sâmbătă, 23 martie 2013

Review - Sampon uscat Batiste Brunette


Dupa mult timp in care am amanat achizitionarea unui astfel de sampon, am decis sa cumpar varianta de la Batiste. L-am folosit deja de cateva ori si imi este un aliat de nadejde in zilele dintre spalarile pe cap, atunci cand am nevoie sa arat foarte bine.

Ce spun ei:
Samponul uscat de la Batiste este cel mai popular sampon uscat de pe piata. Acesta poate fi utilizat intre 2 spalari de par, pentru a reimprospata parul, fara a-l uda. Este ideal cand esti pe fuga si nu ai timp suficient pentru a-ti spala parul, si mai ales iarna, cand nu este recomandat sa-ti speli parul apoi sa iesi afara in frig. Acesta absoarbe uleiul in exces, improspateaza, sterilizeaza, odorizeaza si reda volumul si aspectul curat al parului. (doar in cateva minute). 
Indiferent daca ai par saten natural sau vopsit, acum in sfarsit ai varianta de sampon uscat care este special creat pentru parul inchis. Acesta este ideal pentru parul saten de toate nuantele, avand pigmenti colorati care se amesteca cu nuanta parului mediu inchis. Acesta poate fi de mare ajutor in ascunderearadacinilor crescute in cazul parului colorat sau carunt.
Parfumul discret de flori te va cuceri intr-o clipa.
Pe langa efectul sau de baza, de a reimprospata parul, samponul Medium & Brunette ofera volum si forta parului fin si ii da un aspect bogat.
 200 ml / 28 lei

Ce spun eu:

Spray-ul vine intr-un tub de 200 ml, ca alte produse de par. As vrea sa existe si o varianta mini, pentru ca este mare si nu este tocmai comod sa fie purtat printr-un bagaj mai mic.

Avand pulverizator este foarte usor de folosit: agitam tubul si apoi pulverizam de la o distanta de 20-30 cm. Spray-ul are particule maro inchis, fiind special pentru un par inchis la culoare. Insa se gaseste si varianta pentru par mai deschis. Recomand sa nu faceti asta cand sunteti machiate sau purtati ceva alb, deoarece pot ramane particule pe fata/haine, care insa se curata foarte usor, deoarece nu pateaza. Eu impart parul pe suvite mai late si aplic la radacini cate un puf. Apoi trebuie masat scalpul putin si recomand sa il pieptanati pentru a elimina surplusul ramas pe par.Are un parfum dragut, putin dulce, care nu persista insa.

Efectele sunt pe masura: grasimea este absorbita si parul pare proaspat spalat. De asemenea, am observat ca parca ii si confera putin volum, insa asta poate fi si pentru ca trebuie sa masam bine scalpul dupa aplicare. Am observat ca efectele sunt inves proportionale cu gradul de ingrasare : daca folosim samponul cand parul abia incepe sa se ingrase, arata ca proaspat spalat/ daca il folosim cand parul este deja foarte gras, parul arata mai bine, insa nu chiar ca dupa o spalare (bineinteles, nu m-am asteptat vreodata sa-l aduca din ultimul hal la rangul de par spalat acum 5 minute).
Efectele se mentin 1 zi lejer, in functie de momentul in care il folosim rezista si a doua zi. Ma bucur ca nu incarca parul si nu il usuca, ma temeam putin sa nu aiba acest efect.

In concluzie, imi place tare mult! As vrea sa il incerc si pe cel de la Balea, insa cum nu am DM prin zona nu il voi avea prea curand. Samponul Batiste se gaseste la pretul de aprox. 28 lei/ 200 ml, in mai multe variante pe http://samponuscat.blogspot.ro. Este usor de comandat si poate fi livrat atat prin Posta, cat si prin curier. Voi l-ati incercat?

Nu uitati sa va inscrieti la cele 2 giveawayuri organizate impreuna cu  I Love Cosmetics aici si Complex Apicol Veceslav Harnaj aici !

5 comentarii:

andreeabacau spunea...

interesant,ma tenteaza sa-l incerc ,chiar asteptam sa citesc un review despre aceasta varianta :)


andreeabacau.blogspot.ro

Portraitinblack spunea...

Merita incercat, sunt mai multe review-uri pozitive, sper sa ti se potriveasca!

Alina spunea...

ma tenteaza si batiste, dar momentan ma joc cu Balea al meu :)).

Portraitinblack spunea...

:)) si eu vrea sa ma joc cu Balea, dar deocamdata nu am cum sa il iau ! am auzit ca este bun si e mai ieftin fata de Batiste!

lady_bird spunea...

si eu vreau sa imi achizitionez un sampon uscat de ceva vreme doar ca sunt cam nehotarata ce sa aleg :P oricum cred ca e un produs ce merita incercat :)

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB