joi, 4 aprilie 2013

Review - Corector MUA Cover & Conceal Wand

Sursa


Acest review isi astepta randul de ceva timp, insa nu prea am mai apucat sa stau mult la calculator ca sa il si postez. Am cumparat acest concealer cand a fost oferta cu 50%  de la MUA, mai mult de curiozitate decat de nevoie. Costa 1,5 lire si are 7,5 ml de produs, adica o cantitate bunicica. L-am folosit destul de des, in special pentru cearcane si sunt multumita de el. 

Ambalajul este de plastic, destul de rezistent, iar pensula din capat (nu stiu exact daca pensula este termenul potrivit, insa nu stiu cum sa ii spun, seamana cu aplicatoarele de la lip gloss-uri) este buna pentru aplicarea punctuala a concealerului. Eu o folosesc doar pentru a aplica produsul si il intind cu degetele prin tapotare. 

Consistenta este cremoasa, desi ma asteptam sa fie mult mai lichid. Se intinde foarte usor si nu da un aspect cakey zonelor unde este aplicat. 

In ceea ce priveste efectele, sunt destul de multumita, tocmai pentru ca nu incarca locul unde este aplicat si nu se aduna intre liniile fine/ ridurile de expresie de la ochi. De regula il folosesc pe post de anticearcan, mai putin pentru urmele de acnee si mi se pare ca lumineaza usor zona ochilor. Acoperirea este medie, insa cum nu am cearcane foarte pronuntate este suficient. Setat cu pudra, rezista cu succes toata durata in care sunt machiata.  De asemenea, o cantitate foarte mica este mai mult decat de ajuns, asa ca ma va tine ceva timp de acum incolo.

In concluzie, sunt multumita si daca voi mai plasa vreo comanda probabil va fi pus in cos. Voi l-ati incercat?



3 comentarii:

Ioana's Chit-Chat spunea...

Eu inca il iubesc pe cel de la NYX insa am unul de la MUA, stick, ce mi-a placut destul de mult. Merita o incercare si asta

Portraitinblack spunea...

Am avut tentative sa il cumpar pe cel de la NYX, dar nu am reusit inca..

Andreea @ Blog Randeea spunea...

Eu mă descurc cu Miss Sporty. Corectorul stick. E unul cu ambalaj bleu. Ştiu că nu-i făcut ca anticearcăn dar mie-mi place mai mult aşa. Dar am oarecum noroc că nu am cearcăne aşa pronunţate încât să am nevoie de cine ştie ce acoperire.


Pupici

________________________________________

Shop @ http://randeeashop.blogspot.ro/
________________________________________

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB