luni, 8 aprilie 2013

Review - Fond de ten L'Oreal Paris Accord Parfait



                                                                          Sursa


Deoarece am citit multe despre acest fond de ten am fost curioasa cum se comporta pe tenul meu. Nestiind daca mi se potriveste, am cumparat doar o mostra de 10 ml, din care inca mai am putin. Eram curioasa mai ales ca am citit pareri pozitive si din partea fetelor cu ten mai gras si a celor cu ten uscat. Asa ca am vrut sa vad daca intr-adevar mi-ar fi bun. L-am cumparat in nuanta N1 Ivory si deocamdata este perfect la cat de alba sunt.


Ambalajul  mostrei mele este un tubulet de plastic, insa am vazut ca de fapt este o sticluta cu pompita, fapt ce nu poate decat sa ma bucure.

Consistenta sa este usoara, fiind foarte lichid. Chiar mi s-a parut ca seamana cu Affinitone-ul, care curgea foarte usor. Insa o cantitate foarte mica ajunge pentru toata fata. Am observat ca nu are un parfum puternic, abia se simte, asa ca mai are un plus.

In ceea ce priveste ingredientele, din pacate nu sunt trecute pe tub, insa am citit ca este un fond de ten destul de bine formulat si cum nu am avut probleme din cauza lui tind sa cred asta.

Efectele sunt asa si asa, insa nu uitati ca acesta este punctul meu de vedere, in functie de tipul tenului meu si problemele sale. Am inteles ca ar avea si SPF 17, insa nu scrie pe mostra si nu sunt foarte sigura.
- aspectul: este semi-mat, initial nici nu este necesara pudra, deoarece finish-ul este usor pudrat. Daca punem cantitatea potrivita, finish-ul este natural, insa este suficient sa adaug putin mai mult si mi se pare ca arata ca o masca. Am mai observat si ca tinde sa evidentieze zonele cu cojite, de aceea recomand o hidratare buna a tenului.
- acoperirea: cu un singur strat obtin o acoperire medie spre mare si asta imi ajunge. Recomand mai degraba folosirea si a unui concealer decat sa adaugam 2 straturi de fond de ten, pentru a avea un aspect natural pe fata.
- rezistenta: din pacate, aici nu prea m-a multumit. Fata luceste undeva in 3 ore, desi am aplicat si pudra si inca nu este atat de cald afara. Asa ca pentru vara este un mare NU pentru mine. Nu ar fi o problema atat de mare ca ar luci fata pentru ca as putea retusa cu pudra sau folosi servetele absorbante de sebuum. Insa nu imi place ca, odata ce apare luciul, fondul de ten incepe sa se stranga in ridurile de expresie, sa curga si sa se adune in pori, dand fetei un aspect inestetic. De aceea il folosesc doar daca stiu ca nu umblu foarte mult pe afara.

In concluzie, as mai cumpara acest fond de ten doar daca mi s-ar schimba tipul de ten, pentru ca desi acopera si arata bine pe fata, nu rezista in fata sebuumului. Voi l-ati incercat?


2 comentarii:

Lorena Lal spunea...

Eu inca nu am intalnit un fond de ten care sa-mi mentina mata toata ziua zona T :| pt.mine pudra e mai mult decat necesara:D
Te invit sa-mi faci o vizita pe blogul meu, sunt la inceput inca mai lucrez la el :D http://miss-lorrie.blogspot.ro
Pupici.

Portraitinblack spunea...

Nici eu toata ziua, insa oricum mai mult de 3 ore am mai gasit. De exemplu cu Colorstay fata imi ramane mata mult mai mult timp.

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB