miercuri, 6 februarie 2013

Review - Essence Forget it ! 3 in 1 Concealer







Revin cu un review destul de scurt, cu privire la corectorul 3 in 1 de la Essence,pentru ca am zis mai demult ca il voi face.  Produsul l-am cumparat de pe www.1001cosmetice si a costat 11, 5 lei, pentru 3,5 grame de produs.


Ce spun ei:
Aceasta mini paleta 3in1 este tot ce ai nevoie pentru a acoperi petele,cearcanele,roseata si umbrele! Utilizeaza roz pentru cearcane,verde pentru roseata si bej pentru pete.


Ce spun eu:

Imi place ca este un corector in varianta compacta si micuta, astfel incat este usor de luat prin genti. De asemenea, m-am bucurat ca a reunit intr-un singur ambalaj atat corectorul verde, cat si cel bej. Corectorul roz nu prea l-am folosit sincer.

La prima folosire, mi s-au parut cam uscate, insa parca si-au dat drumul apoi, astfel incat toate cele 3 sunt cremoase si usor de aplicat. De regula, le aplic cu degetul, curat bineinteles, pentru ca asa mi se pare ca reusesc sa aplic exact cantitatea necesara de produs si ca produsul se intinde mai usor.

Culorile sunt pigmentate ( sunt o nuanta mai deschise decat in poza), astfel incat trebuie foarte putin corector la o aplicare, iar acoperirea este medie. Corectorul bej chiar mi se pare ca are o acoperire mare.De reugla, pe cel verde il folosesc sub fondul de ten daca este nevoie, pentru a combate roseata, iar cu corectorul bej retusez eventualele imperfectiuni care se mai observa dupa ce aplic un strat de fond de ten. 

Rezistenta sa este destul de buna, nu dispare in mod magic de pe fata si nu se intinde, timp de cateva ore acoperirea ramanand destul de buna. 

In concluzie, este un corector bun si il reocmand, cu mentiunea ca nu am folosit corectorul roz si nu stiu ce grad de acoperire are. Insa cel verde si cel bej chiar isi fac treaba.


Nu uitati sa va inscrieti la un giveaway in care puteti castiga o paleta cu 120 de farduri colorate mate si sidefate, pana pe 28 februarie, aici : http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/01/giveaway-paletutzero.html

7 comentarii:

bydee-make-up spunea...

Tentant.
Cred ca il voi achizitiona si eu dupa ce il epuizez pe cel de la ELF.:)

Anonim spunea...

Paleta de la ELF este pe wishlist-ul meu de mult timp. Cand il termin pe acesta trebuie sa cumpar paleta corectoare..

Amy spunea...

Buna! Imi place mult blogul tau si te-am nominalizat la Liebster Award for blogger. Postarea e pe blogul meu (http://ceproduserecomand.blogspot.com). Te pup!

Anonim spunea...

Multumeeesc!
Dupa ce termin cu examenele, voi face si tagul si nominalizarile!

The Makeup Maven spunea...

This is such a useful product! I have this too and it's great! I love your blog! Specially the photos because they are so detailed and clear, I can really understand about your post. I followed you on GFC and on BlogLovin'! I also liked your FB Page :) Maybe you can come by mine too and maybe follow each other? :) Thank you for this post! I can't wait to read more of your posts. More power to you!

XOXO
Your new follower,
www.MusingsofaMakeupMaven.com

Anonim spunea...

Thanks !
I'll follow you too..

KatXoXo spunea...

Man I wish that they had this in Canada!! I love Essence and this looks like a great little concealer palette!!

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB