joi, 7 martie 2013

Bunatati de la Mario Badescu



Saptamana trecuta am castigat pe blogul Anei un tonic de la Mario Badescu. Am fost foarte bucuroasa, mai ales ca nu incercasem niciodata un produs de la aceasta firma. Acum o saptamana, curierul mi-a adus la usa coletul cu bunatati. Mare mi-a fost bucuria sa observ ca pe langa tonic, am mai primit cateva produse in varianta de tester. Asa ca trebuie sa ma laud :





1. Tonic Mario Badescu Chamomile Cleansing Lotion 
TIP DE PIELE: Potrivit pentru tenul uscat, sensibil.
BENEFICII:
O lotiune tonica extrem de calmanta pentru tenul uscat si iritat. Reduce inflamatia imediat si are efect calmant. Se potriveste foarte bine pentru tenul cuperozic si iritat. Formula fara alcool.


2. Demachiant Mario Badescu Cleansing Milk with Carnation and Rice Oil
BENEFICII:
Potrivit pentru un ten uscat, sensibil, acest demachiant cremos, indeparteaza machiajul si curata in profunzime fara sa lase tenul uscat. Uleiul de garoafa ajuta la reducerea ridurilor in timp ce uleiul de orez care contine antioxidanti naturali lupta impotriva radicalilor liberi prin incetinirea degenerarii tenului.


3. Demachiant Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel
BENEFICII:
Fiind unul dintre cele mai bine vandute produse, acest gel non-spumant, dezinfectant, elimină complet make-up-ul, murdaria si uleiul de pe fata, fara a usca pielea. Papaya si extractul de grapefruit sunt acizi alfa hidroxi care exfoliaza si ajuta la prevenirea depunerilor care pot provoca aparitia punctelor negre si a cosurilor.


4.  Crema de ochi Mario Badescu Cermide Eye Gel
BENEFICII: Imbunatateste nivelul de hidratare a pielii din jurul ochilor. Formula sa este usoara, nu ingrasa, contine ceramide si extracte de plante hranitoare. Diminueaza pungile şi ochii obosiţi. A se pastra in frigider pentru un tratament relaxant de dimineata.

5. Crema de zi Mario Badescu  Hyaluronic Day Cream
Aceasta crema hranitoare, potrivita pentru vremea rece este ideala pentru ten normal, sensibil sau pielea uscata. Acidul Hialuronic blocheaza umiditate naturala a pielii, prevenind pierderea de umiditate pe tot parcursul zilei. Un amestec de ulei de arahide si vegetale pastreaza pielea moale si neteda.

6. Crema de zi Mario Badescu Kera Moist Cream
BENEFICII:
Pielea sensibila are nevoi suplimentare de ingrijire si hidratare. Aceasta crema bogata si intensa contine Keratoplast, un calmant organic, ingredient care ajuta la reducerea rosetii si consolidarea capilarelor. Formula imbogatita cu colagen si vitamina C pentru hidratare si protectie antioxidanta. 



Sunt foarte bucuroasa ca am sansa sa incerc produsele si voi reveni cu un review in mod sigur. Voi ce produse Mario Badescu ati incercat? 

4 comentarii:

Enchanted Ana spunea...

Felicitari scumpico!Sper sa-ti placa produsele!
Pupici! :)

Anonim spunea...

Multumesc inca o data!! Te pup!

Unknown spunea...

Felicitari sa le folosesti cu placere :)

Lucica Lazar spunea...

Felicitari si sa le folosesti cu placere! :-*

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB