sâmbătă, 23 februarie 2013

Review - Gerocossen Unt de corp Herbals cu piersica si avocado







Dupa cum m-am si laudat, atunci cand am plasat comanda pe Dacic Cool mi-am luat si acest unt de corp,mai mult de curiozitate sa vad cum se comporta un unt de corp fata de o lotiune. Insa incetisor a ajuns sa se numere printre produsele mele preferate pentru corp, mai ales acum in sezonul rece.


Ce spun ei:
Realizat pe baza de ingrediente naturale nutritive si revitalizante - extract de piersica, unt de shea si avocado, untul de corp Gerocossen Herbals catifeleaza pielea si ii confera suplete. Hraneste intensiv pielea uscata.
Pret: 15 lei / 250 ml


Ce spun eu:

Ambalajul consta intr-un borcanel de plastic, tipic pentru unturile de corp din cate am vazut eu. Este usor de manevrat si imi place ca sub capac mai are un capacel mic plat de plastic.

Consistenta este untoasa,   nu degeaba se numeste unt de corp. O cantitate mica ajunge pentru o portiune mare din corp si desi are o textura densa, se intinde foarte usor pe piele. De asemenea, miroase foarte bine ! Este o placere sa folosesc acest unt de corp, combinatia de piersica si avocado dandu-i un parfum foarte frumos si care persista pe piele cel putin in ziua in care l-am aplicat.

Efectele sunt pe masura. Hidrateaza foarte bine asa ca zic ca ar face fata cu brio si pielii uscate. La inceput se simte putin gras pe piele, insa se absoarbe in cateva minute si disparea si pelicula mai grasa. Pielea ramane catifelata si frumos parfumata.

In concluzie, chiar imi place si il voi recumpara probabil in varianta cu lamai si masline. Se gaseste si in magazine, insa si pe site-ul http://magazin.daciccool.ro, de unde merita sa comandati mai ales ca au o serie de promotii in fiecare saptamana.


Nu uitati sa va inscrieti la giveaway-ul organizat cu Paletutze.ro, pentru a castiga o paleta cu 120 de culori la : http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/01/giveaway-paletutzero.html , pana pe 28 februarie!

 



 

2 comentarii:

Alina spunea...

ma tenteaza de mult, l-am pus pe lista :).

Anonim spunea...

Suna bine :)

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB