marți, 19 februarie 2013

Review - Acneogel


http://magazin.daciccool.ro/pentru-fata/71-gel-antiacneic-acneogel-hofigal.html


Cand am plasat comanda pe http://magazin.daciccool.ro am pus in cos si acest produs, deoarece eram curioasa sa vad ce efecte are asupra tenului meu, mai ales ca are un pret tare mic. L-am folosit, intre timp, aproape zilnic, seara dupa curatarea fetei si pot sa spun ca este un produs destul de bun.


Ce spun ei:
Este destinat ingrijirii tenului si a pielii seboreice; materiile prime active (uleiurile grase) - sunt obtinute prin diferite tehnologii de presare la rece.
Caracteristici:
- antiseptica, antiseboreica, antiinflamatoare, cicatrizanta, dermoregeneratoare;
- contine un complex de compusi activi naturali constituit din colagen hidrolizat , extract de cimbru, de aloe, ulei de catina si uleiuri esentiale de pin si lavanda;
- testat dermatologic;

Pret:  6 lei / 50 ml



Ce spun eu:

Ambalaj : Gelul vine intr-un tub de plastic, de 50 ml, practic. Nu imi place tare mult orificiul prin care curge, deoarece mi se pare putin cam mare si parca scap prea mult produs o data.

Consistenta : Asa cum ii spune si denumirea, produsul are o textura lejera, de gel, care se intinde usor si intra repede in piele.Initial nu m-a incantat mirosul, insa tinand cont ca gelul contine ingrediente naturale, este de inteles si nu ma deranjeaza foarte tare.

Efecte : Cum am spus si mai sus, am folosit gelul aproape zilnic, dupa ce imi curatam fata cu Spuma de la Boots.  Inca din primele zile am observat ca isi face treaba, adica: cosurile s-au uscat peste noapte, sebuumul s-a mai cumintit. Am citit la unele fete ca il folosesc si pe post de baza de machiaj, insa pe tenul meu nu cred ca ar fi potrivit. Spun asta deoarece am observat ca are tendinta sa usuce zonele unde il aplic, de aceea eu il folosesc doar seara si doar pe zonele afectate. Mi se pare un gel destul de puternic si nu as vrea totusi sa ma lupt cu descuamari pentru ca il folosesc prea des. Un efect pe termen lung nu am observat, in sensul ca nu am observat sa impiedice aparitia altor cosuri, insa folosesc mai multe produse, asa ca oricum nu as putea sa imi dau seama bine. Insa in mod sigur acneea existenta s-a vindecat mai repede, in mod vizibil. De asemenea, nu mi-a cauzat iritatii sau cosulete.

Asadar, eu il recomand. Mi se pare un produs bun si ieftin pentru tratarea acneei, insa nu pot sa ma pronunt daca are rol si in prevenirea acneei.

Nu uitati sa va inscrieti la giveawayul organizat cu Paletutze.ro, in care puteti castiga o paleta de farduri cu 120 de culori aici : http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/01/giveaway-paletutzero.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB