duminică, 3 februarie 2013

Review - Lotiune de corp cu kiwi Balea



Dupa cum stiti din postarea cu preferatele lunii, am folosit foarte des aceasta lotiune de corp cu kiwi. Ma bucur ca am avut ocazia sa o incerc, pentru ca imi place destul de mult.




Ce spun ei:

Formula sa delicata ofera pielii hidratare si ingrijire. Uleiul pe baza vegetala ingrijeste pielea. Crema usoara se intinde si se absoarbe rapid. 
Toleranta pielii . Fara adaos de conservanti.

Ce spun eu:


In primul rand, imi place tare mult ambalajul. Este foarte colorat si sugestiv, asa cum vedeti si voi din imagine. Lotiunea este albicioasa si destul de cremoasa, in sensul ca nu curge din mana. Imi place si ca are un capac rezistent, cu deschiderea caruia nu risc sa imi distrug unghiile.

Pun si o poza cu ingredientele, desi de regula nu prea bag in seama ingredientele cremelor de corp (dati click pe poza pentru marire, scuzati claritatea pozei, insa cu telefonul nu prea am sanse sa surprind cum trebuie):


Ca efecte, sunt destul de multumita de aceasta lotiune.  La aplicare pare putin grasa, insa daca masam bine pielea, observam ca lotiunea are de fapt o consistenta usoara, care se absoarbe usor. Pentru mine este o placere sa o folosesc, deoarece are un miros extraordinar de kiwi, desi pare putin artificial. Mirosul persista cateva ore pe piele, asa ca ma pot bucura de el. De asemena, lotiunea hidrateaza destul de bine. Pentru o piele uscata insa, este posibil ca hidratarea sa nu fie suficienta.

In concluzie, este o lotiune de corp buna, care miroase si hidrateaza bine. Plus ca are un pret foarte mic. Din pacate, nu prea se gaseste prin magazine, doar in DM cred, asa ca imi va fi cam greu sa o recumpar.

Nu uitati sa va inscrieti la giveaway-ul organizat impreuna cu Paletutze.ro, in care puteti castiga o paleta cu farduri in 120 culori mate si sidefate aici: http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/01/giveaway-paletutzero.html.



2 comentarii:

Alina spunea...

nu mai nici prin dm, poate doar cateva ratacite. a fost doar editie limitata si vad ca in fiecare an le schimba.

eu si acum plang dupa gelul de dus cu pepene verde care a existat in vara lui 2011.

Anonim spunea...

Gel de dus cu pepene verde.. suna delicios!!

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB