miercuri, 24 aprilie 2013

Reminder concurs - Incearca noile fonduri de ten Toleriane


Dupa cum stiti, in aceasta perioada se desfasoara concursul in cadrul caruia  3 dintre voi vor avea ocazia să testeze alături de mine unul dintre cele 3 mini-fonduri de ten, în varianta (fondul de ten cremă cu efect hidratant sau fondul de ten spumă cu efect matifiant) și nuanța aleasă (disponibile în 4 nuanţe: Ivory,Light Beige, Sand şi Golden Beige). 





 

Condițiile sunt foarte simple:
1. Completați, cu atenție, corect și în întregime chestionarul de aici
2. Lăsați un comentariu la această postare în care să îmi spuneți de ce vreți să încercați acest fond de ten, ce variantă doriți și de ce credeți că vi s-ar potrivi.

De asemenea, vă rog să citiți și Regulamentul concursului aici și să nu vă înscrieți și pe celelalte bloguri, pentru a nu fi descalificate! Va puteti inscrie chiar daca ati fost inscrie si in prima tura, deoarece aceasta este a doua parte a concursului!

Sper să vă placă premiul și, dacă veți dori să încercați varianta full-size, aveți aici lista farmaciilor în care se găsesc noile fonduri de ten Toleriane.

Inscrierile se fac aici: http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/04/testeaza-si-tu-noile-fonduri-de-ten.html
Concursul se desfășoară în perioada 20 aprilie - 28 aprilie ora 23.59, iar câștigătoarele vor fi anunțate în ziua de 29 aprilie 2013!

Mult succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB