O alegere interesanta mi se pare "Tinerete fara de tinerete", scrisa de Mircea ELiade.
Multa lume a citit Maitryi a lui Eliade, insa eu iti recomand, in schimb, cartea "Dragostea nu moare", scrisa de Maitreyi Devi, daca nu ai ajuns inca la ea :)


Unknown spunea...

GFC: Ana-Maria Gaspar
FB:Ana-Maria Gaspar
SHARE: https://www.facebook.com/anamaria.gaspar.94/posts/417405371687638

Iti recomand o carte pe care am citit-o pe vremea cand eram studenta, la recomandarea unei colege; mi s-a parut o carte "intensa", este si film facut dupa ea,insa nu se compara.Cartea se numeste: "Numai cu fiica mea"-Betty Mahmoody

Lorena's blog spunea...

gfc: Lorena Lal
fb: LoRe LOre
share : http://www.facebook.com/lore.l.lore.10/posts/101595850025910

Anonim spunea...

Le-am citit pe amandoua, nu sunt exact genul meu preferat de carti, insa mi-au placut!

Anonim spunea...

Nu o stiam, insa o voi cauta! Multumesc!

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB