vineri, 15 februarie 2013

Review - Cosmetic Plant Crema pentru maini cu ulei de catina si masline



http://www.cosmeticplant.com/catina/crema-pentru-maini-cu-ulei-de-catina-si-masline~C0087.htm


Profitand de unele reduceri, am decis sa cumpar si aceasta crema de maini, desi mai am vreo 4. Eram curioasa insa, pentru ca am citit multe review-uri pozitive despre aceasta crema. Plus ca pretul foarte mic, pentru o cantitate destul de mare nu m-a lasat sa nu o cumpar.


Ce spun ei:
Hrănitoare şi hidratantă prin vitaminele (A, E, F, D) şi acizii graşi esenţiali din uleiul de cătină şi cel de măsline, crema creează pe piele un film protector, emolient şi regenerant. Aplicată de fiecare dată după ce mâinile au venit în contact cu apa, săpunul sau detergenţii, acestea vor fi mereu tinere şi catifelate.
8 lei / 100 ml


Ce spun eu: 

Ambalajul este destul de tipic produselor de la Cosmetic Plant, nu foarte colorat, insa imi place. De asemenea, plasticul este destul de moale, asa ca sigur nu voi ramane cu produs pe care sa nu il pot scoate din tub. Singurele mele minusuri sunt orificiul prea mare (trebuie avut grija sa nu scap prea multa crema) si capacul (pentru creme de maini prefer un capac care nu trebuie desfiletat de tot) , insa sunt mai mult mofturi decat aspecte negative. 

Consistenta este fluida, densa. Imi place ca are o textura destul de groasa, pentru ca daca ar fi prea lichida, ar curge multa crema fara rost. Are o culoarea galbuie, asemanatoare Cremei contur pentru ochi. Imi place si mirosul discret, usor floral, insa asemanator cremei contur, deoarece amandoua au catina si masline, care insa nu persista foarte mult pe maini. 

Ingrediente (preluate de pe site-ul www.cosmeticplant.com) :
Aqua, Glycerin, Paraffinum liquidum, Stearic acid, Propylene glycol, Cetyl alcohol, Dimethicone, Glyceryl stearate, Triethanolamine, Olea Europaea oil, Hippophae Rhamnoides oil, Retinyl acetate, Tocopheryl acetate, Parfum, Sodium benzoate, Methylparaben, Disodium EDTA, BHA. 

Efecte : Ador aceasta crema. Este intr-adevar emolienta si foarte hidratanta.  Daca o folosesc seara, a doua zi cand ma trezesc imi simt mainile hidratate si catifelate, de parca abia m-am dat cu crema. Singurul inconvenient, daca  o folosesc ziua, este ca timp de cateva minute dupa aplicare crema lasa o pelicula grasa, insa incetisor se absoarbe in piele. Crema este spornica, o cantitate cat un bob si jumatate de mazare fiind mai mult decat suficienta. 

In concluzie, imi place mult crema si o voi recumpara. Se gaseste si prin farmacii, supermarketuri si online pe site-ul www.cosmeticplant.com.  Voi ati incercat-o? 

Nu uitati sa va inscrieti la giveaway pe  http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/01/giveaway-paletutzero.html , pentru ca trebuie un numar minim de inscrieri si altfel nu va pot premia :( 

Un week-end placut!


5 comentarii:

Unknown spunea...

Amazing review!

You have really a nice blog! I follow you now with Google friend connect and Bloglovin! Hope you'll follow me back!

GIVEAWAY IN MY BLOG!! TRY TO WIN A CUSTOM AND TAILOR MADE JEANS:http://www.voguebuster.net/2013/02/domyjeans-giveaway-win-custom-and.html

Babi
www.voguebuster.net

bydee-make-up spunea...

Toata lumea lauda aceasta crema de maini.
Trebuie sa o incerc si eu. :)

Anonim spunea...

Da, si eu tot de asta am cumparat-o initial :)

Alina spunea...

am avut-o si eu, mi-a placut :).

Andra Nikoz spunea...

Hey! Ti-am dat TAG pentru premiul Liebster aici http://andra-nikoz.blogspot.ro/2013/02/liebster-award.html !

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB