marți, 26 martie 2013

New in : trusa de 120 culori


Mereu m-au atras trusele cu foarte multe culori, inca de cand eram mica si cascam ochii la paleta mamei care avea cam 10 culori, insa ma fascina total. Cu timpul, am inceput sa oftez dupa paletele cu 60, 100, 120 de culori, insa niciodata nu ajungeam sa si cumpar una.

Asa ca m-am inscris, plina de speranta la giveaway-ul organizat de Camelia, pe blogul ei. Si se pare ca am avut o steluta norocoasa, pentru ca ieri am aflat ca, multumita Cameliei , voi fi fericita posesoare a unei truse de 120 de culori de la shopU.ro. Am fost mega fericita, deoarece nu detineam o astfel de trusa si tare voiam sa am atatea si atatea culori pentru a experimenta diverse machiaje vazute prin blogosfera/ youtube. Astazi a si ajuns si arata cam asa:



Am ramas placut surprinsa de cat de bine era ambalata, intr-o cutie de carton neagra pe care sunt trecute ingredientele, apoi intr-o folie cu bule si intr-o cutie de plastic mata neagra. Cele doua palete (pentru ca trusa este imaprtita in doua palete de cate 60 de culori) erau sigilitate separat, fiecare cu folia ei protectoare. Mereu mi se par serioase firmele care trimit produse sigilate, imi dau mai multa siguranta.

Abia astept sa prind putin timp liber si sa incepe sa ma "joc". Pe voi v-ar tenta o astfel de trusa?

Nu uitati sa va inscrieti la cele doua giveaway-uri de pe blog, organizate impreuna cu I Love Cosmetics si Complex Apicol Veceslav Harnaj!

9 comentarii:

Paula Maria spunea...

Sa o folosesti cu placere :)

Anca spunea...

Felicitari ;)
Eu am deja o trusa 120 culori ;)

http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

Mary-Lena spunea...

Frumoase culorile.Sa o folosesti cu placere

Anonim spunea...

Multumeeeeesc!

Anonim spunea...

Multumesc!

Anonim spunea...

In sfarsit am si eu ! :))

violeta elena cristea spunea...

si eu am una cu 120 de culori :)...sa o folosesti cu placere .. ai cu ce te juca acum :)

Anonim spunea...

Multumesc ! Asa este, asteptam de mult timp momentul!

Unknown spunea...

Sa o folosesti cu placere :)

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB