joi, 11 aprilie 2013

Bookcrossing - Eat, pray, love


Acum vreo luna si ceva am castigat pe blogul http://mnicolle.blogspot.ro cartea Eat, pray, love (Mananca, roaga-te, iubeste) scrisa de Elizabeth Gilbert in cadrul unui bookcrossing organizat de Nicolle.  M-am bucurat foarte mult, pentru ca imi doream sa citesc cartea auzind multe lucruri despre ea. De citit am citit-o repede, insa nu am reusit sa imi fac timp sa anunt si concursul. Insa acum trebuie neaparat sa il anunt, deoarece, asa cum bine stiti, un bookcrossing presupune ca, dupa citire, actuala castigatoare sa organizeze, la randul ei, un nou concurs, astfel incat cartea sa ajunga la o alta cititoare si asa mai departe.

Ca o scurta descriere, se spune : 
La 30 de ani, Elizabeth Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala... Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura. In Italia, gusta la dolce vita si deliciile ei culinare, punand pe ea "cele mai fericite 12 kilograme din toata viata". In India, afla intr-un ashram, prin asceza (trezire la 4 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire - si isi gaseste marea dragoste. Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi. 

Cartea mi-a placut, nu pot spune ca este preferata mea, prefer alt gen de carti, insa mi-a placut. Fiind scrisa la persoana I, parca am calatorit cu Elizabeth Gilbert prin cele trei tari. Am citit cu drag experientele ei si m-am bucurat ca am mai aflat unele lucruri interesante despre Italia, despre meditatie, despre Indonezia. De asemenea,  Cartea este scrisa intr-un stil destul de simplu, de aceea se citeste si usor, insa te prinde. Filmul nu l-am vazut, dar am auzit de la mai multe persoane ca nu se ridica la nivelul cartii. 

Daca doriti sa o cititi / recititi, va astept la concurs!

Conditiile sunt simple:

1. Abonare GFC
2. Like paginii de FB a blogului
3. Share concursului pe FB
Nu uitati sa lasati comentariu cu cei trei pasi indepliniti.

Concursul se desfasoara in perioada 11.04.2013- 30.04.2013. Castigatoare va fi aleasa cu ajutorul bunului prieten random.org. 

Va astept cu drag inscrierile!

4 comentarii:

Alina spunea...

am citit si eu cartea asta, din pacate nu m-a impresionat cu nimic :(. poate si din cauza ca am auzit atatea desprea ea si ma asteptam la ceva grandios.

Anonim spunea...

Din contra, eu chiar ma asteptam sa nu imi placa deloc .. si pana la urma m-a surprins.

Adina-Mirabela Gavriloi spunea...

GFC: Gavriloiadina

FB like: Adina-Mirabela Gavriloi

Share link: http://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/360076170780298

Lucica Lazar spunea...

GFC: lucicalazar2
FB: Lucica Lazar
share concurs:https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/359552437498336
Multumim! :-*

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB